• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Öğleni güzel atlatmışın ama çekirdek miktarı yok inşallah fazla değildir
Sabah güzel, akşamda tekrar kısır yemesen daha iyiymiş
Sporu birden çok yapma cnm yavaş yavaş artır
Eski gunlermde sandim kendimi:)) cok zorlamism sporu gercekten bgn yuruyemedm bile. Bi daakine daha agirdan alicam artik demk ki sifirdan baslamam gerek:( cekirdek coo fazla deildi ama muhabbet esnasnda cok da fark edemedm ne kdr oldgnu:) insallah abartmamismdr :)

Tatlım Önceden sormuştum ama görmedin heralde, sen halâ puan sayıyormusun

Eğer saymıyorsan bal tereyağ reçel patates hepsi birden fazla olmuş gibi
Tereyağ yenmesi öneriliyor yumurta yapılırken ama ekmeksiz olursa

Mısırı anlamadım 4-5 adetmi yoksa tanesimi

tam emin degilim aslinda
ne kadarda az yiyecegim desemde, aksam olunca puan olarak yediklerimi sayayim diyorum genelde bir kac puan gecmis oluyorum.
bide puanlar hep aklimda oldugu icin agzima ne atsam hesapliyorum :-)

misir 4-5 adet cok gibi
ama puana cevirince 1 adet 1 puan
yani yarim dilim ekmege
yarim haslanmis yumurtaya
yada 2 parca cikolataya denk geliyor

cok yemedim abla zaten iki kasik falandi ama yarin ceza olarak sabah yuruyusune cikican yogurt gibi surerim artik gunes kremini ben nereye kadar gunese cikamiycam ki
Yok tatlım kendine ceza verecek kadar kötü değil zaten az yemişin bidahakine nohutun yanında bol salata yersin olur biter
Cildin için iyi değilse çıkma sabah

Sen söylemiştin ama ben hatırlayamadım yine lazermi yaptırıyodun sen

tam emin degilim aslinda
ne kadarda az yiyecegim desemde, aksam olunca puan olarak yediklerimi sayayim diyorum genelde bir kac puan gecmis oluyorum.
bide puanlar hep aklimda oldugu icin agzima ne atsam hesapliyorum :-)

misir 4-5 adet cok gibi
ama puana cevirince 1 adet 1 puan
yani yarim dilim ekmege
yarim haslanmis yumurtaya
yada 2 parca cikolataya denk geliyor
Canım tabi bu senin seçimin eğer sana iyi olduğunu düşünüyorsan devam et

Ama o kadar uzmanların söylediği sağlıklı beslenme kriterlerine uymuyor bu sistem
Yinede sen bilirsin

Yarın muhtemelen çok erken saatte yapıcam kahvaltıyı
Mide gurultularımla beraber iyi geceler diyoz herkese :KK16:

• Beğen
Reactions: BBD
kızlar kusura bakmayın. yenı geldm eve baya yorucu bı gundu.. hadtaneye de ugradm mesaı bıtınce..
oncelıkle tesekkur ederm daha ıyıyım.. :KK68:
tek_ben tek_ben hosgeldn canım..
@muska77 gecmıs olsun canım umarm daha ıyısndnr..

menumu yazıym oncelıkle..

sabah 8 gıbı bı sımıtın 10da bırı :p babam cok ısrar ettı yolda gıderken aldık santıyeye..
oglen 12 gıbı bı catal pırınc pılavı 3 tane kofte salatalık domates yogurt..
4 gıbı yolda gelrken aldık 1 tane kucuk armut
eve gelınce yanı 6 gıbı bıraz tavuk yedım haslanms yagsız tuzsuz.. yanında da bı ıkı elma dılım patates

suyum 2 ltreyı gectı.. spor yapamadm bacagmdan dolayı. terledıgmde ınanılmaz yakıyo bugun pantolon fena yaktı benı.. o_O

gel gelelım kılo meselesıne.. sabah uyandıgm an ustumu degstrıp gıttım tartıldm tabıkı ama lavaboya cıkmadan tartıldm gec kalıcam dıye afedersnz.. :KK23:
gecen hafta 76.1dı sanırm tam hatırlayamadım.. bugun hem regl hem kabızlık sorunu baya etkılemıs benı onu gordm.. 75.5yı gormusdm hafta ıcınde ama bugun 76.3 cıktm.. neyse bakalım bugun zorlada olsa leslıe 1 mıle yapıcam.. hatta 2 bıle olabılır.. + cıkmayı sevmedm hıc.. :KK61:
hoşbuldum canımm..

kızlar şu cuma cumartesi düğünler vardı yazamadım hiçbirsey evede şimdi geldim zaten yrdiklerimde fenaa hiç yazmasam daha iyyi uyduramadım kendimi bu zamanda kusura bakmayın doğru düzgün şeyler yemeye başlıycam en kısa zamanda ve yazıcam.kilomuda yarın aç karna tartılıp yazsam olurmu acep??

Günaydın :KK61::KK61::KK61:
Bir umutla kaltım tartıldım benim için tam bi hayal kırıklığı
Sakın sanmayın yazdıklarımdan başka bişey yedim dün 15 den beri ağzıma lokma koymadım ve ne yazdıysam o
Tartı sonucu koskoca bi -100
Cuma bile öyleydi
Benim aklıma sadece yeşil mercimek geliyor
Başladığımın 2.yada 3.haftasında da yeşil mercimek salatası yemiştim o haftada fazla verememiştim zaten o zamandır beri yemedim
Başka bişey aklıma gelmiyor
Yani 3 günüm çöpe gitti boşu boşuna o Kadar açlık çektim

Ben de aç yattım resmen, eşim dondurma çekirdek leblebi yedi yatana kadar. Ama ben yemedimmm, yani yemedim sayılır ;)

Sakın sanmayın yazdıklarımdan başka bişey yedim dün 15 den beri ağzıma lokma koymadım ve ne yazdıysam o
Cuma bile öyleydi
Başladığımın 2.yada 3.haftasında da yeşil mercimek salatası yemiştim o haftada fazla verememiştim zaten o zamandır beri yemedim
Niye boşa gitsin ablam, bi salata dan bişey olmaz inşallah. Sen sporunu yap bugün pazartesiye kadar da yani bugün hiç t ar tılma. Bence yarın daha iyi olacak. Karpuz şişkinlik yaptı belki. O iner yarına

B bitanem16 canım nasıl mısır çekiyordu dün, közde mısır. Bi de seni okudum, bugün bulup yemem lazım ;)
Ama 4~5tane bana bile aşırı geldi. Çok yiyorum normalde de.
Bu hafta hele çok dikkatli olmalıyım

Ben de aç yattım resmen, eşim dondurma çekirdek leblebi yedi yatana kadar. Ama ben yemedimmm, yani yemedim sayılır :KK66:
Bak 1 günde sabredip yemediğin bisürü şey oldu, demekki azmedince yapabiliyomuşun
Böylece hem nefsini terbiye etmesini öğreniyon hemde kazanan sen olacan güzelim

Niye boşa gitsin ablam, bi salata dan bişey olmaz inşallah. Sen sporunu yap bugün pazartesiye kadar da yani bugün hiç t ar tılma. Bence yarın daha iyi olacak. Karpuz şişkinlik yaptı belki. O iner yarına
Bilmiyom cnm, bana bakliyatın yaramadığını düşünüyorum. Ben fasülye nohut tarzı şeyler yediğimdede artı olmuştum önceden
Bundan sonra ne bakliyat ne karpuz

B bitanem16 canım nasıl mısır çekiyordu dün, közde mısır. Bi de seni okudum, bugün bulup yemem lazım :KK66:
Ama 4~5tane bana bile aşırı geldi. Çok yiyorum normalde de.
Bu hafta hele çok dikkatli olmalıyım
Mısırın gi si yüksek cnm. Eğer yersende öğlen 1 tane ye

Cuma bile öyleydi
Canm su tutuyo olablr msn?

Bilmiyom cnm, bana bakliyatın yaramadığını düşünüyorum. Ben fasülye nohut tarzı şeyler yediğimdede artı olmuştum önceden
Bundan sonra ne bakliyat ne karpuz
Iki coook guzel seyden hemen vazgecme ki ikisi de belli miktarlarda diyette onerilen yiyecekler abla belki bu haftalra ozel biseydir. Cok ayiptr sormasi wc durumlari nasil acaba ?

Back