Normal cnm problem yok sayılırIki coook guzel seyden hemen vazgecme ki ikisi de belli miktarlarda diyette onerilen yiyecekler abla belki bu haftalra ozel biseydir. Cok ayiptr sormasi wc durumlari nasil acaba ?
İnşaAllah ablam, insan hayatını programlamaya başlıyor. Doğru şeyler öğrendikçe düzeltiyorum inşallahBak 1 günde sabredip yemediğin bisürü şey oldu, demekki azmedince yapabiliyomuşun
Böylece hem nefsini terbiye etmesini öğreniyon hemde kazanan sen olacan güzelim
Doğrudur ablacım olabilir tabi ki herkese yarayan yaramayan şeyler var. Bizde de bir kitap vardı, kan grubuna göre besinleri yazmış. Ona bakıcam bugün a+ benim, dana eti pek iyi değil mesela, koyun tavuk iyi onları yiyorumBilmiyom cnm, bana bakliyatın yaramadığını düşünüyorum. Ben fasülye nohut tarzı şeyler yediğimdede artı olmuştum önceden
Bundan sonra ne bakliyat ne karpuz
Evet 1 tane yeter de artar heralde. Kendin pişirsen çok yersin o yüzden hazır alırız inşallah istiyorum. Bende böyleyim canım bişey çekti mi yicem az da olsaMısırın gi si yüksek cnm. Eğer yersende öğlen 1 tane ye
Canim elin degmisken a- e de baksan bi:)İnşaAllah ablam, insan hayatını programlamaya başlıyor. Doğru şeyler öğrendikçe düzeltiyorum inşallah
Doğrudur ablacım olabilir tabi ki herkese yarayan yaramayan şeyler var. Bizde de bir kitap vardı, kan grubuna göre besinleri yazmış. Ona bakıcam bugün a+ benim, dana eti pek iyi değil mesela, koyun tavuk iyi onları yiyorum
Evet 1 tane yeter de artar heralde. Kendin pişirsen çok yersin o yüzden hazır alırız inşallah istiyorum. Bende böyleyim canım bişey çekti mi yicem az da olsa
Keşke bu kadar önemli olmasaydı hayatımda yemek ama
Zaten yemeyi çok sevmeseydik bu kilolara gelmezdik heraldeİnşaAllah ablam, insan hayatını programlamaya başlıyor. Doğru şeyler öğrendikçe düzeltiyorum inşallah
Doğrudur ablacım olabilir tabi ki herkese yarayan yaramayan şeyler var. Bizde de bir kitap vardı, kan grubuna göre besinleri yazmış. Ona bakıcam bugün a+ benim, dana eti pek iyi değil mesela, koyun tavuk iyi onları yiyorum
Evet 1 tane yeter de artar heralde. Kendin pişirsen çok yersin o yüzden hazır alırız inşallah istiyorum. Bende böyleyim canım bişey çekti mi yicem az da olsa
Keşke bu kadar önemli olmasaydı hayatımda yemek ama
Abla karpuzun şişliği kalacağını sanmıyom çünkü taaa 15 de bitirdin yeme işini belki ödemin falan vardır ama sen demiyo musun aç kalarak zayıflanmaz diye bak geçenlerde muska77 de böyle kaç gün aç kalmıştı hiçbişeye yaramadı enazından salata yoğrt yesen metabolizma çalışır bariGünaydın
Bir umutla kaltım tartıldım benim için tam bi hayal kırıklığı
Sakın sanmayın yazdıklarımdan başka bişey yedim dün 15 den beri ağzıma lokma koymadım ve ne yazdıysam o
Tartı sonucu koskoca bi -100
Cuma bile öyleydi
Benim aklıma sadece yeşil mercimek geliyor
Başladığımın 2.yada 3.haftasında da yeşil mercimek salatası yemiştim o haftada fazla verememiştim zaten o zamandır beri yemedim
Başka bişey aklıma gelmiyor
Yani 3 günüm çöpe gitti boşu boşuna o Kadar açlık çektim
Bugün öyle yapıcam cnmAbla karpuzun şişliği kalacağını sanmıyom çünkü taaa 15 de bitirdin yeme işini belki ödemin falan vardır ama sen demiyo musun aç kalarak zayıflanmaz diye bak geçenlerde muska77 de böyle kaç gün aç kalmıştı hiçbişeye yaramadı enazından salata yoğrt yesen metabolizma çalışır bari
Canım aklımdan resim koymak geçmişti benim de :) Uzun bi liste çünkü. kitabı bulursam eğer, bi de resim yüklenebilirse neden olmasınCanim elin degmisken a- e de baksan bi:)
Yemek için yaşamak yerine, yaşamak için yesek değil mi..Zaten yemeyi çok sevmeseydik bu kilolara gelmezdik heralde
Bazıları yemek yemeyi sevmiyor valla onlara çok imreniyom
Keşke amaç olmaktan çıkarıp araç haline getirebilsek
Ohh ohh hadi maşallah kızımızın yüzü gülsün inşallahGünaydın kızım bugün çok mutlu uyandımaşallah bugün dünü telafiye çalışıcam inşallah sonuç ii olur
Bi ara bende bakmıştım cnm ama hiç kafama yatmadıCanım aklımdan resim koymak geçmişti benim de :) Uzun bi liste çünkü. kitabı bulursam eğer, bi de resim yüklenebilirse neden olmasın
Yemek için yaşamak yerine, yaşamak için yesek değil mi..
Olsun yaaa belki toplanıyolardır hepsi bi arada gidecektirBugün öyle yapıcam cnm
Arka arkaya olunca öyle oluyoda arada 1 gün iyi geliyor aslında
Hiç kendimde şişlik falanda hissetmiyom belki açlıktan bilmiyom ben baya gitmiştir gibi düşünmüştüm
Sonuçta devam etmekten başka alternatifimiz yok iyi veya kötü bekleyip görecezOlsun yaaa belki toplanıyolardır hepsi bi arada gidecektirsıkma canını elinden geleni yapıyosun daha ne yapacaksın saatlerce aç kaldın suyuna sporuna dikkat ediyosun gider ama zamanı var demekki
Ayy bilmiyorum ki abla emmiyo mama verdim almıyo uyumuyo ağlayıp duruyo büyük kızımda 2.5 yaşında oda parka diye çok ağladı dün resmen kafayı yiycektim bende baya bi ağladım sinirlerim çok bozulduOhh ohh hadi maşallah kızımızın yüzü gülsün inşallah
Bakalım yavrucağın ne derdi vardı
Neyse bugün iyiymişya sevindim
Tatlım sen iyi olmazsan onlara bi faydan olmazkiAyy bilmiyorum ki abla emmiyo mama verdim almıyo uyumuyo ağlayıp duruyo büyük kızımda 2.5 yaşında oda parka diye çok ağladı dün resmen kafayı yiycektim bende baya bi ağladım sinirlerim çok bozuldu
Haklısın abla işte çok takıyorum çamaşır bulaşık heryer temiz olsn aman ocakta ywmek olsn herşey dörtdörtlük olsn istiyorum çocuklarlada zor oluyo olmadığı zaman stres yapıyorm azcık boşversem ii olcakTatlım sen iyi olmazsan onlara bi faydan olmazki
İşi gücü herşeyi bırak olmazsa olmasın bırak çocuklarla oyna onların gönlünü yap
Canım yeterli sütün varsa illa mama vercem diye uğraşma
Onun için kendini en güvende hissedeceği yer anne kucağı, belki sancısı falan vardı
Ayrıca senin stresin huzursuzluğunda yansır çocuklara
Canm saolasin. Bn meraktan internneten bakiverdim. Bakmaz olaydim :) a grubuydan hic bisey yeme dio nerdeyse. Et sut yumurta muz portakal sevdigim ne barsa yasakmis. Atalarim vejeteryan oldgu icin brokoli falan yicekmisim. O zaman zayiflarmisim. Kim brokoli yese zayiflat ama dimi:))Canım aklımdan resim koymak geçmişti benim de :) Uzun bi liste çünkü. kitabı bulursam eğer, bi de resim yüklenebilirse neden olmasın
Yemek için yaşamak yerine, yaşamak için yesek değil mi..
Herfün tartılma canım emin ol yarın düşerYa snrlerim bozlmaya basladidun 89,5ti kilom bugun 89,9. Iki ileri bi geri. O kdr da dkkt ediyorm ama bi yere varamiorm sanki
Kitabı bulamadım bende, internetten bakayım, iyi fikirmişCanm saolasin. Bn meraktan internneten bakiverdim. Bakmaz olaydim :) a grubuydan hic bisey yeme dio nerdeyse. Et sut yumurta muz portakal sevdigim ne barsa yasakmis. Atalarim vejeteryan oldgu icin brokoli falan yicekmisim. O zaman zayiflarmisim. Kim brokoli yese zayiflat ama dimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?