Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki, şimdi de lavaşları götürdü kızım ve eşim, ben yemedimmmÇoook sevindim üzümüm tebrikler kuzum
Bak yarına yemediğin için daha mutlu olacaksın, kendine daha fazla güveneceksin
Ayy evet, feracem vardı olmuyordu. Bugün onu giyip çıktım dışarıya. Eşime dar olmuş mu dedim yoo dedi. Sen zayıfsın dedi bi de çok mutluyum yaniTartıda gördüğümüz eksiler en lezzetli yemekten daha çok mutlu ediyor bizi
Zaten biri 5 dak sürüyor sonra vicdan azabı
Ama yemezsek o eksiler toplanıp kocaman kilolar oluyor
bence gayet iyii dengeli gibi gözükütor cnm ♥Çok mu yiyorum napıyorum sizce
Yok cnm çok değil, arada yediğin ekmeği sabah yiyebilirdin sadeceÇok mu yiyorum napıyorum sizce
Ya canm ayiptr solemesi bn de eskisi kdr cikamiyorum wcye. Sanirim yemegi azalttigmz icin boyle oluyor.Bu kabizlik basimiza bela oldu ya napsamki Kuru kayisi yedim sabah ac karnjna bi ise yaramadi
Masallah tertemiz bi menu:)Bende yaziyim
Sabah 11:30 2 haslasmis yumurta domates salatalik peynir 1 diliim Ekmek
14:00 1 seftali
16:00 salata yogurt kabak yemegi 1 kase 1.dilim Ekmek
18:30 yogurt salata 1 kase corba
Bugun cok sukur kacamak yok darisi Diger gunlerin basina :)))Masallah tertemiz bi menu:)
Canm sanki cok mu az olmus? Nasi doydun:)Merhabalar menum ,
Sabah, 1 dl kız cavdar ekmegi/1 yumurta/1 lokma peynir
Ogle, 2 kasık barbunya/2 kasık salata/1 kasık yogurt
Aksam, 2 top dondurma
Su 2,5 litre
Spor 1 saat yuruyus
Gecms olsn canim, her zmn telafisi var dert etme, sebze protein agrlikli beslenip dengelersnValla kızım bugün hiç durmadı kahvaltı hariç hep ayaküstü kek falan uemek zorunda kaldım o yüzden hiç yazmıyim azar işitmek istemiyorum hasta biraz kızım inşallah yarına biraz iyileşir sadece sebzeyle telafi ederim çok yorgunum kızlar valla
İnşallah artı çıkmam canım çok ağladı başımı kaşıycak vaktim olmadı idareten az yemeye çalıştm ama emiyoda işallah artı çıkmam yaaaa suyumu bile ölçemedim bugn çok kötüyüm yaaGecms olsn canim, her zmn telafisi var dert etme, sebze protein agrlikli beslenip dengelersn
Uyuduysa sen de onla uyu canim dinlen.İnşallah artı çıkmam canım çok ağladı başımı kaşıycak vaktim olmadı idareten az yemeye çalıştm ama emiyoda işallah artı çıkmam yaaaa suyumu bile ölçemedim bugn çok kötüyüm yaa
Ekmek hiç yemicektim sözde bugün, bi dilim oldu işte aradaYok cnm çok değil, arada yediğin ekmeği sabah yiyebilirdin sadece
Şerbet hariç hepsi çok güzel