• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu kabizlik basimiza bela oldu ya :( napsamki Kuru kayisi yedim sabah ac karnjna bi ise yaramadi :(

, member: 632827"]aferın sana kocaman.. :KK9:bak ne guzel yapmıssın.. yıyıp pısman olmaktansa yemeyıp pısman olmak daha ıyı bence.. :KK70:ustelık zayıfladıgmızı gorunce adı pısmanlık olmuyo ıyıkı yememısım dıyoruz.. apayrı mı mutluluk.. :KK37:[/QUOTE]
storeperde storeperde canım sen nasıl pozitif bir kızsın maşallah, yaşından olgunsun çok
Çoook sevindim üzümüm tebrikler kuzum
Bak yarına yemediğin için daha mutlu olacaksın, kendine daha fazla güveneceksin
Tabi ki, şimdi de lavaşları götürdü kızım ve eşim, ben yemedimmm
Tartıda gördüğümüz eksiler en lezzetli yemekten daha çok mutlu ediyor bizi
Zaten biri 5 dak sürüyor sonra vicdan azabı
Ama yemezsek o eksiler toplanıp kocaman kilolar oluyor
Ayy evet, feracem vardı olmuyordu. Bugün onu giyip çıktım dışarıya. Eşime dar olmuş mu dedim yoo dedi. Sen zayıfsın dedi bi de :D çok mutluyum yani

Menüm uyanınca 1 yeşil elma, 2 bardak su

Sabah: 2 haşlanmış yumurta marul soğanla salata, domates, salatalık, 7 zeytin

Ara:1 Kase dereotlu salatalıklı yoğurt

Öğlen:1 kase tavuk haşlama, 1 ayran,yarım bardak cevizli kaynar şerbeti(çok ısrar ettiler ama tamamını içmedim)

Ara:1 dl tahıllı ekmek, 1 domates

Akşam: et ızgara, ayran, salata

Hayırlı akşamlar, kaçamaksız günler, geceler diliyorum sizlere

Suyum 3 litre civarı, spor da 10 dk zumba, hiç sevmedim
20 dk leslie yaptım. Unutmuşum yazmayı

Bugunluk menum

Sabah
Yarim muzlu sut
Iki yumrta
Bi dilim tam tahil ekmegi
Domates salatalik peynir

Oglen
Tavuklu sehriyeli salata
Patates salatasi(azcik)
Biraz kisir
Ve cekirdek

Aksam
Kofte
Domates
Ayran
Soda
Cok az sehriye salatasi ve kisir

Sindikik spor yok. Dunku spordan sonra tum kaslarim hamlamis agriyor resmn dokununca:(

Valla kızım bugün hiç durmadı kahvaltı hariç hep ayaküstü kek falan uemek zorunda kaldım o yüzden hiç yazmıyim azar işitmek istemiyorum hasta biraz kızım inşallah yarına biraz iyileşir sadece sebzeyle telafi ederim çok yorgunum kızlar valla

Valla kızım bugün hiç durmadı kahvaltı hariç hep ayaküstü kek falan uemek zorunda kaldım o yüzden hiç yazmıyim azar işitmek istemiyorum hasta biraz kızım inşallah yarına biraz iyileşir sadece sebzeyle telafi ederim çok yorgunum kızlar valla
Gecms olsn canim, her zmn telafisi var dert etme, sebze protein agrlikli beslenip dengelersn

İnşallah artı çıkmam canım çok ağladı başımı kaşıycak vaktim olmadı idareten az yemeye çalıştm ama emiyoda işallah artı çıkmam yaaaa suyumu bile ölçemedim bugn çok kötüyüm yaa
Uyuduysa sen de onla uyu canim dinlen.

Back