Valla otursam bende yerim yarımFarkındaysan benimde kaç gündür canım istiyor dedim
Amaaa yemedim
Son 3-4 sene öncesine kadar insanlar çok bilinçsizdiBaşlayamadı bi süre sonra kendiliğinden kilo vermeye başladı doktorlar çok kızdı her uediğini çıkarıyodu yavaş yavaş bebek gibi çorba yoğurt derken zor da olsa düzeltti ama sonra hepsini geri aldı
Tatlım niye kendine bu işgenceyi yapıyonHayırlı akşamlar Menümü versem mi, vermesem mi dedim ama vereyim
sabah kalkınca 1 kayısı 1 bardak su
10:30 1 dilim beyaz ekmek, (ekmeği kayınbabam aldı, tam buğday alır mısın diyemedim)
2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, 2 kupa açık çay
12:30 2 kayısı, 1 dilim ekmek
13:30 biberli yoğurt, 1 kase çorba, 1 yt yeşil fasülye, ekmek biraz fazla oldu2 kaşık da helva yedim. Akşama kadar bişey yemedim
19:30 2 küçük salatalık, biraz yoğurt
Yarın yapabilirsem ekmek hiç yememek istiyorum. Bebeğim ek gıdalarla karbonhidrat alıyor artık. Benden aldığına ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum
Haftaya iyi bi sonuç almam lazım inşallah başarırım.storeperde canım aynı sorun bende de var. Afedersin bütün yediklerimi eritemeyince, sadece sebze de yemiş olsam artı çıkılıyor. Ekmek ve karbonlar su tutuyor. İnşaAllah başarırım da protein ve sebze, salata takviyesiyle geçirebilirim birkaç günü
Yemesem iyi de yedim işte ablaTatlım niye kendine bu işgenceyi yapıyon
2 kş helvayı yemesen vicdan azabı duymıcan
Akşamda normal yemeğini yiyip aç kalmıcaksın
Aslında biz ekmek yedikçe doyduğumuzu sanıyoruz ama fazla kalitesiz karbon daha çok acıkmamıza neden oluyor
Ama ben sabahları ekmek yemeyi seviyorum aslında onun yerine 1 çb ceviz badem fındık yesek daha çok besleyici olur hem acıkmayız
Eğer ekmek yemek istemiyorsan kuru yemiş ye daha faydalı hem bebek hem senin için
Bende 83 kilodan 68 e düşmüştm bi ara 2 kaşık tarhana çorbasıyla 2 ggün durmuştmSon 3-4 sene öncesine kadar insanlar çok bilinçsizdi
Kilo vermeyi aç Kalmak yada salata yemek diye biliniyordu bide şok diyetler
Yine kendimden nefret ettiğim bi dönem kendimi cezalandırmak için 5 gün hiç bişey yememiştim, o derece piskopata bağlamıştım
@Üzüm328
Tatlım birbirimize söz verelimmi, tartı gününe kadar meyve dışında tatlı yemeyelim
Bak 2 haftadır bende saldım biraz
Birbirimize destek olalım
Aynen öyle cnm beyaz ekmek doyurmadığı gibi daha çok yememize neden oluyor bide üstüne daha çabuk acıkıyozYemesem iyi de yedim işte abla
Ekmek yememe olayı için mi diyorsun yoksa, haklısın ceviz tarzı kuruyemişler ekmek konuyor karatayda falanda değil mi? Bu arada beyaz ekmek çok acıktırıyor bence insanı. Ona karar verdim. Abur cubur lar gibi, yedikçe yiyorsun
Kim ne getircekKıs
Kısır salata yiyebilirsin
Hamurişi tatlılardan uzak dur yeter
Valla eşim birsürü dondurma almış abla ayıptır söylemesi bir tane yemeyi düşünüyodum bu yazıyı okuyunca vazgeçtm boşu boşuna vicdan yapacam bide başladımı gerisi gelito mutlaka hazır vazgeçmişken hiç elimi sürmeyeyim dedimTatlım niye kendine bu işgenceyi yapıyon
2 kş helvayı yemesen vicdan azabı duymıcan
Akşamda normal yemeğini yiyip aç kalmıcaksın
Aslında biz ekmek yedikçe doyduğumuzu sanıyoruz ama fazla kalitesiz karbon daha çok acıkmamıza neden oluyor
Ama ben sabahları ekmek yemeyi seviyorum aslında onun yerine 1 çb ceviz badem fındık yesek daha çok besleyici olur hem acıkmayız
Eğer ekmek yemek istemiyorsan kuru yemiş ye daha faydalı hem bebek hem senin için
Yaz tatlım, bizde seninle gurur duyalımMeyve dışında tatlı yemesem, yani kaçamak yapmasam kesin 1 kilodan fazla veririm gibi geliyor. Tamam söz veriyorum yemicem(biraz düşündüm ya tutamazsam diye)
Canımın çektiği ama yemediğim şeyleri yazayım mı bari masum masum :)
Canım ben meyve dışında hiç bi tatlı yemiyorum canım çok çekerse kuru meyve yiyorm o tatmin ediyo geneldeMeyve dışında tatlı yemesem, yani kaçamak yapmasam kesin 1 kilodan fazla veririm gibi geliyor. Tamam söz veriyorum yemicem(biraz düşündüm ya tutamazsam diye)
Arada sabah yada öğlen yiyebilirsinValla eşim birsürü dondurma almış abla ayıptır söylemesi bir tane yemeyi düşünüyodum bu yazıyı okuyunca vazgeçtm boşu boşuna vicdan yapacam bide başladımı gerisi gelito mutlaka hazır vazgeçmişken hiç elimi sürmeyeyim dedim
Bn de bgn jelibona hayir dedim, cok da guzel gorunuodu hem de kokusu sarmisti evi. Ama yemedim ooh sefam olsun:)Meyve dışında tatlı yemesem, yani kaçamak yapmasam kesin 1 kilodan fazla veririm gibi geliyor. Tamam söz veriyorum yemicem(biraz düşündüm ya tutamazsam diye)
Keşke kek yerine salata çeşitlerinden yapıp götğrseydinKim ne getircek
Bilmiyorum abla. Bn kek yapip goturcem sanirim. Ve mumkun oldgnca onlarn getrdiklerni yemicem:)
Canım patates salatası yap kadınlar toplanınca çok güzel yenen bi salatadır şiddeetle tavsiye ederimKeşke kek yerine salata çeşitlerinden yapıp götğrseydin
Bugün benim yaptığım salatalar çok güzel oldu
Mercimek, kabak salatası
Yok abla ben bi kere tatsam tamam azla kalmam en iyisi hiç dokunmayayımArada sabah yada öğlen yiyebilirsin
Başka kh almazsan o kadar kötü olmaz
Tabi 2 haftada falan 1 sefer
Annem kek gotrcegmi solemis de o yzdn smdi bana guvenerk az tatli yaparlar die abla. Ama sen tarif ver bana kabagim var evde :) bakarsin salata yaparmKeşke kek yerine salata çeşitlerinden yapıp götğrseydin
Bugün benim yaptığım salatalar çok güzel oldu
Mercimek, kabak salatası
Evet patates salatasni ben de severm ama evde yeternce patatesim yok sanrm:)Canım patates salatası yap kadınlar toplanınca çok güzel yenen bi salatadır şiddeetle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?