Menün güzel cnmSlm kızlar bende menümü yazayım
SABAH 8 tane üzüm 1 incir
KAHVALTI 2 dilim kepek ekmeği az labne bi kaşık kadar bal yumurtalı kavurma domates salatalık
ÖĞLE 1 kase nohut yemeği 1 kase yoğurt
AKŞAM bi kase yoğurt bol domates salatalık et kavurma 3.4 normal dilim kavun
Canım ben anlamıyorum börek diyeti falan varda ben mi bilmiyorum hergün börek yiyosun en çok kiloyu sen veriyosunay ablam çok zor birşey insanın gözü kalıyorr
Nohutun yiyebilirsin cnm ama ekmeksiz salataylaCanim nasil nohut istiyo var yaa:) gorunce deprestim:)
Sadece akşam az kavun kaçırdm abla yoksa sabah yemeye çalışıyorm daha çok dikkat ederimMenün güzel cnm
Mümkün olduğunca meyveleri sabah yada öğlen yemeye çalış
Ben de sadece karpuz ve üzüm severim ama karpuzun yeri başkaBende tam bi karpuz aşığıyım yâaaaaa
Aynen abla allahım ne kadar güzel yaratmış onu şekerli buz gibi ölürüm yaaaa çok seviyorm valla ama yemiyorm sadece sabah bi kaç dilimBen de sadece karpuz ve üzüm severim ama karpuzun yeri başka
Valla kaç gündür canım istiyoda
Bi gün diyorum sadece karpuz diyeti yapayımAynen abla allahım ne kadar güzel yaratmış onu şekerli buz gibi ölürüm yaaaa çok seviyorm valla ama yemiyorm sadece sabah bi kaç dilim
Belki guatr hastalığı vardır hızlı çalışanındanÜst komşum 49 kilo herşeyi bolbool yiyo abır cuburu götürüyo hiç almıyo sinir oluyom yaaaa
Abla benim teyzem 3 ay yaptı sadece karpuz ve su 98 kilodan 52 kiloya düştü ama kendini mahvettiBi gün diyorum sadece karpuz diyeti yapayım
Tüm öğünlerde karpuz
O an şişiriyor ama sonra insan çabuk acıkıyor
Zaten ekmekle yemek yemem canm ama isin zor kismino yemegi yapmakta:)) yarn annem komsulariyla parka gidecekmis. Ben de gidicem herkesler biseyler yapip getircek. Yememk icn kendimi tutabilrm umarimm. Kofte falan alicam ben :) kisir barsa hic affetmem ama:) ertesi gun de nohut icn ahdin var:)Nohutun yiyebilirsin cnm ama ekmeksiz salatayla
Allahim karpuz diyeti tam benlik:)) sanirm ask yasayabilirm o metveyle:) baska yemek bile aramam. Ama cok yerim cook:) bn kucukken de cok yerdim karpuzu. Annem o kdr bikmisti ki benden boynuna karpuz baglicam derdi:))Abla benim teyzem 3 ay yaptı sadece karpuz ve su 98 kilodan 52 kiloya düştü ama kendini mahvetti
Gecmis olsn ama sagliksiz olacagi belliymus tbiki. O zmn karpuzla askim burda biter:)Yüzü gzü çöktü kulağındaki denge sıvısı hareket etti vertigo diye bi hastalık var ondan oldu sonrasındada tekrar 87 ye falan çıktı zaten
Afiyet olsn canm oh miis:)Ha bide 2 şişe sade soda öğlen 1 büyük fincan sekersiz sütlü kahve içtm napıyim ne zamandır içmiypdum baya özlemiştim
O zmn bni anlarsn zuhal abla iste annem resmn yarim karpuzu koydu onume:))Ben de sadece karpuz ve üzüm severim ama karpuzun yeri başka
Valla kaç gündür canım istiyoda
Tatlım uzun süreli tek yönlü besin çok zararlıAbla benim teyzem 3 ay yaptı sadece karpuz ve su 98 kilodan 52 kiloya düştü ama kendini mahvetti
Kısır salata yiyebilirsinZaten ekmekle yemek yemem canm ama isin zor kismino yemegi yapmakta:)) yarn annem komsulariyla parka gidecekmis. Ben de gidicem herkesler biseyler yapip getircek. Yememk icn kendimi tutabilrm umarimm. Kofte falan alicam ben :) kisir barsa hic affetmem ama:) ertesi gun de nohut icn ahdin var:)
Farkındaysan benimde kaç gündür canım istiyor dedimO zmn bni anlarsn zuhal abla iste annem resmn yarim karpuzu koydu onume:))
Başlayamadı bi süre sonra kendiliğinden kilo vermeye başladı doktorlar çok kızdı her uediğini çıkarıyodu yavaş yavaş bebek gibi çorba yoğurt derken zor da olsa düzeltti ama sonra hepsini geri aldıTatlım uzun süreli tek yönlü besin çok zararlı
Sonradan NORMAL yemeye başlamadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?