💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aşk olsun bana yardımcı oluyorsun asıl ben sıktıysam kusura bakma
bende bu ay doktorumu ne kdar sevsemde olmazsa değiştiricem diye başladım o düşüncedeyim şuan doktorum çok iyi çok tercih edilen biri burada. Ama gebelik takibinde iyi gebelik öncesi iyi olduğuna henüz karar veremedim bişeyler eksik gibi hissediyorum. O yüzden Umut bağlamıyorum geçen ay 7. Günde şok yaşayınca

Erken catlayan yumurta oldu demekki. Evet dr cok onemli. Benim ilk gittigim dr pco oldugumu soyleme geregi duymamisti mesela tesadüfen acildeki de söylemişti. 5.drda buldum ben devami

Erken catlayan yumurta oldu demekki. Evet dr cok onemli. Benim ilk gittigim dr pco oldugumu soyleme geregi duymamisti mesela tesadüfen acildeki de söylemişti. 5.drda buldum ben devami
Çok şükürki bulmuşsun ve kavuşmuşsun yavrularına pkoyu söyleme gereği duymamakta nasıl bi haksa doktordaki artık

Bu hafta senin için pek iyi geçmedi canım onunda etkısı var ama yenı hafta yenı bır başlangıc demek bu hafta güzel bır eksı gelecek senden
Evet canim ya dogru duzgun spor yapamadım beslenme desen duzgun gitmedi bu hafta ınsallah daha planlı olmam lazım 6 ları bulmusken kaybedemem gerı

İyi gecelerr
Ben bugün missfirliğe kahvaltıya gittim. O yüzden bugün ipin ucu kaçtı kuymakları flaan görünce
Yarın güzel menümle buradayım

Denp bugünü hafif gecirdim cnm
Yarin misafirim gelecek ya
Kacamak yapabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…