Aşk olsun bana yardımcı oluyorsun asıl ben sıktıysam kusura bakmaBende glifor kullanmistim son tedavimde. Ve birkac tane ilac daha. Estrofem, progestan. Drumda bende elimizden geleni yapmıştık. Zaten o ay en stressiz oldugum aydı. Son deneme deyip biraz ara vermeye karar vermiştik eşimle. Yani olabildigince dusunmemeye çalış. Sıktıysam kusura bakma
Erken catlayan yumurta oldu demekki. Evet dr cok onemli. Benim ilk gittigim dr pco oldugumu soyleme geregi duymamisti meselaAşk olsun bana yardımcı oluyorsun asıl ben sıktıysam kusura bakma
bende bu ay doktorumu ne kdar sevsemde olmazsa değiştiricem diye başladım o düşüncedeyim şuan doktorum çok iyi çok tercih edilen biri burada. Ama gebelik takibinde iyi gebelik öncesi iyi olduğuna henüz karar veremedim bişeyler eksik gibi hissediyorum. O yüzden Umut bağlamıyorum geçen ay 7. Günde şok yaşayınca
Çok şükürki bulmuşsun ve kavuşmuşsun yavrularınaErken catlayan yumurta oldu demekki. Evet dr cok onemli. Benim ilk gittigim dr pco oldugumu soyleme geregi duymamisti meselatesadüfen acildeki de söylemişti. 5.drda buldum ben devami
O yuzden kendi kaybetti işte. Kg ver falanda dememiştiÇok şükürki bulmuşsun ve kavuşmuşsun yavrularınapkoyu söyleme gereği duymamakta nasıl bi haksa doktordaki artık
Bu hafta senin için pek iyi geçmedi canım onunda etkısı var ama yenı hafta yenı bır başlangıc demek bu hafta güzel bır eksı gelecek sendenGecen hafta 68.3
Bu hafta 68
Fark 0. 3
Yuzde %0,44
Pazartesıden bu yana artıyı temizlemek zor oldu
Kimi doktor gercekten sadece zamanını doldurup maaşını alabilmek için yapıyo bu işiO yuzden kendi kaybetti işte. Kg ver falanda dememişti
Herkes işini en iyi şekilde yapsin başka da diyecegim yokKimi doktor gercekten sadece zamanını doldurup maaşını alabilmek için yapıyo bu işi
Kesinlikle öylee canım rabbim düşürmesin eksikte etmesin hastaneleriHerkes işini en iyi şekilde yapsin başka da diyecegim yok
Evet canim ya dogru duzgun spor yapamadım beslenme desen duzgun gitmedi bu hafta ınsallah daha planlı olmam lazım 6 ları bulmusken kaybedemem gerıBu hafta senin için pek iyi geçmedi canım onunda etkısı var ama yenı hafta yenı bır başlangıc demek bu hafta güzel bır eksı gelecek senden
Yaparsin canım sen síkma caniniEvet canim ya dogru duzgun spor yapamadım beslenme desen duzgun gitmedi bu hafta ınsallah daha planlı olmam lazım 6 ları bulmusken kaybedemem gerı
❤Insallah kuzum sizler olduktan sonra pes etmemYaparsin canım sen síkma canini
Bir.mesaj uzagindayim kuzum❤Insallah kuzum sizler olduktan sonra pes etmem
Allah razı olsun canım benimBir.mesaj uzagindayim kuzum
Pazartesileri arti cikmasak işimiz daha kolaylasacakGecen hafta 68.3
Bu hafta 68
Fark 0. 3
Yuzde %0,44
Pazartesıden bu yana artıyı temizlemek zor oldu
Hmmm şeeyyyKimse menü yazmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?