💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hayırlısı olsun canım inşallah hayirli saglikla kavusacagin bir evlat olsun. Ovitrelle mi oldun

Bugun parka ciktik epey yorucu bir gezi sonrası geldik. Diyetisyen hergun yapacağım egzersizler ekledi. 20 dk toplam. Ne kadar yapabilirsem cok zorlamam kendimi. Ekstra toplamda 3 kere leslie 2 yapcam

Her hafta 3-4 kilo verdi
Kacamaksiz ve bol sporla :))
En az 2 saat spor yapiyor, hemde 4 cocukla

Hakkinda haxirlisi olsun cnm

Geçen cumaya göre eksidesin
Amin ablacım, evet ama pazartesiden eksiye inseydim daha güzel olucaktı
Hayırlısı olsun canım inşallah hayirli saglikla kavusacagin bir evlat olsun. Ovitrelle mi oldun
Aminn canım Allah razı olsun duan için evett

Amin ablacım, evet ama pazartesiden eksiye inseydim daha güzel olucaktı

Aminn canım Allah razı olsun duan için evett
İlk denemen mi bilmiyorum. İğne etki etmiş olabilir. Bugun daha cok dinlen çok kendini yorma. İnşallah tutunsun benim 3. Klomen denememde oldu ilk cocugum. Toplam da 4 kez catlatma ignesi olmuştum 9 ay içinde. O süreci az cok biliyorum. Her zaman için bunun senin elinde olmadigini, senin elinden gelen herseyi yaptığını kabullen ve bol bol dua et

Oyyy maşallah diyorum. Cocuklar buyukmu kucukmu diye sormadan gecemicem zira benimkiler ayagima dolanmaya basladi şu siralar
Yaslarini hatirlamiyorum ama büyük degil,
Kendisi 30 yas civari olduguna gore :)) küçüğü bebekti
Bugun parka ciktik epey yorucu bir gezi sonrası geldik. Diyetisyen hergun yapacağım egzersizler ekledi. 20 dk toplam. Ne kadar yapabilirsem cok zorlamam kendimi. Ekstra toplamda 3 kere leslie 2 yapcam
Menulerinide uygularsan sporla daha da iyi gider cnm

Bolgeselmi verdi diyetisyen

Burda zorlamam kendimi deyince eksik yazmisim yanlis anlasilmasin.
İki gun guzel egzersiz yaptim
Dun gece bu sabah 3 kez toplamda sol bacak kemigimde kakılma gibi acı verici birşeyler oluyor o yuzden zorlamam dedim

Yaslarini hatirlamiyorum ama büyük degil,
Kendisi 30 yas civari olduguna gore :)) küçüğü bebekti

Menulerinide uygularsan sporla daha da iyi gider cnm

Bolgeselmi verdi diyetisyen
Evet karın ve basen vermiş. Baktimda baya zorlayici artik kremim de geldi sürüp yaparim inşallah

Bu 2. Denemem geçen ayda klomen ve büyütücü iğne ile büyüttük sonra ovitrelle kullandım o zaman hiçbir şey yaşamadım hatta çatladığondan bile şüphe duydum ama çatlamadan sonra 7. Gün regli oldum şaşırdım kaldım. Yani regli olsam bile 14. Gün bekliyordum sonra tekrar başladık bu ay yumurtalar daha güzel büyüdüler bakalım ama tabi kalitelimidirler bilemem. Biz bütün tedbirlerimizi alıp tevekkül ediyoruz dediğin gibi elimizden geleni yapalımda rabbim nasip ederse ne zaman ederse
Ne güzel nasip olmuş evlatların Allah bağışlasın hayırlı uzun ömürleri olsun
Ben 2 kere doğal yoldan ilk denememde hamile kaldım. 2side dış gebelik oldu. Sonrasında kilo aldım kilo alınca reglilerimde kesildi doğal olarakta denemelerim boş oldu. Artık olsa bile sağlıklı olurmu diye tedirginim. Bazen umutsuz oluyorum doktorumda sen dışta olsa hamile kaldın yine kalıcaksın diyo. Kalırım belkide sağlıklısını yakalamak hayal gibi geliyor bana

Aynen canım hedefe ulasana kadar sımarmak yok o 6 lar buraya gelecek
Kilo bildirimi

Geçen hafta 101.1
Bugun 100.7
Fark 0.4

Düne kadar artidaydim
Az ama hic yoktan iyidir diyorum
Tebrikler abla fınıshe bir adım daha yaklastıgımda gore bencede gayet iyi ileri dogru gutsınde ister yavas gitsin ister hızlı
Gördüm sonunda çok şükür uzunda sürsee
Cok sevindim tatlım sıkı tut 9 lar geri gelmesin

Kalirsin neden kalamayasin. Ben iki sene hic korunmadigim halde olmamisti. Polikistik over vardi birde catlama sorunu vardi bende. Duzensizlik olmuyodu ama ovu testleriyle bile ovulasyonu yakalayamiyordum. Biz ne dersek diyelim Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Dış gebelikler sonrasi rahim filmi cekindin mi

Yok canım inşallah sildim 9ları

Bende de polikistik var. Kilo işte aşırı etkiliyor ve kiloya çok yatkınlığımız var malesef evet çekildim temiz çıktı. Artık şansızlığımmıydı neydi bilmiyorum

Bende de polikistik var. Kilo işte aşırı etkiliyor ve kiloya çok yatkınlığımız var malesef evet çekildim temiz çıktı. Artık şansızlığımmıydı neydi bilmiyorum
Nasip öyleymiş. Bu defa hep hayirlisi saglikli diye dua et. Ben hep oyle dua ettik ikisindede. Düşük yapmaktan cok korkarim..

Polisiktik over kg ile iliskili. O da insülin direnci ile işte. Hepsi birbirine zincirleme...

Nasip öyleymiş. Bu defa hep hayirlisi saglikli diye dua et. Ben hep oyle dua ettik ikisindede. Düşük yapmaktan cok korkarim..

Polisiktik over kg ile iliskili. O da insülin direnci ile işte. Hepsi birbirine zincirleme...
Hep öyle dua ediyorum. Ne yaşıyosak sınavımız
evet benimde geçen ay çok zor büyümüştü yumurtalarım. Tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneden bile denedi doktor klomenle hiç güzel bi büyüme olmadı. Sonra ben dedim acaba insülin direncimmi var diye. Sonra tedaviye destek olsun diye matofin diye bi ilaç verdi. Ondan sonra çok güzel büyüdüler inşallah sağlıklıdırlar

Bende glifor kullanmistim son tedavimde. Ve birkac tane ilac daha. Estrofem, progestan. Drumda bende elimizden geleni yapmıştık. Zaten o ay en stressiz oldugum aydı. Son deneme deyip biraz ara vermeye karar vermiştik eşimle. Yani olabildigince dusunmemeye çalış. Sıktıysam kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…