Hayırlısı olsun canım inşallah hayirli saglikla kavusacagin bir evlat olsun. Ovitrelle mi oldunGördüm sonunda çok şükür uzunda sürsee
Geçen cuma tam 90dım. Pazartesi 89.15 çıkmıştım abla. Bugünde öyle. Yumurta çatlatma iğnesi oldum doktorun dediğine göre dün gece çatlamış olması gerek. Bugünde aşırı gaz ağrısıyla uyandım sanki içinde balon var. Ona bağlıyorum
Oyyy maşallah diyorum. Cocuklar buyukmu kucukmu diye sormadan gecemicemHer hafta 3-4 kilo verdi
Kacamaksiz ve bol sporla :))
En az 2 saat spor yapiyor, hemde 4 cocukla
Hakkinda haxirlisi olsun cnm
Geçen cumaya göre eksidesin
Amin ablacım, evet ama pazartesiden eksiye inseydim daha güzel olucaktıHer hafta 3-4 kilo verdi
Kacamaksiz ve bol sporla :))
En az 2 saat spor yapiyor, hemde 4 cocukla
Hakkinda haxirlisi olsun cnm
Geçen cumaya göre eksidesin
Aminn canım Allah razı olsun duan içinHayırlısı olsun canım inşallah hayirli saglikla kavusacagin bir evlat olsun. Ovitrelle mi oldun
İlk denemen mi bilmiyorum. İğne etki etmiş olabilir. Bugun daha cok dinlen çok kendini yorma. İnşallah tutunsunAmin ablacım, evet ama pazartesiden eksiye inseydim daha güzel olucaktı
Aminn canım Allah razı olsun duan içinevett
Yaslarini hatirlamiyorum ama büyük degil,Oyyy maşallah diyorum. Cocuklar buyukmu kucukmu diye sormadan gecemicemzira benimkiler ayagima dolanmaya basladi şu siralar
Menulerinide uygularsan sporla daha da iyi gider cnmBugun parka ciktik epey yorucu bir gezi sonrası geldik. Diyetisyen hergun yapacağım egzersizler ekledi. 20 dk toplam. Ne kadar yapabilirsem cok zorlamam kendimi. Ekstra toplamda 3 kere leslie 2 yapcam
Burda zorlamam kendimi deyince eksik yazmisim yanlis anlasilmasin.Bugun parka ciktik epey yorucu bir gezi sonrası geldik. Diyetisyen hergun yapacağım egzersizler ekledi. 20 dk toplam. Ne kadar yapabilirsem cok zorlamam kendimi. Ekstra toplamda 3 kere leslie 2 yapcam
Evet karın ve basen vermiş. Baktimda baya zorlayici artikYaslarini hatirlamiyorum ama büyük degil,
Kendisi 30 yas civari olduguna gore :)) küçüğü bebekti
Menulerinide uygularsan sporla daha da iyi gider cnm
Bolgeselmi verdi diyetisyen
Yeni menümü de aldim. Bu haftakini pek sevememistim birazda ondan uygulayamadim galibaYaslarini hatirlamiyorum ama büyük degil,
Kendisi 30 yas civari olduguna gore :)) küçüğü bebekti
Menulerinide uygularsan sporla daha da iyi gider cnm
Bolgeselmi verdi diyetisyen
Bu 2. Denemem geçen ayda klomen ve büyütücü iğne ile büyüttük sonra ovitrelle kullandım o zaman hiçbir şey yaşamadım hatta çatladığondan bile şüphe duydum ama çatlamadan sonra 7. Gün regli oldum şaşırdım kaldım. Yani regli olsam bile 14. Gün bekliyordumİlk denemen mi bilmiyorum. İğne etki etmiş olabilir. Bugun daha cok dinlen çok kendini yorma. İnşallah tutunsunbenim 3. Klomen denememde oldu ilk cocugum. Toplam da 4 kez catlatma ignesi olmuştum 9 ay içinde. O süreci az cok biliyorum. Her zaman için bunun senin elinde olmadigini, senin elinden gelen herseyi yaptığını kabullen ve bol bol dua et
Bol spor ve sağlıklı beslenmeyle canimSen şu an 51 misin yaninasıl nasıl verdin anlat bana lütfen
160 falan canımBoyunuz kaç
Aynen canım hedefe ulasana kadar sımarmak yok o 6 lar buraya gelecekİnşallah mervecim.kiloylabi moral depoladım
Zayıflamışsın dediler.
Şimdi ....hedefim 73.5 olmak değil sonuçta şımarmamalıyım
Bugünkü planım
Sabah 09.00 kahvaltı ettim aslında 2 dilin ekmekle.
Öğle baharatlı yoğurt
Akşama kuru fasulye var .tek ondan yersem çok olur.yanına bi sebze haşlayıp yoğurtlarsam güzel olurbir bakayım. Pırasa var karnabahar var kuru biber var....
Tebrikler abla fınıshe bir adım daha yaklastıgımda gore bencede gayet iyi ileri dogru gutsınde ister yavas gitsin ister hızlıKilo bildirimi
Geçen hafta 101.1
Bugun 100.7
Fark 0.4
Düne kadar artidaydim
Az ama hic yoktan iyidir diyorum
Gördüm sonunda çok şükür uzunda sürsee
Kalirsin neden kalamayasin. Ben iki sene hic korunmadigim halde olmamisti. Polikistik over vardi birde catlama sorunu vardi bende. Duzensizlik olmuyodu ama ovu testleriyle bile ovulasyonu yakalayamiyordum. Biz ne dersek diyelim Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Dış gebelikler sonrasi rahim filmi cekindin miBu 2. Denemem geçen ayda klomen ve büyütücü iğne ile büyüttük sonra ovitrelle kullandım o zaman hiçbir şey yaşamadım hatta çatladığondan bile şüphe duydum ama çatlamadan sonra 7. Gün regli oldum şaşırdım kaldım. Yani regli olsam bile 14. Gün bekliyordumsonra tekrar başladık bu ay yumurtalar daha güzel büyüdüler bakalım ama tabi kalitelimidirler bilemem. Biz bütün tedbirlerimizi alıp tevekkül ediyoruz dediğin gibi elimizden geleni yapalımda rabbim nasip ederse ne zaman ederse
Ne güzel nasip olmuş evlatların Allah bağışlasın hayırlı uzun ömürleri olsun
Ben 2 kere doğal yoldan ilk denememde hamile kaldım. 2side dış gebelik oldu. Sonrasında kilo aldım kilo alınca reglilerimde kesildi doğal olarakta denemelerim boş oldu. Artık olsa bile sağlıklı olurmu diye tedirginim. Bazen umutsuz oluyorum doktorumda sen dışta olsa hamile kaldın yine kalıcaksın diyo. Kalırım belkide sağlıklısını yakalamak hayal gibi geliyor bana
Yok canım inşallah sildim 9larıAynen canım hedefe ulasana kadar sımarmak yok o 6 lar buraya gelecek
Tebrikler abla fınıshe bir adım daha yaklastıgımda gore bencede gayet iyi ileri dogru gutsınde ister yavas gitsin ister hızlı
Cok sevindim tatlım sıkı tut 9 lar geri gelmesin
Bende de polikistik var. Kilo işte aşırı etkiliyor ve kiloya çok yatkınlığımız var malesefKalirsin neden kalamayasin. Ben iki sene hic korunmadigim halde olmamisti. Polikistik over vardi birde catlama sorunu vardi bende. Duzensizlik olmuyodu ama ovu testleriyle bile ovulasyonu yakalayamiyordum. Biz ne dersek diyelim Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Dış gebelikler sonrasi rahim filmi cekindin mi
Nasip öyleymiş. Bu defa hep hayirlisi saglikli diye dua et. Ben hep oyle dua ettik ikisindede. Düşük yapmaktan cok korkarim..Bende de polikistik var. Kilo işte aşırı etkiliyor ve kiloya çok yatkınlığımız var malesefevet çekildim temiz çıktı. Artık şansızlığımmıydı neydi bilmiyorum
Hep öyle dua ediyorum. Ne yaşıyosak sınavımızNasip öyleymiş. Bu defa hep hayirlisi saglikli diye dua et. Ben hep oyle dua ettik ikisindede. Düşük yapmaktan cok korkarim..
Polisiktik over kg ile iliskili. O da insülin direnci ile işte. Hepsi birbirine zincirleme...
Bende glifor kullanmistim son tedavimde. Ve birkac tane ilac daha. Estrofem, progestan. Drumda bende elimizden geleni yapmıştık. Zaten o ay en stressiz oldugum aydı. Son deneme deyip biraz ara vermeye karar vermiştik eşimle. Yani olabildigince dusunmemeye çalış. Sıktıysam kusura bakmaHep öyle dua ediyorum. Ne yaşıyosak sınavımız
evet benimde geçen ay çok zor büyümüştü yumurtalarım. Tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneden bile denedi doktor klomenle hiç güzel bi büyüme olmadı. Sonra ben dedim acaba insülin direncimmi var diye. Sonra tedaviye destek olsun diye matofin diye bi ilaç verdi. Ondan sonra çok güzel büyüdülerinşallah sağlıklıdırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?