Yoga güzel de kilo vermek icin birazdaha tempolu biseyler yapsan nasil olur cnm :))Kızlar bende yarın inşallah yogaya başlıyorum. Uzun süredir istiyodum aslında ama hep sabah erkenden yApmam gerekiyomuş gibi bi algım vardı erken kalkmakta zorlandığım için yapmıyordum. Tabiki erken saatte daha da güzel olur ama. Ben şimdi gün içerisi olarak başlıcam. İnşallah birgün erken saatte yapmayı hayatımın düzenine oturturum
Aman aliskanlik yapma cnmkızlar birşey itiraf edeceğim. iki gündür akşam az da olsa bal, peynir ve ekmek atıyorum ağzıma
Menü cok guzel cnmSabah 11.30
1 su b ılık limonlu su
2 gün kurusu
süt,yulaf,muz,1 çay kaşığı hurma püresi,7çiğ badem
Ara öğün 13.30
Yeşil çay,yarım elma,1 ceviz
Ara öğün:16.00
Sade Türk kahvesi
Akşam:17.30
Izgara köfte 3 tane,salata,1 dilim ekmek,ayran
su:2litre
Spor: yürüyüş
Suyu biraz artirirsan menü guzel cnmmerhaba kızlarrr
öğlen 12.00
150 mlt kefir
12.30
sucuklu sebzeli omlet
domates, biber, yeşillik
1 dilim siyez ekmeği
ara 15.30
1 kupa filtre kahve
küçük parça cevizli sucuk
ara 18.15
1 avuç çekirdek
2 fincan yeşil çay
akşam 19.00
etli kereviz yemeği
1 servis kaşığı kuskus
biraz turşu ve acı biber kavurması
şimdi limonla madensuyu içiyorum.
az sonra çay içerim.
yatana kadar 1,5 lt su
Yogurtli brokoliydi abla. Oglen yedim. Aksamda ton balikli salata
Brokoliyi gördüm,Yogurtli brokoliydi abla. Oglen yedim. Aksamda ton balikli salata
Öncelikli amacım vücudumu açmak esnetmek. Beynimide dinlendirmek abla. Sonraki evrelerde inşallah ciddi kilolara inmeye başlarsam sıkılaşmal için tempolulara geçicemYoga güzel de kilo vermek icin birazdaha tempolu biseyler yapsan nasil olur cnm :))
Nasıl gidiyor abla?Tunaydinnnn kizlar
Bugün tartilmadim, dün artiydim daha
Bu 2 günü birazdaha hafif gecirmeyi düşünüyorum
valla birşey yapmadım zaten. motivem yerlerde canım ya ne olacak bilmiyorum. sabah biraz artı çıktım yine. bugün karbolu oldu. belki yarın ayarlayabilirim. canım sıkkın iyice.Bence 2 gün min. Karbon yap
Cuma yaparsin :)
evet iyi olmadı.Aman aliskanlik yapma cnm
Yoksa ayni saatlerde hep canin ister
bazen 2 ye tamamlıyorum. sanırım gün içinde sıcak içecek içiyorum ya ondan suyu fazla içemiyorum. malum kış ayı da.Suyu biraz artirirsan menü guzel cnm
Fena degil cnm :)) dizim hala şiş oldugu icin hareketsizimNasıl gidiyor abla?
Oructa karbona dikkat etsen güzel verilir aslindaKızlar 79-80-81 kilo arası gidip geliyorum. Kızımdn oruç borçlarım vardı onları tutuyorm Allah kabul ederse ama aç kurt gibi yiyorum açınca
Kuzum sana neyin iyi geldini biliyorsun. Bunu uygularsan iyi kilo da veriyorsunvalla birşey yapmadım zaten. motivem yerlerde canım ya ne olacak bilmiyorum. sabah biraz artı çıktım yine. bugün karbolu oldu. belki yarın ayarlayabilirim. canım sıkkın iyice.
Sana sadece burda degil gönlümde yer actim bitanecim
Secimlerini birazdaha saglikli seylerden yana kullansan daha iyiymis cnmİyi akşamlar kızlaarr
Bugün kahvaltısız ve kötü menülü birgün oldu sankii
11:30 a kadar 700 ml su
11:30
Türk kahvesi
13:00
4 yk salçalı makarna
15:00
Türk kahvesi, 2 kare çikolata
18:30
6 yk yeşil mercimek,
Yoğurt
su 2 lt
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?