• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

bugünkü menümü fazla detaylı ve ölçüleriyle yazınca gözüme çok göründü. bu ne yaa dedim kendi kendime :confused: :KK70: :KK45: daha sade yazacağım.

Bende ozeniyorum. Ama o aylardir hic kaçamak yapmadigini söylüyor. O kadar iradeli olamıyorum
aynen ben de o kadar iradeli değilim. ama tabi hayatlarımızda farklar da var. kimse kimsenin özelini bilemez ama yine dışarıdan bakınca bazı şeyler görünüyor. hatun ev hanımı. kızı da sanırım ortaokul çağında. yani büyük. istediğini hazırlayıp, istediği saatte 10.000 adım için yürüyüşe çıktı. çevresi de müsait sanırım. instagram hesabında motive de oldu.
sen de ev hanımısın ama 2 tane küçük çocuğun var. onlarla uğraşmak gerek, bebişlere ayrı yemek, kendine ve hatta eşine ayrı yemek. bebişlerden dışarı çıkıp yürüyemiyorsun. evde ancak uygun saatlerde spor yapabilirsin vs.

ben de çalışıyorum. iş stresi. git gel. işe yemek götür. her zaman istediğin olmuyor. uzun yürüyüşler en sevdiğim ama her zaman yapamıyorum. halbuki dışarıda yürüyüş beni müthiş motive ediyor. bak 2 gündür kalkıp leslie yapmadım. canım istemedi.

İyi akşamlar bugünkü menü:
Sabah 11.30:
1 su b ılık sirkeli su
1 yumurta,yarım kepek unu ile yapılmış bazlama,peynir, zeytin,yeşillik,1 tk kayısı reçeli

Ara öğün:14.30
Sütlü kahve ,piko çikolata 😞😞

Akşam.19.00
2 parça biftek,patates püresi,salata

Su: 2 litre
Spor :20 dk yürüyüş

ben dün instagramdaki hatundan çok etkilendim. içinden yeni bir insan çıkmış. vücut tığ gibi olmuş. yüz fıstık gibi.... biz zayıflasak nasıl oluruz kim bilir. daha önce zayıfladığım zamanki fotolarıma bakıyorum. valla dün akşam çok özendim. bambaşka biri oluyorsun :KK51::KK51::KK51:
Kim bu bahsettiğin canım merak ettim bende bakıp motive olayım😬

aynen ben de o kadar iradeli değilim. ama tabi hayatlarımızda farklar da var. kimse kimsenin özelini bilemez ama yine dışarıdan bakınca bazı şeyler görünüyor. hatun ev hanımı. kızı da sanırım ortaokul çağında. yani büyük. istediğini hazırlayıp, istediği saatte 10.000 adım için yürüyüşe çıktı. çevresi de müsait sanırım. instagram hesabında motive de oldu.
sen de ev hanımısın ama 2 tane küçük çocuğun var. onlarla uğraşmak gerek, bebişlere ayrı yemek, kendine ve hatta eşine ayrı yemek. bebişlerden dışarı çıkıp yürüyemiyorsun. evde ancak uygun saatlerde spor yapabilirsin vs.

ben de çalışıyorum. iş stresi. git gel. işe yemek götür. her zaman istediğin olmuyor. uzun yürüyüşler en sevdiğim ama her zaman yapamıyorum. halbuki dışarıda yürüyüş beni müthiş motive ediyor. bak 2 gündür kalkıp leslie yapmadım. canım istemedi.
Kesinlikle katılıyorum. İlk kızımdn sonra 23 kilo verdiğimde tekken onu babasına bırakıp yürüyebliyordum ya da gün içinde tek çocukla uğraşmak daha az enerji harcatıyodu ama 2küçük çocuk zor ya. Babaya ikisini bir gün bıraksan ikinci gün sıkıntı çıkıyor. Enerji bırakmıyolar vs bnde kendmi çok enerjisiz hissediyorm hele de şimdi 2 yaş sendromnda küçüğüm bitiğiz ailecek 😭

Kahvaltı: 11:30
Tam buğday ekmeğinden sandviç. İçerisinde peynir, domates, salam vardı.

ara: türk kahvesi ve muz

akşam; 18:30
1 sk mantı 🙄

1,5 lt su
30 dk yürüyüş

Okulum açılıyormuş :KK45:
hayırlı olsun dicem ama okul da ayrı sıkıntı pandemi ortamında :ıslık:
Kim bu bahsettiğin canım merak ettim bende bakıp motive olayım😬
65hedef
Kesinlikle katılıyorum. İlk kızımdn sonra 23 kilo verdiğimde tekken onu babasına bırakıp yürüyebliyordum ya da gün içinde tek çocukla uğraşmak daha az enerji harcatıyodu ama 2küçük çocuk zor ya. Babaya ikisini bir gün bıraksan ikinci gün sıkıntı çıkıyor. Enerji bırakmıyolar vs bnde kendmi çok enerjisiz hissediyorm hele de şimdi 2 yaş sendromnda küçüğüm bitiğiz ailecek 😭
doğrudur canım. benim de vaktim yok yürüyüş için. ben yürüyüş yaparken çok motive oluyorum ve ruhen de çok rahatlıyorum. hem de kalori harcatıyor. ama o olmayınca mecburen lesliye kalıyorum. onu da iş günleri yapamıyorum. eve gelince yorgun oluyorum. tatil günleri de yaparsam artık. ya da bu sıra evden çalıştığımda olursa. velhasıl bahane çok.
ancak çok çok azimli olacaksın da hırsla yapacaksın hepsini.

Tabi hayat farklari cok başka şeyler. Dedigin gibi disari cikamadigim gibi evde eliptige bile binemiyorum. Çünkü ses cikariyor uyurken binemiyorum uyanıklarken hiç binemiyorum cok zor durumlardayim. Sozde annem kayinvalidem yakın ama faydalari yok...

Dedigin gibi herzaman hepimize uygun yemek olmuyor. Artik az yemekte yetmiyor hep fazla fazla yapmaya calisiyorum 2 cocuk ben eşim 3 kisilik yemek yapiyorum nerdeyse. Bir yandan evdeler aksamlari sürekli tatli cerez birşeyler yiyolar. Eskiden ayda 2 3 kez yapilirken simdi nerdeyse her aksam. Ee sende 1 2 kere yemicem desen 5. De illa tadiyosun.. ama kendime söz verdim. Akşam cerez falan yemicem. Bu aksam sadece nescafe ictim

Bak benim küçük bugun sabah 10.30dan beri toplam 40 dk uyumadi. Oynamadigi gibi surekli agliyor

Tabi hayat farklari cok başka şeyler. Dedigin gibi disari cikamadigim gibi evde eliptige bile binemiyorum. Çünkü ses cikariyor uyurken binemiyorum uyanıklarken hiç binemiyorum cok zor durumlardayim. Sozde annem kayinvalidem yakın ama faydalari yok...

Dedigin gibi herzaman hepimize uygun yemek olmuyor. Artik az yemekte yetmiyor hep fazla fazla yapmaya calisiyorum 2 cocuk ben eşim 3 kisilik yemek yapiyorum nerdeyse. Bir yandan evdeler aksamlari sürekli tatli cerez birşeyler yiyolar. Eskiden ayda 2 3 kez yapilirken simdi nerdeyse her aksam. Ee sende 1 2 kere yemicem desen 5. De illa tadiyosun.. ama kendime söz verdim. Akşam cerez falan yemicem. Bu aksam sadece nescafe ictim
akşamları en güzeli yeşil çay falan içmek. sıcak içecekler insanı oyalıyor. iyi oluyor. hem de açlık bastırıyor. menülerimi şöyle bir iyice toparlamak istiyorum :KK51: çok bozuldu çünkü.
Birde ben söyleyeyim benimyolumm 145 kgdan 35 kg verdi suan
o hesapta 2 foto var sadece. tam olarak hangi hesap bu canım?

Back