💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Masallah ne güzel

Ben cumayi baz aldim :)) ocakta 3.9 vermiş oldum
Ilk ay icin tabiki az, gerci ay ortasindan sonra dogru dürüst dikkat etmeye basladim :))
Vermiş olmakta güzel. Ben ekim Kasım'da 5 kg vermistim ama sonra aralikta 5 kg verdim dikkat edince. Bakalim bu ay ki hedefimde 93 gormek olsun

cuma 85.8
bugün 86.2

benim artım var. vücudum hala şiş, hala wc düzenli değil. o nedenle ruhen iyi değilim aslında.

Ne yaptim ne ettim yine haftaya artiyla baslamayi başardım
Dün eksi 200 du
Bugün +500
ödem, wc ya da gerçek artı olduğunu bilirsin ama. gerçek artı değilse hiç modunu düşürme.
İnsallah abla. Hâla alisveris yapamadim yapsaydimh
ve detoks sularima başlasaydim cok guzel giderdi de... Neyse daha 5 gun var diyelim
onlara alışveriş yaptığında devam edersin. normal listendeki diğer şeylere uy. ödem içim yeşil çay çok etkili.
Olabilir cnm
Bide gece uyuyamadim saat 3-4 den sonra uyudum
Bisey yememek icinde cok su içtim

Bugunden itibaren zaten karbona daha cok dikkat edicem
uyku da çok önemli. ben de pandemi süresince hep geç yatıyorum. dün gece yattığımda 03.00 tü
Detoks cayi yapiyormusun cnm
özel detoks çayı yapmıyorum canım bu aralar. menülerimde var beyaz çay, yeşil çay, oolong çayı içiyorum o kadar. ama bugün yeşil elma aldık. oynakbaşının cadı kazanından yapacağım yaparsan buraya tarif yazayım.

Annem gelicek cocuklara bakmaya cikicam 1 saat sonra. Hem alisveris hem yuruyus yaparim. Yesilcay biberiye falan alcam

Bende de yesil elma var bakalim neler olcak

Annem gelicek cocuklara bakmaya cikicam 1 saat sonra. Hem alisveris hem yuruyus yaparim. Yesilcay biberiye falan alcam
evet iyi olur. özledim valla yürüyüşü.
ben de dün gündüz leslie yapamadım. totoyu kaldırmak zor geldi. ama gece saat 13.30 dan sonra evin içinde 40 dk falan yürüyüş yaptım. inşallah bu gece de yaparım.

Bende de yesil elma var bakalim neler olcak
üşenmesem de kalkıp yapsam cadı kazanını.

Ben alisveris yaptim. Detoksumu hazirladim 3 saat bekleyecek. Uzerine bir turk kahvesi 2 kare cikolata ve biberiye çayınıda içtim. Yürümüşte oldum iyi geldi

Eklentiler

• IMG_20210201_181944_799.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20210201_181914_136.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 19
Ben alisveris yaptim. Detoksumu hazirladim 3 saat bekleyecek. Uzerine bir turk kahvesi 2 kare cikolata ve biberiye çayınıda içtim. Yürümüşte oldum iyi geldi
bu arada kuru incirle veya kayısıyla kuruyemişli kakaolu toplar yap. kahvenin yanında onları ye. çikolata yemezsin. ben belki yarın birşeyler yaparım.

Cikolata epeydir yemedim. Bugun yulaf yedigim icin yapmadım
ben dün instagramdaki hatundan çok etkilendim. içinden yeni bir insan çıkmış. vücut tığ gibi olmuş. yüz fıstık gibi.... biz zayıflasak nasıl oluruz kim bilir. daha önce zayıfladığım zamanki fotolarıma bakıyorum. valla dün akşam çok özendim. bambaşka biri oluyorsun

sabah sade Türk kahvesi

öğlen 12.45
2 kuru kayısı+ 2 minik kuru incir
30 dk sonra
az sucuklu peynirli domatesli biberli isotlu omlet (içinde 1/2 dilim siyez ekmeği de vardı)
köz yeşil biber + roka, maydanoz, derotu

ara 15.40
1 kase yulaf lapası (1 bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 tk h.cevizi unu, 1 tk chia tohumu, tarçın, 1/2 çk sahlep, 3 küçük hurma, böğürtlen, 1 tk fıstık ezmesi, 10 çiğ badem)

ara 1 kupa yeşil çay

akşam 19.00
kurutulmuş sebzelerden etli bulgurlu dolma (2 minik patlıcan, 2 minik biber, 1 minik kabak, 6 yaprak sarma)
küçük kase ev yoğurdu
yeşillik salatası+ 1,5 yk soğanlı acı biber kavurması

az sonra 1 madensuyu bol limonla, 2 kupa yeşil çay içerim.

yatana kadar 2 lt su

öğlen yulaf lapam çok dolu farkındayım. ama wc ye etki etsin diye öyle yaptım. sürekli yediğim birşey değil lapa.
dolmalar minikti.

Bende ozeniyorum. Ama o aylardir hic kaçamak yapmadigini söylüyor. O kadar iradeli olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…