Vermiş olmakta güzel. Ben ekim Kasım'da 5 kg vermistim ama sonra aralikta 5 kg verdim dikkat edince. Bakalim bu ay ki hedefimde 93 gormek olsunMasallah ne güzel
Ben cumayi baz aldim :)) ocakta 3.9 vermiş oldum
Ilk ay icin tabiki az, gerci ay ortasindan sonra dogru dürüst dikkat etmeye basladim :))
Senin meton iyi çalışıyor cnmVermiş olmakta güzel. Ben ekim Kasım'da 5 kg vermistim ama sonra aralikta 5 kg verdim dikkat edince. Bakalim bu ay ki hedefimde 93 gormek olsun
Detoks cayi yapiyormusun cnmcuma 85.8
bugün 86.2
benim artım var. vücudum hala şiş, hala wc düzenli değil. o nedenle ruhen iyi değilim aslında.
Metom iyi calissa da irade calismiyor isteSenin meton iyi çalışıyor cnmdikkat edersen baya gider
ödem, wc ya da gerçek artı olduğunu bilirsin ama. gerçek artı değilse hiç modunu düşürme.Ne yaptim ne ettim yine haftaya artiyla baslamayi başardım
Dün eksi 200 du
Bugün +500
İnsallah abla. Hâla alisveris yapamadim yapsaydimh
onlara alışveriş yaptığında devam edersin. normal listendeki diğer şeylere uy. ödem içim yeşil çay çok etkili.ve detoks sularima başlasaydim cok guzel giderdi de... Neyse daha 5 gun var diyelim
uyku da çok önemli. ben de pandemi süresince hep geç yatıyorum. dün gece yattığımda 03.00 tüOlabilir cnm
Bide gece uyuyamadim saat 3-4 den sonra uyudum
Bisey yememek icinde cok su içtim
Bugunden itibaren zaten karbona daha cok dikkat edicem
özel detoks çayı yapmıyorum canım bu aralar. menülerimde var beyaz çay, yeşil çay, oolong çayı içiyorum o kadar. ama bugün yeşil elma aldık. oynakbaşının cadı kazanından yapacağımDetoks cayi yapiyormusun cnm
Annem gelicek cocuklara bakmaya cikicam 1 saat sonra. Hem alisveris hem yuruyus yaparim. Yesilcay biberiye falan alcamödem, wc ya da gerçek artı olduğunu bilirsin ama. gerçek artı değilse hiç modunu düşürme.
onlara alışveriş yaptığında devam edersin. normal listendeki diğer şeylere uy. ödem içim yeşil çay çok etkili.
uyku da çok önemli. ben de pandemi süresince hep geç yatıyorum. dün gece yattığımda 03.00 tü
özel detoks çayı yapmıyorum canım bu aralar. menülerimde var beyaz çay, yeşil çay, oolong çayı içiyorum o kadar. ama bugün yeşil elma aldık. oynakbaşının cadı kazanından yapacağımyaparsan buraya tarif yazayım.
Bende de yesil elma var bakalim neler olcaködem, wc ya da gerçek artı olduğunu bilirsin ama. gerçek artı değilse hiç modunu düşürme.
onlara alışveriş yaptığında devam edersin. normal listendeki diğer şeylere uy. ödem içim yeşil çay çok etkili.
uyku da çok önemli. ben de pandemi süresince hep geç yatıyorum. dün gece yattığımda 03.00 tü
özel detoks çayı yapmıyorum canım bu aralar. menülerimde var beyaz çay, yeşil çay, oolong çayı içiyorum o kadar. ama bugün yeşil elma aldık. oynakbaşının cadı kazanından yapacağımyaparsan buraya tarif yazayım.
evet iyi olur. özledim valla yürüyüşü.Annem gelicek cocuklara bakmaya cikicam 1 saat sonra. Hem alisveris hem yuruyus yaparim. Yesilcay biberiye falan alcam
üşenmesem de kalkıp yapsam cadı kazanını.Bende de yesil elma var bakalim neler olcak
eşin farketmiştir. ne dedi?Vermiş olmakta güzel. Ben ekim Kasım'da 5 kg vermistim ama sonra aralikta 5 kg verdim dikkat edince. Bakalim bu ay ki hedefimde 93 gormek olsun
Ben alisveris yaptim. Detoksumu hazirladim 3 saat bekleyecek. Uzerine bir turk kahvesi 2 kare cikolata ve biberiye çayınıda içtim. Yürümüşte oldum iyi geldievet iyi olur. özledim valla yürüyüşü.
ben de dün gündüz leslie yapamadım. totoyu kaldırmak zor geldi. ama gece saat 13.30 dan sonra evin içinde 40 dk falan yürüyüş yaptım. inşallah bu gece de yaparım.
üşenmesem de kalkıp yapsam cadı kazanını.
greyfurtu uzun zamandır yemedim. özlemişim.Ben alisveris yaptim. Detoksumu hazirladim 3 saat bekleyecek. Uzerine bir turk kahvesi 2 kare cikolata ve biberiye çayınıda içtim. Yürümüşte oldum iyi geldi
Normalde hiç yememgreyfurtu uzun zamandır yemedim. özlemişim.
bu arada kuru incirle veya kayısıyla kuruyemişli kakaolu toplar yap. kahvenin yanında onları ye. çikolata yemezsin. ben belki yarın birşeyler yaparım.Ben alisveris yaptim. Detoksumu hazirladim 3 saat bekleyecek. Uzerine bir turk kahvesi 2 kare cikolata ve biberiye çayınıda içtim. Yürümüşte oldum iyi geldi
Cikolata epeydir yemedim. Bugun yulaf yedigim icin yapmadımbu arada kuru incirle veya kayısıyla kuruyemişli kakaolu toplar yap. kahvenin yanında onları ye. çikolata yemezsin. ben belki yarın birşeyler yaparım.
ben dün instagramdaki hatundan çok etkilendim. içinden yeni bir insan çıkmış. vücut tığ gibi olmuş. yüz fıstık gibi.... biz zayıflasak nasıl oluruz kim bilir. daha önce zayıfladığım zamanki fotolarıma bakıyorum. valla dün akşam çok özendim. bambaşka biri oluyorsunCikolata epeydir yemedim. Bugun yulaf yedigim icin yapmadım
Bende ozeniyorum. Ama o aylardir hic kaçamak yapmadigini söylüyor. O kadar iradeli olamıyorumben dün instagramdaki hatundan çok etkilendim. içinden yeni bir insan çıkmış. vücut tığ gibi olmuş. yüz fıstık gibi.... biz zayıflasak nasıl oluruz kim bilir. daha önce zayıfladığım zamanki fotolarıma bakıyorum. valla dün akşam çok özendim. bambaşka biri oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?