Cok guzel afiyet olsun. Sadece portakal suyu biraz fazla kalorilidir meyve yemek daha iyiSabah 11.30
Süt, yulaf,portakal suyu,yarım kivi,1 ceviz
Ara öğün:13.30
Sütlü filtre kahve,3 gün kurusu,7 çiğ badem
Ara öğün:15.30
Beyaz çay,elma
Akşam:19.30
Mantar sote,3 yk bulgur pilavı
Yoğurt,pancar turşusu
spor: Leslie 20 dk
Su: 2 litre
İyi geceler
bugunku
Menum
Sabah 12.30
Kasarli patatesli yumurta 5 6 catal
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
5 6 zeytin
çay
15.00
Türk kahvesi
16.30
3 cigkofte
2 yaprak marul
18.00
1tabak patlicanli türlü yemeği
1 ekmek
Yoğurtlu biber
21.00
Çay
Sağol canım yulafa değişik bi tat katayım dedim yarım portakalın suyuyduCok guzel afiyet olsun. Sadece portakal suyu biraz fazla kalorilidir meyve yemek daha iyi
Masallah cok güzel eksi cnm
Bi wc lik arti :))) dikkate almaya degmezGunaydin bende 98 geldim +100 gr
İnsallah abla. Hâla alisveris yapamadim yapsaydim ve detoks sularima başlasaydim cok guzel giderdi de... Neyse daha 5 gun var diyelimMasallah cok güzel eksi cnmdikkat edersen cunaya kadar bi okadar daha gider :))
Bi wc lik arti :))) dikkate almaya degmez
Bu hafta yine belliki guzel bi eksi gelecek cnm
Belki turşular su tutmuştur ablaNe yaptim ne ettim yine haftaya artiyla baslamayi başardım
Dün eksi 200 du
Bugün +500
Olabilir cnmBelki turşular su tutmuştur abla
Su ictiysen arti cikman normal ki abla. Uyumamişsin da. Çarşamba tekrar tartil eksildigini goreceksinOlabilir cnm
Bide gece uyuyamadim saat 3-4 den sonra uyudum
Bisey yememek icinde cok su içtim
Bugunden itibaren zaten karbona daha cok dikkat edicem
Olsun cnm sen menune dikkat etmeye calis detoks suyu şart olan bisey degilİnsallah abla. Hâla alisveris yapamadim yapsaydim ve detoks sularima başlasaydim cok guzel giderdi de... Neyse daha 5 gun var diyelim
Yarin kontrol ederimSu ictiysen arti cikman normal ki abla. Uyumamişsin da. Çarşamba tekrar tartil eksildigini goreceksin
Diyetisyen verdiği için yapmak istiyodum. Diger seylere uymaya calisiyorum ama yeşillik falan bitti evdeOlsun cnm sen menune dikkat etmeye calis detoks suyu şart olan bisey degil
Benimde evde limon, yesillik, sebze türü bisey kalmadi
Masallah ne güzelBen ocak sonuna 98 hedefi koymuşum. Cok şükür ilk kez tutturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?