Ooo mis.çok güzel gözüküyor.afiyet olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo mis.çok güzel gözüküyor.afiyet olsun canım.
Badem ben sana dünkü sporunun üstüne verdim 40 dk spor cezasını, sen dünküne saymışsın ben kül yutmam
Şimdi sorunu bulduk
Ben alıştım artık sakinliğe sanki.
Demek benden ötürü heee
Şimdi sorunu bulduk
Ben alıştım artık sakinliğe sanki.
Demekki metobolizma aynı şeylere direnc gosteriyor canim. Yeme saatlerinde degisiklik deneyebilirsin. Mesela kahvaltiyi erkene alip ara öğün ekleyebilirsinKızlar her farklı diyettin başında iyi eksiliyorum ama devamı gelmiyo bu kısır döngüyü nasıl kırabilirim ?
Hergunu farklı tutmaya calıs ponı farklı listeleri harmanla sende bir gun ıf yap bir gun Karatay bir gun ketojenık beslen sana ıyı gelen yeme sekıllerını harmanlaKızlar her farklı diyettin başında iyi eksiliyorum ama devamı gelmiyo bu kısır döngüyü nasıl kırabilirim ?
Ay ınsallah yakalanır canim rabbım yardımcınız olsun sen eminim kek ve borege karsı ifadeni konusturursun bak bu hafta sende bende donguyu kırıcazBen bugun anneme gidiyorum baya esya topladim evi ilaçliycaz insallah yakalanır şu lanet fare. Bütün duzenimi mahvetti ya
Annemle konuştum ispanak alin gelirken dedi birde kabartma tozu. Ne yapacaksın dedim kek ve börek dedi işim çok zor olcak. Kendime ispanak yemegi yaparim ne yapayım
Fare miBen bugun anneme gidiyorum baya esya topladim evi ilaçliycaz insallah yakalanır şu lanet fare. Bütün duzenimi mahvetti ya
Annemle konuştum ispanak alin gelirken dedi birde kabartma tozu. Ne yapacaksın dedim kek ve börek dedi işim çok zor olcak. Kendime ispanak yemegi yaparim ne yapayım
Evet evde fare var :'(Fare mi
Kircaz canim. Artik birakamam. Kucugun 17 şubat doğumgünü. 5 hafta var. Yarin muhtemelen 99 kusur gelirim. En az 95 olmam lazim dogumgununde. Birde sporu arttircamHergunu farklı tutmaya calıs ponı farklı listeleri harmanla sende bir gun ıf yap bir gun Karatay bir gun ketojenık beslen sana ıyı gelen yeme sekıllerını harmanla
Ay ınsallah yakalanır canim rabbım yardımcınız olsun sen eminim kek ve borege karsı ifadeni konusturursun bak bu hafta sende bende donguyu kırıcaz
Kuzum gelmek istiyorum da bi kendimi toparliyamiyorumMefkurem Zuhal abla aktif olursa herkes toplanıyo farkettiniz mi
Kacamak yapmadan atlatabilirsen kendinle gurur duyacaksin cnmBen bugun anneme gidiyorum baya esya topladim evi ilaçliycaz insallah yakalanır şu lanet fare. Bütün duzenimi mahvetti ya
Aksam karbonu kesip sporu artirsan belki etki eder cnmKızlar her farklı diyettin başında iyi eksiliyorum ama devamı gelmiyo bu kısır döngüyü nasıl kırabilirim ?
5 hafta harika bir zaman dilimi canim neler olur neler 5 haftada ben inanıyorum sana,Kircaz canim. Artik birakamam. Kucugun 17 şubat doğumgünü. 5 hafta var. Yarin muhtemelen 99 kusur gelirim. En az 95 olmam lazim dogumgununde. Birde sporu arttircam
Bozsanda gel abla bir gun elbet tam anlamıyla baslarsın ama yeterkı burdan uzaklasmaKuzum gelmek istiyorum da bi kendimi toparliyamiyorum
Sizide negatif etkilemek istemiyorum
Diyete her gün baslayip aksam bozuyorum
Adam okadar emek veriyor para kazanmayi istemesi normal degilmi :)))Adam baya para kazanmak istiyo sosyl medyasını kim ele geçirdi acaba
Burayida baska diyet sayfalarinida hep okuyorum aslinda cnm ama icimden hic bisey gelmiyorBozsanda gel abla bir gun elbet tam anlamıyla baslarsın ama yeterkı burdan uzaklasma
Abla gelmedikce kopman cok normal. Baslarsin inşallah saatleri duzenlemeye calis. Uyku bozuklugu en buyuk problemKuzum gelmek istiyorum da bi kendimi toparliyamiyorum
Sizide negatif etkilemek istemiyorum
Diyete her gün baslayip aksam bozuyorum