1 gün saf protein yapabilirsin denemediysenartik sinirlerim bozulmaya basladi 5 gundur ayni kilodayim bugun sinirimden tartiyi carpmamak icin zor tuttum kendimi sanirim vucut benim duzenime alisti napsamki
Abla kilo duraklamasına netten baktım çok su içiyorsanız bir kaç gün 1,2 litrede kalın diyo bnm 4.5 hatta çoğu zaman 5 oluyodu azaltsam mı acaba bugün
aabunu unutmuşum tmm ozaman ♥BÜTÜN KIZLARA DUYRULUR
Tatlım bu gurubda cuma sabah aç karna tartılıp bildirim yapıyoruz sonrada kim ne kadar vermiş liste yapıyoruz
Hafta sonuda kaçamak yapmayalım diye kontrol amaçlı pazarteside bildirim yapıyoruz ama liste yapmıyoruz o gün
o aklimda bi deniycem bakalim1 gün saf protein yapabilirsin denemediysen
saf proteğin denen diyet mi acaba ??o aklimda bi deniycem bakalim
Sadece et süt yoğurt yumurta türü hayvansal protein tüketiliyorsaf proteğin denen diyet mi acaba ??
Menun cok guzel canim. Leblebinyerine ceviz falan eklesen daha saglikli olr ama:) bir de 4 lt suyu nasil iciyorsunuz kizlar ya bn kendmi paraliyirum iki litre olcak diye:)Menüm;
6 da 2 bardak su
9.30 domates salatalık, 1 kase yoğurt, 1 avuç leblebi, 7 zeytin
Öğlen 1de 1 küçük tabak bamya haşlama 1 kase yoğurt 1 avuç leblebi salata
5te 3 kuru kayısı, 1 kase yoğurt
6da yağsız biber kavurma, yoğurt olcak
Suyum 4 oldu sanırım
spor: dinlenme günü oldu, yarın tartı var diye yapmadım
Bu boreklerin pesini birak canim:) insanin yedikce yiyesi gelir. Hakakten gune saglam baslamissin ve saglam devam etmissin:) aksami yogurtla gecirnce dengeleyebilrsin. Yogurdun yanina bi kac badem falan da ekleyebilrsin:) leslieyi de en az 3 mil yap, gencsin:)bende menümü yazayım barimm
sabah 3 erik 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltıatates kızartması (miktarını hatırlamıyorum 1 porsiyon kadar) 2 köfte -yarım porsiyon kavurma - domates -salatalık - 10 zeytin-çay (GÜNE ÇOK SIKI BAŞLADIM )
15.30: 4 parça 2 parmak kalınlığında peynirli börek - 2 dilim karpuz
saat 6 da da 1 kase yoğurt yiyip yeme işimi bitiricem inş sonrada limonlu suyumu yine içicem
bügün daha spor yapamadım sanırım akşama lesli yapıcam ♥
lam lesli 1 mil bile beni bitiriyor benim gençlim kalmamışBu boreklerin pesini birak canim:) insanin yedikce yiyesi gelir. Hakakten gune saglam baslamissin ve saglam devam etmissin:) aksami yogurtla gecirnce dengeleyebilrsin. Yogurdun yanina bi kac badem falan da ekleyebilrsin:) leslieyi de en az 3 mil yap, gencsin:)
aşk olsun abla sende akşam yemeği bagetleri yemişsinLaydagresif senin bu yediklerin hic kilo verdirecek gibi durmuyo ve sanki hic onemsemiyo gibisin
ama lütfen ben burda olucaksam böyle küs olmaz kusura bakma ben herkesi kendim gibi görürüm emzirdiğini bilmiyordum gerçekten özür dilerim ben ♥♥Laydagresif bu nasil bi yorum elestiriyide kabullenemiyosun senin menunle benim menumu kiyasliyosun emzirdigim halde irade sergiliyorum amannnn beee bundansonra benimle muhatap olma bende seninle.
Canım ben 1 ocakta başladım aşağı yukarı ramazana kadar 79 gördüm 6 ay falanZuhal abla sen 113 kg den 79 a ne kadar zamanda inndin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?