• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yapmıyım mı Zuhal abla? Ekmek yemeden yiyim dicem ama evde ne sebze var, ne yumurta, ne et tarzı bişey :) çocuklarla market yolu gözüktü bana sanırım. Biz biraz şehir dışında yaşıyoruz,yakınımızdaki markette et tarzı pek bulunmuyor. Sebze güzel oluyor. Güzel bi sebze yemeği yapayım olmazsa yoğurt, salatayla doyayım. Ah bu misafirler yaktı beni ama hergün 15 dakikayla yeni başlamıştım leslie ye. Bugün 45 yaptım işte kendimi zorlayıp umarım işe yarar. Bu arada bebek sallıyorum şu an, bu da spordan saylanır mı :p
Tatlım istersen ekmeğini sabah ye diğer öğünlerde normal yemeğini ye
Böyle çok kısıtlamaya gidersek çok çabuk bıkıp sıkılıyoruz. Bak bende 3 gün az yedim biraz, bıkma noktasına geldim

Pek sayılmaz cnm arada vakit bulunca sporunu yapmaya çalış hem daha iyi hissedersin

Günaydın fıstıklar
Önceden dediğim gibi bizim takım bugün tartıldığı için bende bugünden tartıldım çok mutlu olmadım sonuçtan ama artıda değilim en azından
Bildirimleride yarın yapıyoruz. Yeni kızlar unutmasın
Şimdi kahvaltı zamanı, hepimize afiyet olsun

Sen martta başladısan Ayşem detoks deneyebilirsin ama hangisi senin için daha yapılabilir sen karar vermen lazım
Ben 2 gün elma yapmıştım, ama beni hiç doyurmadı bidahada yapmam
Ayran aşını denemedim ama bi ara test etmek istiyorum
Bn vakti zamaninda ayran asini denemistm. Hem lezsetli hem doyurucu hem yaz icin ideal. Ustelik tartida gerckten fark ettiriyor.

Abla kilo duraklamasına netten baktım çok su içiyorsanız bir kaç gün 1,2 litrede kalın diyo bnm 4.5 hatta çoğu zaman 5 oluyodu azaltsam mı acaba bugün
Tatlım su senin sütün için çok önemli
1 -2 gün 3 lt geçmemeye çalış istersen
Sen haftada değil 1 ayda ne kadar verdiğine bakacan
Normalde ayda 6 -7 Kilo çok yüksek bi rakam ortalama 4-5 kilodur
Sende zaten şimdiden 7 Kilo verdin
Birazda stress yapmayı bırak o da etkiliyor

Tatlım istersen ekmeğini sabah ye diğer öğünlerde normal yemeğini ye
Böyle çok kısıtlamaya gidersek çok çabuk bıkıp sıkılıyoruz. Bak bende 3 gün az yedim biraz, bıkma noktasına geldim

Pek sayılmaz cnm arada vakit bulunca sporunu yapmaya çalış hem daha iyi hissedersin

Ekmek yoktu kahvaltıda leblebi yedim bir avuç, domates salatalık zeytinle. umarım tok tutacaktır

Evet benim bünyem de çabuk sıkılmaya müsait, çok kasan rejimler yapamıyorum o yüzden.uzun sürmesi açısından belki böyle daha sağlıklıdır. Abartıp diyeti sekteye uğratma riski de yok değil ama

Şaka yaptım ablacım, bebek sallamak spor olmaz tabi, gece 3 olunca acaba olur mu ki diye bi umutlanmıştım :)

Abla kilo duraklamasına netten baktım çok su içiyorsanız bir kaç gün 1,2 litrede kalın diyo bnm 4.5 hatta çoğu zaman 5 oluyodu azaltsam mı acaba bugün
Suyun fazlası da zarar bence de. Ben 3 litre içsem öpüp başıma koyacağım

• Beğen
Reactions: BBD
GÜNAYDIN CANLAR
Dün menümü yazamadım sabah kızımı dr a götrdm öğleye doğru arkadaş rahatsızladı onu akşama doğeuda arkadaşın kızı ateşlendi onu götrdk yediklerimi pek dikkat edemedim ama bugün telafi etmeye çalışıcam
SABAH 2 DİLİM KEPEK WKMEĞİ bi kaşık bal salatalık peynir zeytin biraz sucuk
ÖĞLE 3.4 tane pirzola salata yoğurt biraz üzüm
Arada 2 büyük dilim pudinkli büskivili pasta
AKŞAM 6.7 KAŞIK pilav yoğurt salata karpuz
Gece 12 de falanda biraz karpuz yedim biliyorm çok kötü ama bugn telafi edicem
Zararin neresinden donsen kardir tatlim. Gecms olsn:)

ablalr siz hergünmü tartılıyorsunn haftada 1 mi
BÜTÜN KIZLARA DUYRULUR

Tatlım bu gurubda cuma sabah aç karna tartılıp bildirim yapıyoruz sonrada kim ne kadar vermiş liste yapıyoruz

Hafta sonuda kaçamak yapmayalım diye kontrol amaçlı pazarteside bildirim yapıyoruz ama liste yapmıyoruz o gün

BÜTÜN KIZLARA DUYRULUR

Tatlım bu gurubda cuma sabah aç karna tartılıp bildirim yapıyoruz sonrada kim ne kadar vermiş liste yapıyoruz

Hafta sonuda kaçamak yapmayalım diye kontrol amaçlı pazarteside bildirim yapıyoruz ama liste yapmıyoruz o gün
Pazartesiyi bilmiyordum, yarın sabah tartılıcam inşallah

artik sinirlerim bozulmaya basladi 5 gundur ayni kilodayim bugun sinirimden tartiyi carpmamak icin zor tuttum kendimi sanirim vucut benim duzenime alisti napsamki :(

Back