Rica ederim canımTesekkurler canim eline saglik
Teşekkürler canım. Emeğine sağlıkRica ederim canım
Rica ederim canımTeşekkürler canım. Emeğine sağlık
Olan olmuş ama artik devam etme. Dedigin gibi yarin yuruyusu arttirKızlar alıntılayamadm kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bugün zaten karbonhidrat vardı menümde akşam da bir iki dilim pizza ve nar yedim. Şeytan dürttü resmen zaten bozdun git dolaptaki keki de ye diyordu ki vazgeçtim. Yarın biraz fazla yürüyüş yapayım elimden geldiğince karbon tüketmeyeyim.
Geçmiş olsun fulyacimmerhaba kızlarrr
5 gündür falan zor geçti. reglin gelmemesi, döngünün değişmesi çok zorladı. vücudumda basınç vardı sanki. psikolojimi de alt üst etti. önceki gün geldi çok şükür. ama gelişi de müthiş oldu. hele bu sabah korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. gelemedim buralara. birkaç güne düzelirim inşallah. mahvetti beni zira
Eline saglik bitanem
İsim 01.01.2021 08.01.2021 15.01.2021 22.01.2021 29.01.2021 Verilen Amine Busra 102 kg 101 kg 1 kg askrhpozitif 72,3 kg 71,3 kg 1 kg badem000 72,9 kg 72,7 kg 0,2 kg bengisu022 91 kg 87,7 kg 3,3 kg Poni Bon 80,2 kg @Portakalli cikolat 92,85 kg 90,65 kg 2,2 kg Mefkurem 105 kg 104,5 kg 0,5 kg @Sweetyy83 69,8 kg @T u t a s t e 84,3 kg 83,1 kg 1,2 kg @60kiloyum 87,4 kg 87,2 kg 0,2 kg
Ne olmuş cnm bilmiyorum. Apa ne açıklama yaptı?
Seviyelerle ilgili acıkmala yaptı 13 ocakta sıte acılıyormus 16 ocaga kadar kayıt yaptıranlar toplu seviyeyı yapabılecekmıs canlı yayın vs onlara katılabılecekmıs dıgerlerı kendi basına devam edecekmiş. seviyelerde sona yaklasmadıysanız tekrar basa sarın dedi. Seviye dısında dıger sevıyelerı degıstırmıs. Iksır alamayanları farklı yonlendırecekmıs. Bu sene kt daha farklıymış ve cok ozelmis vs vs genel hatları buydu canın birde 100 kısı sececek ve doktor kontrolu de takıplı yaptıracakmıs kanser hastası harıcNe olmuş cnm bilmiyorum. Apa ne açıklama yaptı?
Hangi topige gitsem sessizlesiyo yaBurası cok mu bos kalıyor gıbı
Cok güzel dolu dolu bir tabak. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hangi topige gitsem sessizlesiyo ya
Adam baya para kazanmak istiyoSeviyelerle ilgili acıkmala yaptı 13 ocakta sıte acılıyormus 16 ocaga kadar kayıt yaptıranlar toplu seviyeyı yapabılecekmıs canlı yayın vs onlara katılabılecekmıs dıgerlerı kendi basına devam edecekmiş. seviyelerde sona yaklasmadıysanız tekrar basa sarın dedi. Seviye dısında dıger sevıyelerı degıstırmıs. Iksır alamayanları farklı yonlendırecekmıs. Bu sene kt daha farklıymış ve cok ozelmis vs vs genel hatları buydu canın birde 100 kısı sececek ve doktor kontrolu de takıplı yaptıracakmıs kanser hastası harıc
Afiyet olsunn
Facebook grubun logosunu degıstırınce tamamen kapatmış birileri uygunsuz fotograf seklinde sikayet etmıs bir partinin bayrağına benziyormuşAdam baya para kazanmak istiyososyl medyasını kim ele geçirdi acaba
Hangi topige gitsem sessizlesiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?