Pilav ve lokmaya ragmen bugun eksi geldim 100.4 geldimCanım lokma pilav fazla olmuş cidden ara öğünde fazla olmuş. Sana 3 mil leslie cezası verelim mi
Akşam ekmek olduğu için mantı olmamış canm sabahki reçelle yağlı katmerde olmamış. Sana bugünkü sporun dışında 40 dk yürüyüş cezası verelim mimenüm
sabah 11.00
avuç içi kadar katmer
1/2 kk peynir
1 tk reçel
3 ceviz
akşam 16.00
1 dilim ekmek
1 tabak karışık ot kavurması
yoğurt
3 kaşık mantı
1 dolu kaşık haydari
su 1.5 lt
spor yok
O zaman 20+20 iki defa eliptikte anlaşalım aşağısı kurtarmaz3 mil agir gelebilir. 30 do eliptikte anlasalim
Menü, spor vs güzel ama akşam 1 servis kaşığı daha ne yedin?????Sabah;
peynirli omlet
3 zeytin
Salata, domates
ara;
türk kahvesi
Akşam;
1 servis kaşığı çorba
1 servis kaşığı
4 küçük fırında kaşarlı mantar
2,5 lt su,
1 saat yürüyüş
Yemeseydin 99u görürdün o zamanPilav ve lokmaya ragmen bugun eksi geldim 100.4 geldim
Yapmaya caliscam canimO zaman 20+20 iki defa eliptikte anlaşalım aşağısı kurtarmaz
Ayy bu ara neden yazamıyorum acepMenü, spor vs güzel ama akşam 1 servis kaşığı daha ne yedin?????
Menün harika 10 numara 5 yıldızAyy bu ara neden yazamıyorum acepkabuska yemiştim
Kaç çıktın ?Normalde bugün tartıyı kaldıracaktım beni çok mutlu edince ellemedim
Ok canım.Akşam ekmek olduğu için mantı olmamış canm sabahki reçelle yağlı katmerde olmamış. Sana bugünkü sporun dışında 40 dk yürüyüş cezası verelim mi
E az kaşmış 99 aPilav ve lokmaya ragmen bugun eksi geldim 100.4 geldim
Evet cok heyecanlandim hemen birseyler yapıp pazartesi 99 goreyim inşallahE az kaşmış 99 abugün çok dikkat et büşra
Haftasonları kaçaamak yapmaktan kaçamıyorum ama eşim akşama sosisli istiyorMenün harika 10 numara 5 yıldız
Kaç gördünnNormalde bugün tartıyı kaldıracaktım beni çok mutlu edince ellemedim
Ayyy çok güzell tebrikler 3lerden kurtulcaksın pazartesiye benceePilav ve lokmaya ragmen bugun eksi geldim 100.4 geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?