Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yaptım bişeyler abla eve 5 6 tane bırakıp annemlere göndericemBal, pekmez zaten pisirilmez cnm
Bal kabagi zaten kendi tatli, gerek yoki baska seye :)
Cok guzel harika cnm haftaya 9 lara veda edersin
Vayyy muhteşem cnm
102 li bisey di sanki cnm
Guzel eksi
Gecmis olsun tatlim
Ekside cok guzel
Ileri gidip yada yerinde saymaktan
Eksi olmasi tabiki daha iyi cnm
Hem totalde hem de bu hafta cok guzel sonuc cnm
Tam sınırda yakalamişsin tatlim
Aa ona çok dikkat ederim oynamadan 4 kere kontrol ettin en ufak açık kalan yer varmı diyePerdeler kapalıydı değil mi
Ay evet gözümü açar açmaz tartıya koşunca tabii teşekkürler bakalım daha yolum uzunKız heyecandan yanlış yazmışsın
Tebrikler bu arada süpersin
merhaba canım. valla kaç gündür keyfim yoktu. regl gelmek bilmedi çok gerdi beni. düzenim de bozuldu. gelemedim.60kiloyum fulya nerdesin cnm bikac gündür gorunmedin
Super canim tebrik ederim
Woww harikasınGünaydın kızlar Güzel bir bildirim gelsin
Geçen hafta 91.00
Bugün 87.7
Fark 3.3
Spor 320 dk en az
102ıdı sanırım tebrik ederimGunaydin geçen haftayı bilmiyorum
Bugun 101
HarikasınEki Görüntüle 2756716
Geçen hafta:84.3
Güncel:83.1
Fark:1.2
Yüzde :1.423
Kızlar netim yoktu gelemedim arıza vardı burada , üstüne gebelik boyunca öldürmeyip süründuren dişim coştu hemen dün akşam gidip muayne oldum 20likmis zaten kellesini vurdurdum
Her eksi candırGünaydınlar
Geçen hafta 72.9
Bugün 72.7
Fark -200
Hedeflediğim bir eksi olmasa da ...mutluyum.
Küçük oğlum 4.5 yaşında.ben her hafta küçümsemeden 200 gr versem şimdiye koruma yapıyor olurdum.çok da fit bir halde
En yakın zamanda tekrar gorursun 67yı canimGunaydin kizlar
Pazartwsi kilo bildirimi yapmamistim ilk kilo bildirimim
69.8
En son 67 idim kilo almışım
Sagol canımTebrikler canim
Sagol abla yeme krizlerim hala cok fazla oluyor ayın 16 sına kadar bozma gıbı bır dusuncem varHem totalde hem de bu hafta cok guzel sonuc cnm
Pazartesi ye gore harika gıtmıs ablaKilo bildirimi
Gecen cuma 105
Bugun 104,5
Fark 500 gr
Pazartesi 106.5 dum
Bu hafta ikimizde bunu kırarız ınsallah canımaskrhpozitif ne guzel 70 zincirini kirmaya az kalmis ha gayret. Bende 100ü kircam bu hafta
Gecmıs olsun canımYeni fırsatım oldu abla. Dışarı çıktık parkta çimler biraz ıslaktı yakalamaç oynarken düştük kızımla rezil oldum biraz kolum ağrıyo spor diyette yapapam şimdi
Zuhal ablanın dedıgı gıbı bı 10 kılo asagıda koruPazartesi 79.6
Bugün 80.2
Ben normalde güzel koruyabiliyorum kiloyu farkettimde aylardır 78-79-80.
Çatlıycm kıskançlıktan
Regle ragmen cok guzelmerhaba canım. valla kaç gündür keyfim yoktu. regl gelmek bilmedi çok gerdi beni. düzenim de bozuldu. gelemedim.
cuma 87.4 tüm
bugün 87.2
bu arada bugün regl geldi.
Evet canım dolu dolu bir akeam olmuş özellikle ama sadece bugünde kalırsa sıkıntı olmaz8 ocak menusu
11.00
Omlet
Zeytin
Yeşilçay
Maalesef hiç doymadim.
13.30
2 yumurtayla menemen
1.5 dilim ekmek
Çay
15.00
Kakaolu cennet hurması
17.00
Turk kahvesi
2 hurma 2 incir
Akşam 20.30
1 tabak corba
Yogurtlu biber
1 tavuk parçası 2 3 patates (tencere yemegiydi)
4 ksk pilav
1 adet lokma tatlısı
Fazla oldu biliyorum haftasonu kacamak yapmadan gecircem
Akşam salata da vardi ya. İste babamlarda yiyince herseyden az az oldu doydugumu anlayamadim. Normalde salatayi cok yerdim ama kalabalikta fazla yiyemiyosun@Sweetyy83 canım geçmiş msjlari sonra görüyorum bazen kusura bakma evet bendeniz nane :)
Canım lokma pilav fazla olmuş cidden ara öğünde fazla olmuş. Sana 3 mil leslie cezası verelim mi8 ocak menusu
11.00
Omlet
Zeytin
Yeşilçay
Maalesef hiç doymadim.
13.30
2 yumurtayla menemen
1.5 dilim ekmek
Çay
15.00
Kakaolu cennet hurması
17.00
Turk kahvesi
2 hurma 2 incir
Akşam 20.30
1 tabak corba
Yogurtlu biber
1 tavuk parçası 2 3 patates (tencere yemegiydi)
4 ksk pilav
1 adet lokma tatlısı
Fazla oldu biliyorum haftasonu kacamak yapmadan gecircem
3 mil agir gelebilir. 30 do eliptikte anlasalimCanım lokma pilav fazla olmuş cidden ara öğünde fazla olmuş. Sana 3 mil leslie cezası verelim mi