💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlım istersen ekmeğini sabah ye diğer öğünlerde normal yemeğini ye
Böyle çok kısıtlamaya gidersek çok çabuk bıkıp sıkılıyoruz. Bak bende 3 gün az yedim biraz, bıkma noktasına geldim

Pek sayılmaz cnm arada vakit bulunca sporunu yapmaya çalış hem daha iyi hissedersin

Günaydın fıstıklar
Önceden dediğim gibi bizim takım bugün tartıldığı için bende bugünden tartıldım çok mutlu olmadım sonuçtan ama artıda değilim en azından
Bildirimleride yarın yapıyoruz. Yeni kızlar unutmasın
Şimdi kahvaltı zamanı, hepimize afiyet olsun

Bn vakti zamaninda ayran asini denemistm. Hem lezsetli hem doyurucu hem yaz icin ideal. Ustelik tartida gerckten fark ettiriyor.

Abla kilo duraklamasına netten baktım çok su içiyorsanız bir kaç gün 1,2 litrede kalın diyo bnm 4.5 hatta çoğu zaman 5 oluyodu azaltsam mı acaba bugün
Tatlım su senin sütün için çok önemli
1 -2 gün 3 lt geçmemeye çalış istersen
Sen haftada değil 1 ayda ne kadar verdiğine bakacan
Normalde ayda 6 -7 Kilo çok yüksek bi rakam ortalama 4-5 kilodur
Sende zaten şimdiden 7 Kilo verdin
Birazda stress yapmayı bırak o da etkiliyor

Ekmek yoktu kahvaltıda leblebi yedim bir avuç, domates salatalık zeytinle. umarım tok tutacaktır

Evet benim bünyem de çabuk sıkılmaya müsait, çok kasan rejimler yapamıyorum o yüzden.uzun sürmesi açısından belki böyle daha sağlıklıdır. Abartıp diyeti sekteye uğratma riski de yok değil ama

Şaka yaptım ablacım, bebek sallamak spor olmaz tabi, gece 3 olunca acaba olur mu ki diye bi umutlanmıştım :)

Abla kilo duraklamasına netten baktım çok su içiyorsanız bir kaç gün 1,2 litrede kalın diyo bnm 4.5 hatta çoğu zaman 5 oluyodu azaltsam mı acaba bugün
Suyun fazlası da zarar bence de. Ben 3 litre içsem öpüp başıma koyacağım

Reactions: BBD
Zararin neresinden donsen kardir tatlim. Gecms olsn:)

ablalr siz hergünmü tartılıyorsunn haftada 1 mi
BÜTÜN KIZLARA DUYRULUR

Tatlım bu gurubda cuma sabah aç karna tartılıp bildirim yapıyoruz sonrada kim ne kadar vermiş liste yapıyoruz

Hafta sonuda kaçamak yapmayalım diye kontrol amaçlı pazarteside bildirim yapıyoruz ama liste yapmıyoruz o gün

Pazartesiyi bilmiyordum, yarın sabah tartılıcam inşallah

artik sinirlerim bozulmaya basladi 5 gundur ayni kilodayim bugun sinirimden tartiyi carpmamak icin zor tuttum kendimi sanirim vucut benim duzenime alisti napsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…