Ben d3 öyle hissediyorum.mideen kazınarak uyiduysam zayıflıyorum sankimSanki aksamlari cok ac hissederek yatinca ve ac kalkinca daha iyi zatifliyorum:) ya bilincalti ya da hakkaten leptin harikalar yaratiyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben d3 öyle hissediyorum.mideen kazınarak uyiduysam zayıflıyorum sankimSanki aksamlari cok ac hissederek yatinca ve ac kalkinca daha iyi zatifliyorum:) ya bilincalti ya da hakkaten leptin harikalar yaratiyor:)
Sabah ve akşam çok güzel cnm ama suyunu artırman lazımBende yaziyim menumu ben gibi kaçamak yapanlar olmuş:)
10:20 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek
13:30 ( misafirlikte) 7 badem şekeri
Türk kahvesi 2 kare çikolata
15:30 1 şeftali
18:30 1 kase nohut ayran salata
2 lt su
Spora haftaya basliycam bu ilk haftam olduğundan spor haftaya artı olsun istedim
börek yerine sabahları 1-2 dil ekmek yersen ve kahvaltını peynir yeşillik domates salatalık la desteklersen diğer öğünlerde daha az acıkırsın1 büyük bardaklimonlu su
kahvaltı:1 tava börek - 7 zeytin - çay
7dk leslie
ara öğün:erik - 1 kaşık yoğurt kürü 2büyük bardak su
öğle:1 kase salata - 4 parmak kadar börek - 1 büyük bardak ayran - 3 diliim kavun 1 dilim karpuz - yarım avuç çekirdek
ara öğün:2 büyük köfte 2 büyük bardak su
akşam:1 tabak domates çorbası - 1 köfte 2 büyük bardak su
1 büyük bardak limonlu su
kaçamak:2 kaşık makarna 5 patates kızartması
21.00-22.00 spor vakti
bügün dünden az yedim yine işte bu benim az yemiş halim
krep normalmi yoksa dukan krepmi eğer normalse 2 tane fazla olmuşKizlar menu bildirmi yapip kacicam:)
Sabah
Iki haslanmis yunurta
Iki krep
Itiraf ediyorummm biraz da nutella
Bi bardak sut
Ara
Yogurt ve fistik
Aksam
Bi porsiyon kebap
Bj lavas ekmek
Ciss: yarim dilim kek
Spor : azcik karin hareketleri. Insallah yuruyus ekleyebilrm.
Tatlım mutlaka biliyorsundur ama özellikle troid hastalarının daha fazla spor yapması gerekiyor metoyu hızlandırmak için çok önemlibenim tiroid problemim olmasa her halde tığ gibi olurdum bu yemeye yıllardır böyleyim..
tahlil sonuçlarımı doktor gördüğünde kurduğu cümle şu oldu ben sizi 150 kg bekliyordum bu nasıl sonuçlar dedi tekrar yaptırdı ama nafile...metabolizmam ve tiroidlerim sıfırın altında yerlerde sürünüyor oy oy ben nerelere gidem...
Canım klasik sağlıklı beslenmemi yapacaksın yoksa puan mı sayacanhayirli aksamlar hanimlar
ayy masallah dün aksamdan beri amma kaynatmissiniz
oku oku anca bittim 1 saatten fazla sürdü
benim bugünki menüm
sabah
kahvaltiyi hazirlarken yarim nektarin
1 b.b. cay
1.5 dilim ekmek
kayisi, visne receli 5 k.k felan
2 kk bal
1 ck tereyeg
domates
10 yesil zeytin
ara
yarim elma
yarim seftali
6 7 üzüm
ogle
1 tabak tavuk suyuna corba
2 kücük firinda pismis köfte
firinda biber domates
3 kasik felan yogurt
3 kasik pilav üzerine baharatli ketcap
1 yk patates
aksam
1 tabak corba
ekmek arasina 1 yumurta bol domatesle birlikte
10 tane felan yesil zeytin
1 kahve
2 parca bademli cikolata (olmasa iyidi)
hatta daha yerdim ama tuttum kendimi
yoksa vijdan azabi duyacaktim
su saymadim tam ama 2,5 kesin olmustur
yatana kadar 1 litre daha kesin icerim
Şimdiye kadar bişey denedinmi cnmhoş geldin zuhalcim bana ne önerirsin hangi detoksu yapmalıyım sence ..
Aynen öyle tatlım. Son yediğimiz şey yatmadan en geç 4 saat önce bitmesi gerekiyorSanki aksamlari cok ac hissederek yatinca ve ac kalkinca daha iyi zatifliyorum:) ya bilincalti ya da hakkaten leptin harikalar yaratiyor:)
Ama buna pek izin vermiyon şekercimBen d3 öyle hissediyorum.mideen kazınarak uyiduysam zayıflıyorum sankim
Evet.ama gozunden hic bi şey kacmiyor masallah abla...Sabah ve akşam çok güzel cnm ama suyunu artırman lazım
börek yerine sabahları 1-2 dil ekmek yersen ve kahvaltını peynir yeşillik domates salatalık la desteklersen diğer öğünlerde daha az acıkırsın
Akşamda daha fazla köfte salata Yoğurt yeseydin daha sonra kaçamak yapmaya gerek kalmazdı
Suyunuda 3 lt içmeye çalış
krep normalmi yoksa dukan krepmi eğer normalse 2 tane fazla olmuş
Tatlım şu etlerin yanında bol salata ayran tüketinki sonra acıkmayın
Suyunuda yazmamışın
Tatlım mutlaka biliyorsundur ama özellikle troid hastalarının daha fazla spor yapması gerekiyor metoyu hızlandırmak için çok önemli
Canım klasik sağlıklı beslenmemi yapacaksın yoksa puan mı sayacan
Şimdiye kadar bişey denedinmi cnm
Herkesin bünyesi farklı her detoks herkesde işe yaramıyor bunu ancak deneme yanılma yöntemiyle bulabiliriz
Bi çokları ayran aşından memnun belki deneyebilirsin
Aynen öyle tatlım. Son yediğimiz şey yatmadan en geç 4 saat önce bitmesi gerekiyor
Ama buna pek izin vermiyon şekercim
Ablacıım mesaja ancak bakabildim lapayı öyle yicemi bilmiyodum ama öğrenmiş oldum teşekkür ettim ilerde yapayım biraz o zamanAslında akşamki türlü fazla oldu ama kaç gündür aç olunca artık dayanamadım
Sporda yaptım bile şekercim
Leslie strong 3 mil
Sabah ve öğlen güzel cnm
Akşam yememen iyi olmuş telafi etmişindir cnm
tavuğu pilavsız bolca doyuncaya kadar yiyebilirsin cnm
Sabah da güzel, arada meyveyi 1 porsiyon yersen daha iyi olur
Çok güzel olmuş tatlım bence bu hafta iyi bi sonuç alıcan
Tatlım lapa diyete başladıktan bir süre sonra yapılır hem vücudu şaşırtmak hem de ödem atmak için ve tüm gün yapılırsa daha iyi sonuç alınır
Eğer kahvaltıyı 10 gibi yaparsan öğlen 2 de akşamda 6 -6.5 gibi yiyebilirsin
Sabah ve öğlen güzel olmuş
Tatlım yulaf kepeği yada ezmesini kullansana krep için daha iyi olurMefkurem
Yazmamism ama aksam etin yaninda donates de yedim:)
Su iki litre kadar oldu :)
Krepler de normal undan ama cok buyuk deildi. Yine de pek ii bi menu sayilmaz totelde
Sen önce menülerini bi oturt canım arada metoyu şaşırtmak için denersinAblacıım mesaja ancak bakabildim lapayı öyle yicemi bilmiyodum ama öğrenmiş oldum teşekkür ettim ilerde yapayım biraz o zaman
Sen martta başladısan Ayşem detoks deneyebilirsin ama hangisi senin için daha yapılabilir sen karar vermen lazımdetoks hiç yapmadım şimdiye kadar ...
Elimden geldiği kadar kaçırmamaya çalışıyom cnm tabi arada kaçanlarda oluyodurEvet.ama gozunden hic bi şey kacmiyor masallah abla...
patates haşlama mı neydi onu yapsam ..pek bilmiyorumda ayran aşını burda görmüştüm ama...Sen martta başladısan Ayşem detoks deneyebilirsin ama hangisi senin için daha yapılabilir sen karar vermen lazım
Ben 2 gün elma yapmıştım, ama beni hiç doyurmadı bidahada yapmam
Ayran aşını denemedim ama bi ara test etmek istiyorum
Ya 1 gün sadece patates yapabilirsin yadapatates haşlama mı neydi onu yapsam ..pek bilmiyorumda ayran aşını burda görmüştüm ama...
önce patatesi yapsam birde onu yazsan ya be gülüm şimdi baklailler yiyesim hiç yok hem yoğurdu kendim yapayım daha sona hazır almayayım ...Ya 1 gün sadece patates yapabilirsin yada
Patates yoğurtla yapılan 3 günlük başka bişey var
Ayran aşı 500 gr yağsız yoğurttan 2 lt ayran yapılıyor içine haşlanmış 4 er kş nohut y.mercimek buğday salatalık ekleniyor
Sabah normal kahvaltı öğleden her 2 saat arayla 1 tas ayran içiliyor en son 8 olabilir yada daha erken
bence cogu zamanki gibi cok iyiHadinnnn menüler gelmeye başlasın
10.00 1 bar.kefir
12.00 kıymalı 2 yum.
14.30 baharatlı yoğurt
18.00 avuç içi tavuk Göğsü, türlü, yoğurt
Su 3 lt olur
Spor daha yapmadım ama bugün çok yorgun ve halsizim biraz açılırsam akşam yaparım
Damlam Kahvaltın güzel olmuşkizlar biraz gec oldu kusura bakmayin yazmaya da biraz utandim acikcasi cunku karbonhidrat oldu
sabah : 1.5 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
oglen : 1 dilim ekmek biraz peynir ve uzum
aksam : 1 kucuk tabak patates yemegi salata 1 dilim tbe biraz kavun
ekmek olmasa iyiydi biliyorum ama su siralar doyma problemi yasiyorum yogurt yoktu o olmadan da doymadim
45 dk leslie 3 mile yaptim 2 saat yurudum
geldikten sonra 2 incir yedim ( yalniz bu tamamen zorla oldu durumu anlatmistim )
Ahh kuzum çok teşekkür ederimde şu artılardan kurtulmak için 3 gündür aç kaldımbence cogu zamanki gibi cok iyi
bence yemekle iyi yapmissin ablam cunku sen saglikli yiyosun iki gun gec oluversin saglikli olsunAhh kuzum çok teşekkür ederimde şu artılardan kurtulmak için 3 gündür aç kaldım
Niyetim bugün akşamda yememekti ama artık dayanamadım
Neyse yarın normal düzenime dönüyorum