💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yetti canım pek bisey yiyecek durumda degıldım aksam

öğlen 12.30
4 adet kavurmalı pankek (kavurma eti, soğan, biber, 2 yk yulaf unu, 1 yumurta, süt)
domates, biber

ara 15.30
6 kestane
1 küçük muz arası 2 tk şekersiz fındık ezmesi ve tarçın

akşam 19.20
etli kereviz yemeği
6 çiğ köfte marulla
soslu acı biber turşusu
1 parmak ananas+ 1 tk şekersiz fındık ezmesi

az önce ananas kabuğuyla tarçın çayı içtim.

yatana kadar 1 kupa detoks çayı içerim.
yatana kadar 1,5 lt su

akşamüzeri 30 dk fast leslie

reglim 3 senedir hep 5-6 gün erkenden geliyordu. geçen ay beni şoka uğratarak bir türlü gelmedi. günü 1 hafta geçerek ortalama 2 hafta sonra yani 1 aralıkta geldi. sanırım döngüm değişti. bu ay da hala yok. 1 hafta geçse yine herhalde 7 ya da 8 inde mi gelecek acaba

Aaa o muymuş!!!
E kolaymış.Konserve patlıcan kırmızı biber közlemem var .ben de onunla yapayım :)
Sağol.

Mevsimsel olarak degısebılıyor canım
Ben cuma 91.0 çıktım canım
Tamam canım ekledim

Ara öğün fazla geldi bana canm onun dışında güzel menü. Sen özendikçe değişik şeyler yaptıkça biz kendimizi baya tembel hissediyoruz haberin olsun

Olabilir. Bende ani kilo değişikliklerinde çok oynar hiç düzenli olduğunu bilmem

Aaa o muymuş!!!
E kolaymış.Konserve patlıcan kırmızı biber közlemem var .ben de onunla yapayım :)
Sağol.
evet canım bu basitçe yoğurtlusu. farklı tarifleri var. sadesinin içine köz biber ve köz domates de koyuyorlar. başka şeyler de koyuyorlar. ama lezzetli oluyor. tabi yaz patlıcanı başka tat oluyor.
Ara öğün fazla geldi bana canm onun dışında güzel menü. Sen özendikçe değişik şeyler yaptıkça biz kendimizi baya tembel hissediyoruz haberin olsun
evet haklısın. hahahha evde olunca yaptım birşeyler.
Olabilir. Bende ani kilo değişikliklerinde çok oynar hiç düzenli olduğunu bilmem
bana biraz da stresten oldu gibi geliyor. aman gelsin de napayım öyle olsun. 3 yıla yakın zaten demir tedavisi gördüm. depolarım eksilmesin dursun
afiyet olsun. köfteler hazır köfte galiba değil mi?
Selam benim yarin artik baslamam lazim. Cok fazla artim var. Artilari temizlemem bile 2 haftami alcaktir eminim. Yemenin sonu yok
bence de başla artık büşra. ne güzel gidiyordun bir anda bıraktın. emeğine yazık. bak benim menülerim de mükemmel değil. ama yeni başladım yoluna koymaya çalışıyorum. olacak bu yıl bizim fitleşme yılımız olacak

Sorma ya bende cok iyi gittigimi düşünürken ustelik 100den düşmeye cok az kalmisken yaptim yine yapacagimi. Esimin 1 hafta evde olmasi, fare mevzusu ortaligi karistirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…