Yetti canım pek bisey yiyecek durumda degıldım aksameline sağlık canım.
87.4
babagannuşun farklı tarifleri var. bu yoğurtlu babagannuş. tarifi şöyle;
2 adet patlıcanı közleyip soyuyoruz. Tereyağında biraz çevirip içine 2 yk süzme yogurt , 2-3 adet dövülmüş ceviz ve 1 adet dövülmüş sarımsak ekliyoruz.
afiyet olsun canım. akşam sadece çorba yetti mi?
Ben cuma 91.0 çıktım canımbadem000
bengisu022
Poni Bon
@Portakalli cikolat
60kiloyum
Kızlar cuma gununkı kılolarınızı soylersenız sizide ekleyebılırım
Bakalım....Menü güzel canm iki öğün olmasa makarna çok derdim. Spora ne zaman başlıcaksn?
Bende BADEMYİYEN mi yapsam nickimi
Aaa o muymuş!!!eline sağlık canım.
87.4
babagannuşun farklı tarifleri var. bu yoğurtlu babagannuş. tarifi şöyle;
2 adet patlıcanı közleyip soyuyoruz. Tereyağında biraz çevirip içine 2 yk süzme yogurt , 2-3 adet dövülmüş ceviz ve 1 adet dövülmüş sarımsak ekliyoruz.
afiyet olsun canım. akşam sadece çorba yetti mi?
Mevsimsel olarak degısebılıyor canımreglim 3 senedir hep 5-6 gün erkenden geliyordu. geçen ay beni şoka uğratarak bir türlü gelmedi. günü 1 hafta geçerek ortalama 2 hafta sonra yani 1 aralıkta geldi. sanırım döngüm değişti. bu ay da hala yok. 1 hafta geçse yine herhalde 7 ya da 8 inde mi gelecek acaba
Tamam canım ekledimBen cuma 91.0 çıktım canım
TeşekkürlerAfiyet şifa olsunn
Ara öğün fazla geldi bana canm onun dışında güzel menü. Sen özendikçe değişik şeyler yaptıkça biz kendimizi baya tembel hissediyoruz haberin olsunöğlen 12.30
4 adet kavurmalı pankek (kavurma eti, soğan, biber, 2 yk yulaf unu, 1 yumurta, süt)
domates, biber
ara 15.30
6 kestane
1 küçük muz arası 2 tk şekersiz fındık ezmesi ve tarçın
akşam 19.20
etli kereviz yemeği
6 çiğ köfte marulla
soslu acı biber turşusu
1 parmak ananas+ 1 tk şekersiz fındık ezmesi
az önce ananas kabuğuyla tarçın çayı içtim.
yatana kadar 1 kupa detoks çayı içerim.
yatana kadar 1,5 lt su
akşamüzeri 30 dk fast leslie
Olabilir. Bende ani kilo değişikliklerinde çok oynar hiç düzenli olduğunu bilmemreglim 3 senedir hep 5-6 gün erkenden geliyordu. geçen ay beni şoka uğratarak bir türlü gelmedi. günü 1 hafta geçerek ortalama 2 hafta sonra yani 1 aralıkta geldi. sanırım döngüm değişti. bu ay da hala yok. 1 hafta geçse yine herhalde 7 ya da 8 inde mi gelecek acaba
Yok abla boğaz sorunu bitmiyor mutfaktan cikamiyorum ya adam sigarayı bıraktı benide yer yakında
Menü dün
Sabah
Eki Görüntüle 2753296
Ogle
Eki Görüntüle 2753297
AraEki Görüntüle 2753298
AksamEki Görüntüle 2753300
Bugün
Sabah
1 yumurta
1 tost
Öğle
Eki Görüntüle 2753301
Aksam
Eki Görüntüle 2753303
@Emeelll @Arriety_ @_Vera_
evet canım bu basitçe yoğurtlusu. farklı tarifleri var. sadesinin içine köz biber ve köz domates de koyuyorlar. başka şeyler de koyuyorlar. ama lezzetli oluyor. tabi yaz patlıcanı başka tat oluyor.Aaa o muymuş!!!
E kolaymış.Konserve patlıcan kırmızı biber közlemem var .ben de onunla yapayım :)
Sağol.
evet haklısın. hahahha evde olunca yaptım birşeyler.Ara öğün fazla geldi bana canm onun dışında güzel menü. Sen özendikçe değişik şeyler yaptıkça biz kendimizi baya tembel hissediyoruz haberin olsun
bana biraz da stresten oldu gibi geliyor. aman gelsin de napayım öyle olsun. 3 yıla yakın zaten demir tedavisi gördüm. depolarım eksilmesin dursunOlabilir. Bende ani kilo değişikliklerinde çok oynar hiç düzenli olduğunu bilmem
afiyet olsun. köfteler hazır köfte galiba değil mi?Menü bugün
Aksam Eki Görüntüle 2753312
Ogle Eki Görüntüle 2753313
Sabah 1 yumurta 1 tost
Dün
AksamEki Görüntüle 2753315
AraEki Görüntüle 2753316
OgleEki Görüntüle 2753317
SabahEki Görüntüle 2753319
bence de başla artık büşra. ne güzel gidiyordun bir anda bıraktın. emeğine yazık. bak benim menülerim de mükemmel değil. ama yeni başladım yoluna koymaya çalışıyorum. olacak bu yıl bizim fitleşme yılımız olacakSelam benim yarin artik baslamam lazim. Cok fazla artim var. Artilari temizlemem bile 2 haftami alcaktir eminim. Yemenin sonu yok
Sorma ya bende cok iyi gittigimi düşünürken ustelik 100den düşmeye cok az kalmisken yaptim yine yapacagimi. Esimin 1 hafta evde olmasi, fare mevzusu ortaligi karistirdievet canım bu basitçe yoğurtlusu. farklı tarifleri var. sadesinin içine köz biber ve köz domates de koyuyorlar. başka şeyler de koyuyorlar. ama lezzetli oluyor. tabi yaz patlıcanı başka tat oluyor.
evet haklısın. hahahha evde olunca yaptım birşeyler.
bana biraz da stresten oldu gibi geliyor. aman gelsin de napayım öyle olsun. 3 yıla yakın zaten demir tedavisi gördüm. depolarım eksilmesin dursun
afiyet olsun. köfteler hazır köfte galiba değil mi?
bence de başla artık büşra. ne güzel gidiyordun bir anda bıraktın. emeğine yazık. bak benim menülerim de mükemmel değil. ama yeni başladım yoluna koymaya çalışıyorum. olacak bu yıl bizim fitleşme yılımız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?