Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemenin sonu yok canım heoimiz yapıyoruz bu hatayi malesefSelam benim yarin artik baslamam lazim. Cok fazla artim var. Artilari temizlemem bile 2 haftami alcaktir eminim. Yemenin sonu yok
Ben foto cekemedim ptesi eşim evde çocuklar curcunaCuma gunu 72.3
Bugun :72.4
+100
Moral bozmak yok istikrarlı olmak varEki Görüntüle 2753480 Günaydın kızlar, 1 gram bile eksi yok
İstikrar tam gaz devammmMoral bozmak yok istikrarlı olmak var
Buhun nasilsin cnm gectimi baş agrinYaptım abla kilo bıldırenlerıde ekledim
Olabılır abla kalktım baya gece
Fazla bisey degil, cuma ya eksi gelecegi kesinCuma gunu 72.3
Bugun :72.4
+100
Cok güzel maşallah cnmCuma:84.3
Ptesi:83.7
Fark:-600
Daha önceden dikkat etmeye baslamismiydin cnm yoksa cuma mi başladınEki Görüntüle 2753480 Günaydın kızlar, 1 gram bile eksi yok
İnşallah baslayalim abla. Yemenin sonu yok. Bende dün oyle abarttım ki... Pilavlar tatlilar.... Gece boyu midem yandi. Organlara da yazikGunaydin
Mutlu haftalar
2 gün fena degildim ama dün abarttim
Hamur tatli yoktu ama ekmegi abarttim
Gece peynir ekmek yedim
Dün eksideydim bugun arti olmuşum
Bugünden itibaren menü yazip tam anlamiyla basliyorum insallah
Peynir yokmus, yumurta 2 tane olabilir cnmKahvalti yapıldı, kahve icildi, oglene sebze corbam pisiyor
Bomba gibi döndüm İnşallah
Hele gec vakit yemek o kadar kötü ki vücut içinİnşallah baslayalim abla. Yemenin sonu yok. Bende dün oyle abarttım ki... Pilavlar tatlilar.... Gece boyu midem yandi. Organlara da yazik
94u gördüm abla sonra dikkat etmeye başladım 92ye indim ama çok sıkı bi diyetle değilBuhun nasilsin cnm gectimi baş agrin
Liste cok guzel olmus eline saglik
Fazla bisey degil, cuma ya eksi gelecegi kesin
Cok güzel maşallah cnm
Daha önceden dikkat etmeye baslamismiydin cnm yoksa cuma mi başladın
Mercimek çorbası ile taze fasülye var bende akşamaBugün ne yemek yapicaksiniz kizlar
Detoks listesi uygulcam 3 günlük abla o yüzden yokPeynir yokmus, yumurta 2 tane olabilir cnm
Evet dili olsa diyecekki amma da yedin brehhhHele gec vakit yemek o kadar kötü ki vücut için
Vücut sindirim yapmaya calisirken hic dinlenmiyor, hücre yenilenmesinde olmuyor
Bu yanmalar midenin isyanı
Ama şuan farkettim muz, armut ve bal biraz fazla oldu sanırım bugünKahvaltı 11:00 yulaf lapası, (su, yulaf ezmesi, kakao,bir tk bal, 1 muz, 2 cevizEki Görüntüle 2753641 kahvemi şuan içiyorum 1 armut ile Eki Görüntüle 2753642