- 7 Ağustos 2015
- 291
- 269
- 23
bugün 7 yarın 15 sonra 20O leslie neden 7 dk? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 7 yarın 15 sonra 20O leslie neden 7 dk? :)
canım börekleri çıkar hayatından lütfen 2 gün zorlanırsın sonra aklına bile gelmez...1 büyük bardaklimonlu su
kahvaltı:1 tava börek - 7 zeytin - çay
7dk leslie
ara öğün:erik - 1 kaşık yoğurt kürü 2büyük bardak su
öğle:1 kase salata - 4 parmak kadar börek - 1 büyük bardak ayran - 3 diliim kavun 1 dilim karpuz - yarım avuç çekirdek
ara öğün:2 büyük köfte 2 büyük bardak su
akşam:1 tabak domates çorbası - 1 köfte 2 büyük bardak su
1 büyük bardak limonlu su
kaçamak:2 kaşık makarna 5 patates kızartması
21.00-22.00 spor vakti
bügün dünden az yedim yine işte bu benim az yemiş halim
haklısın cnm bu hamur işleri beni her yerde buluyor o hislerini bende bilirim bende birkaç yemeyince gözüm ekmeği hiç aramadı kararlıyım o 10 kilo verilicekcanım börekleri çıkar hayatından lütfen 2 gün zorlanırsın sonra aklına bile gelmez...
1 mart itibariyle ekmeği hayatımda sıfırladım desem yeridir 3 gün zorlandım sonra baktım ki hakikaten acıkmıyorum ..ekmek yedikçe yiyesi geliyor insanın acıktırıyor ..ama yemeyince acıkmıyorsun ..
ben önceden ekmek yemezsem doymam sanırdım bir lokma da olsa yerdim şimdi ekmeği görünce midem bulanıyor aynı şeker gibi..şimdi şekerli çayı nasıl içiyorlar diye fena olurken ekmek içinde nasıl yiyorsunuz diyorum..eskiden okulda ara öğünüm 1 simitti..şimdi simitten nefret ediyorum..meğer o beni acıktırdıkça acıktırıyormuş ..bak tavsiye ederim 3 gün zorlanıyorsun sonra gel keyfim gel...
bence de verilecek ki sende bu ışık var güzelim 10 kilo ne ki her hafta 1 kilo versen 10 hafta eder ki sen bunu 5 haftada yaparsın ben inanıyorum ama leslie 15 dk olsun başladın mı bitir yarıda bırakma hiç bir işini..haklısın cnm bu hamur işleri beni her yerde buluyor o hislerini bende bilirim bende birkaç yemeyince gözüm ekmeği hiç aramadı kararlıyım o 10 kilo verilicek
tmm cnm lesli vakti zaten şimdi baybence de verilecek ki sende bu ışık var güzelim 10 kilo ne ki her hafta 1 kilo versen 10 hafta eder ki sen bunu 5 haftada yaparsın ben inanıyorum ama leslie 15 dk olsun başladın mı bitir yarıda bırakma hiç bir işini..
ooo 3 öğünde de kaçamak olmasınnnnnnnnnn sabah yaptın daha akşam neden kek yedin yahu bir kek için 1 saat yürümen gerekiyor hem lavaş ekmek hem kek abooooooooooooKizlar menu bildirmi yapip kacicam:)
Sabah
Iki haslanmis yunurta
Iki krep
Itiraf ediyorummm biraz da nutella
Bi bardak sut
Ara
Yogurt ve fistik
Aksam
Bi porsiyon kebap
Bj lavas ekmek
Ciss: yarim dilim kek
Spor : azcik karin hareketleri. Insallah yuruyus ekleyebilrm.
Sen emzirmiyodun dimi canımBen deniyim o vakit durumu bildiririm
walla ne sdesen haklisin ama oldu bi kere bu gnluk bole oldu yarin kapatirim arayi insallahooo 3 öğünde de kaçamak olmasınnnnnnnnnn sabah yaptın daha akşam neden kek yedin yahu bir kek için 1 saat yürümen gerekiyor hem lavaş ekmek hem kek aboooooooooooo
Aslında akşamki türlü fazla oldu ama kaç gündür aç olunca artık dayanamadımmenun guzel abla yıne proteın agırlıklı.. spor da oyle bısey kı.. yapmaynca soguyo ınsan.. dunde yapmadık asıl aksam halımz olmuyo dıye ben yaptm sabah kurtuldm.. sende gec olmadan baslarsn umarm.. 2 mıle bıle olsa aksatma derım
Sabah ve öğlen güzel cnmsabah 10
1,5 haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 yk çörekotlu lor
4 bardak şekersiz çay
öğlen
14 te kızlarla yemeğe gittik
tavuk şiş ekmeksiz sadece tavuk ve salatasını yedim
1 bardak yayık ayran
akşam 18.30
Bir mini magnum yedim (((
başka bişey yemeyeceğiz canım istemiyor belki 1 saat sona yeşil çay ve 3 hurma yerim ..
regl dönemindeyim ne yapayım dıarda çok yandım dondurma aldım dayanamadım ne pis boğazım yaaaaaaaa
bu arada 4000 adım yürümüşüm..
2 litre su..yatana kadar 3 olur herhal..:)
Akşam yememen iyi olmuş telafi etmişindir cnmsabah bende 10 gıbı bı haslanms yumurta bıraz peynır bı domates bıraz zeytın bı fıncan ıkısı bı arada ıctım.. annem sımıt almstı dokunmadım bıleee..
oglen 1 gıbı bıraz cevız yedım(4 tane fılan) bı tabak bulgur pılavı yedım bı kase yogurt..
arada 3 gıbı bı kek bı pogaca bı tane mınık elmalı kurabıye..
aksam da 6-7 gıbı yemek yedı bızımkıler fırnda patates haslanms tavuk salata fılan.. hıcc dokunmadm ıkı uc dılım karpuz yedım sadece.. daha da yemıcem bugun bısey..
spor olarak leslıe 3 mıle yaptm.. suyum 2.5 lt gıbı oldu.. ha bu arada 300 ıp atlıcam.. soz
tavuğu pilavsız bolca doyuncaya kadar yiyebilirsin cnmKizlar menum7 yazmaya korkuyorumama yazicam bana ceza olsun
Sabah peynir zeytin domates 2 dilin ekmek4 dilimsucuk
oglen cok fena oldu misaFirlikteydik cısss lardan yedim 6 kurabiye kucuk ama toplasan 3 etmez
Ara meyve 5 6 catal kavun 1 armut ve fıstık az
aksam 19 20 3 kasik pilav tavuk haslama cook az 1 dilim ekmek salata
ev kalabalik olmasa lwslie falan yapardim ama o zor.aksam yiruyus yapmaya çalışacağım ...
Çok güzel olmuş tatlım bence bu hafta iyi bi sonuç alıcanİyi aksamlar kizlar
SAAT 09.00 2 Adet k.kayisi 2 sb su
SAAT 12.00 1.5 Yumurta 9 zeytin 2 tbe 2 ktb.peynr 1 cay
SAAT 19.30 2 has.tavuk baget salata 1 sb ayran
Su 3 lt
Tatlım lapa diyete başladıktan bir süre sonra yapılır hem vücudu şaşırtmak hem de ödem atmak için ve tüm gün yapılırsa daha iyi sonuç alınırBugün 10 gibi kahvaltı yaptım 1 dilim ekmek hepsinden çok çok az olarak domates salatalık yeşillik peynir zeytin haşlanmış yumurta
13 de 1 elma
15 de biraz bulgur pilavı cacık
18 yağsız ve tuzsuz pirinç lapası
Su da ancak 2 lt olur galiba bi de bitki çayları var