💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

canım börekleri çıkar hayatından lütfen 2 gün zorlanırsın sonra aklına bile gelmez...

1 mart itibariyle ekmeği hayatımda sıfırladım desem yeridir 3 gün zorlandım sonra baktım ki hakikaten acıkmıyorum ..ekmek yedikçe yiyesi geliyor insanın acıktırıyor ..ama yemeyince acıkmıyorsun ..
ben önceden ekmek yemezsem doymam sanırdım bir lokma da olsa yerdim şimdi ekmeği görünce midem bulanıyor aynı şeker gibi..şimdi şekerli çayı nasıl içiyorlar diye fena olurken ekmek içinde nasıl yiyorsunuz diyorum..eskiden okulda ara öğünüm 1 simitti..şimdi simitten nefret ediyorum..meğer o beni acıktırdıkça acıktırıyormuş ..bak tavsiye ederim 3 gün zorlanıyorsun sonra gel keyfim gel...

Kizlar menu bildirmi yapip kacicam:)
Sabah
Iki haslanmis yunurta
Iki krep
Itiraf ediyorummm biraz da nutella
Bi bardak sut

Ara
Yogurt ve fistik

Aksam
Bi porsiyon kebap
Bj lavas ekmek
Ciss: yarim dilim kek

Spor : azcik karin hareketleri. Insallah yuruyus ekleyebilrm.

benim tiroid problemim olmasa her halde tığ gibi olurdum bu yemeye yıllardır böyleyim..
tahlil sonuçlarımı doktor gördüğünde kurduğu cümle şu oldu ben sizi 150 kg bekliyordum bu nasıl sonuçlar dedi tekrar yaptırdı ama nafile...metabolizmam ve tiroidlerim sıfırın altında yerlerde sürünüyor oy oy ben nerelere gidem...

haklısın cnm bu hamur işleri beni her yerde buluyor o hislerini bende bilirim bende birkaç yemeyince gözüm ekmeği hiç aramadı kararlıyım o 10 kilo verilicek

haklısın cnm bu hamur işleri beni her yerde buluyor o hislerini bende bilirim bende birkaç yemeyince gözüm ekmeği hiç aramadı kararlıyım o 10 kilo verilicek
bence de verilecek ki sende bu ışık var güzelim 10 kilo ne ki her hafta 1 kilo versen 10 hafta eder ki sen bunu 5 haftada yaparsın ben inanıyorum ama leslie 15 dk olsun başladın mı bitir yarıda bırakma hiç bir işini..

ooo 3 öğünde de kaçamak olmasınnnnnnnnnn sabah yaptın daha akşam neden kek yedin yahu bir kek için 1 saat yürümen gerekiyor hem lavaş ekmek hem kek aboooooooooooo

Yarın bugunden cok daha guzel olsun kızlar hepımız ıcın.. sımdı cıkıyorm ben sıze ıyı eglencelerr.. ıyı geceler..

hayirli aksamlar hanimlar

ayy masallah dün aksamdan beri amma kaynatmissiniz
oku oku anca bittim 1 saatten fazla sürdü

benim bugünki menüm

sabah
kahvaltiyi hazirlarken yarim nektarin

1 b.b. cay
1.5 dilim ekmek
kayisi, visne receli 5 k.k felan
2 kk bal
1 ck tereyeg
domates
10 yesil zeytin

ara
yarim elma
yarim seftali
6 7 üzüm

ogle
1 tabak tavuk suyuna corba
2 kücük firinda pismis köfte
firinda biber domates
3 kasik felan yogurt
3 kasik pilav üzerine baharatli ketcap
1 yk patates

aksam
1 tabak corba
ekmek arasina 1 yumurta bol domatesle birlikte
10 tane felan yesil zeytin
1 kahve
2 parca bademli cikolata (olmasa iyidi)
hatta daha yerdim ama tuttum kendimi
yoksa vijdan azabi duyacaktim

su saymadim tam ama 2,5 kesin olmustur
yatana kadar 1 litre daha kesin icerim

Aslında akşamki türlü fazla oldu ama kaç gündür aç olunca artık dayanamadım
Sporda yaptım bile şekercim
Leslie strong 3 mil

Sabah ve öğlen güzel cnm

Akşam yememen iyi olmuş telafi etmişindir cnm

tavuğu pilavsız bolca doyuncaya kadar yiyebilirsin cnm
Sabah da güzel, arada meyveyi 1 porsiyon yersen daha iyi olur

İyi aksamlar kizlar

SAAT 09.00 2 Adet k.kayisi 2 sb su

SAAT 12.00 1.5 Yumurta 9 zeytin 2 tbe 2 ktb.peynr 1 cay

SAAT 19.30 2 has.tavuk baget salata 1 sb ayran

Su 3 lt
Çok güzel olmuş tatlım bence bu hafta iyi bi sonuç alıcan

Tatlım lapa diyete başladıktan bir süre sonra yapılır hem vücudu şaşırtmak hem de ödem atmak için ve tüm gün yapılırsa daha iyi sonuç alınır
Eğer kahvaltıyı 10 gibi yaparsan öğlen 2 de akşamda 6 -6.5 gibi yiyebilirsin
Sabah ve öğlen güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…