💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

O kadar da kötü değil bence. Kıymalı kapuskaya pirinç koyulduğunu hiç duymamıştım bu arada.

O kadar da kötü değil bence. Kıymalı kapuskaya pirinç koyulduğunu hiç duymamıştım bu arada.
Benim annem direkt pirincli yapar kiymasiz. Hatta pirasa ve ispanakta öyle lapa gibi yapar. Lise stajima kadar yemedigim cok sebze vardi. Meğer annemin farkli pisirmesinden kaynakliymiş. Evlenince kendim yapmayi ogrendim pirasa ispanak cok cok az bulgur ya da pirinç koysam da sulu yemek olarak yapmayı ogrendim

2 porsiyon olmasi haricinde sorun yok bence. Sonucta pilav gibi degil yagda kavrulmuyor pirinç.

Bugun spor yapabilirsen yakarsin sen onu :)

Ne güzel kendi zevkine göre yapmayı öğrenmişsin.sebzelerin kıymetini lezzetini büyüyünce anlıyor insan.

Amine Busra canım senin bebeğinde korona olmuştu nasıl ilerlemişti bebekteki süreç bizde korona olduk . Kızımda öksürük ve sanki boğazında balgam var gibi ama burnu açık mukus yok
Cok gecmis olsun canimm oncelikle psikolojini iyi tutmaya calis. Ne kadarlık ti kızın? Benimkiler 50 gunluk ve 2.5 yasindaydi. Büyükten hiç semptom olmadi küçükte öksürük oldu. Cigerlerde tutulum olmuştu

İnşallah cnm ya bitse korona spor salonuna yazilsam okadar iyi olucak ki

Cok gecmis olsun canimm oncelikle psikolojini iyi tutmaya calis. Ne kadarlık ti kızın? Benimkiler 50 gunluk ve 2.5 yasindaydi. Büyükten hiç semptom olmadi küçükte öksürük oldu. Cigerlerde tutulum olmuştu
Büyük 5.5 ateşlendi 4 gün boyunca baş agrisida oldu ama iyi şuan çok şükür . Küçükte öksürük var boğazı dolu dolu 5.5 aylik

Büyük 5.5 ateşlendi 4 gün boyunca baş agrisida oldu ama iyi şuan çok şükür . Küçükte öksürük var boğazı dolu dolu 5.5 aylik
Gecen hafta hastaydiniz dimi dra goturdunuz mu cigerine bakildi mi? Bol bol emzir sende c vit meyve tuket. Bizim 50 gunluk olunca hastane de 6 gece kaldik canim tedbir amaçlı birakmadilar. Orda damardan ve agizdan ilac verildi. İnşallah sizin gerek kalmaz. Cok zor bi surec ama gececek uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…