O kadar da kötü değil bence. Kıymalı kapuskaya pirinç koyulduğunu hiç duymamıştım bu arada.Menüm çok kötü oldu.yine de yazacam.
Sabah 10.00
7 çatal sucuklu yum.
1k1kpeynir.
2dlm tbe
10 zeytin
Yeşillik
Öğle 15.30
2 porsiyon pirinçli kıymalı kapuska yemeği
2 kepçe mercimek çorbası
Akşam 18.30
4 kaşık ciğer sote
Salata yoğurt
Şu 1.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Öğlen yarı yarıya az olmalıydı.ya da hiç olmamalıydı
Bulgur mu koymalıydım.O kadar da kötü değil bence. Kıymalı kapuskaya pirinç koyulduğunu hiç duymamıştım bu arada.
Benim annem direkt pirincli yapar kiymasiz. Hatta pirasa ve ispanakta öyle lapa gibi yapar. Lise stajima kadar yemedigim cok sebze vardi. Meğer annemin farkli pisirmesinden kaynakliymiş. Evlenince kendim yapmayi ogrendim pirasa ispanak cok cok az bulgur ya da pirinç koysam da sulu yemek olarak yapmayı ogrendimO kadar da kötü değil bence. Kıymalı kapuskaya pirinç koyulduğunu hiç duymamıştım bu arada.
2 porsiyon olmasi haricinde sorun yok bence. Sonucta pilav gibi degil yagda kavrulmuyor pirinç.Menüm çok kötü oldu.yine de yazacam.
Sabah 10.00
7 çatal sucuklu yum.
1k1kpeynir.
2dlm tbe
10 zeytin
Yeşillik
Öğle 15.30
2 porsiyon pirinçli kıymalı kapuska yemeği
2 kepçe mercimek çorbası
Akşam 18.30
4 kaşık ciğer sote
Salata yoğurt
Şu 1.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Öğlen yarı yarıya az olmalıydı.ya da hiç olmamalıydı
Ne güzel kendi zevkine göre yapmayı öğrenmişsin.sebzelerin kıymetini lezzetini büyüyünce anlıyor insan.Benim annem direkt pirincli yapar kiymasiz. Hatta pirasa ve ispanakta öyle lapa gibi yapar. Lise stajima kadar yemedigim cok sebze vardi. Meğer annemin farkli pisirmesinden kaynakliymiş. Evlenince kendim yapmayi ogrendim pirasa ispanak cok cok az bulgur ya da pirinç koysam da sulu yemek olarak yapmayı ogrendim
Aaa geçmiş olsun bahar .çabuk atlatın inşallah canımAmine Busra canım senin bebeğinde korona olmuştu nasıl ilerlemişti bebekteki süreç bizde korona olduk . Kızımda öksürük ve sanki boğazında balgam var gibi ama burnu açık mukus yok
Cok gecmis olsun canimm oncelikle psikolojini iyi tutmaya calis. Ne kadarlık ti kızın? Benimkiler 50 gunluk ve 2.5 yasindaydi. Büyükten hiç semptom olmadi küçükte öksürük oldu. Cigerlerde tutulum olmuştuAmine Busra canım senin bebeğinde korona olmuştu nasıl ilerlemişti bebekteki süreç bizde korona olduk . Kızımda öksürük ve sanki boğazında balgam var gibi ama burnu açık mukus yok
İnşallah cnm ya bitse korona spor salonuna yazilsam okadar iyi olucak kiNe harika, hedefine az kalmış güzelim
Hedefi 60’a çekmeyi düşünüyor musun? Yoksa sen de boyu 1.70 civarı olup 65 kg ile incecik olanlardan mısın
Bence mantıklı Dilekciğim. Bu halim gayet iyi. Bahar gelince, kovid geçince daha hareketli bir hayat ile istediğin kiloya kolayca inersin.
Eline sağlık & afiyet olsun. Ben de haftalık kaçamak imkanım olsa mantıyı tercih ederdim.
Evet 80 fazla oldu 75 76 sinir olsun:)Neden 80 göresin ki sakin 80 olmayı bekleme. 76 falan sınırın olsun sonra sikmaya basla
Bomba gibiyizGünaydın canlar nasılsınız
Büyük 5.5 ateşlendi 4 gün boyunca baş agrisida oldu ama iyi şuan çok şükür . Küçükte öksürük var boğazı dolu doluCok gecmis olsun canimm oncelikle psikolojini iyi tutmaya calis. Ne kadarlık ti kızın? Benimkiler 50 gunluk ve 2.5 yasindaydi. Büyükten hiç semptom olmadi küçükte öksürük oldu. Cigerlerde tutulum olmuştu
Gecen hafta hastaydiniz dimiBüyük 5.5 ateşlendi 4 gün boyunca baş agrisida oldu ama iyi şuan çok şükür . Küçükte öksürük var boğazı dolu dolu5.5 aylik
Bugun yapiyorum spor aksam bildircemSPOR TABLOMUZ
Nick P.tes Salı Çarş Perş Cma Ctes Pazr Topl Poni - 30 Aijo 30 - Badm 60 30 Tdne - - Bengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?