Benim sütün çok çok az olduğu için geçmiş iki emzirme denemem kalori yakmaktan öte acaba ne yesem içsem de sütü arttırsam denemeleriyle kilo alma trajedisine dönüştü. Ama birçok makale okudum, kilolu olmak başlı başına sütü azaltan bir etkenmiş. İnşallah bu sefer açlık ve diyetle sütü arttıracağımEmzirirken çok kalori yakılıyor. Bu ş3kilfe dikkat etsen çok kısa sürede verirsin emn ol
Güzel kontrollü bir menü olmuş :)Dün serbest günüm olduğu için menü paylaşmamıştm ama sabit çıkınca paylaşasım geldi
Kahv 10.00
Akşam 16.00
Eki Görüntüle 2730957 Eki Görüntüle 2730958
Allahım açlık ve diyetle süt artıyor.bunları 2 bebeden önce bilmek isterdimBenim sütün çok çok az olduğu için geçmiş iki emzirme denemem kalori yakmaktan öte acaba ne yesem içsem de sütü arttırsam denemeleriyle kilo alma trajedisine dönüştü. Ama birçok makale okudum, kilolu olmak başlı başına sütü azaltan bir etkenmiş. İnşallah bu sefer açlık ve diyetle sütü arttıracağım
Ehehe spor yapasım geldi bak şimdiSPOR TABLOMUZ
Nick P.tes Salı Çarş Perş Cma Ctes Pazr Topl Poni - Aijo - Badm 60 Tdne - Bengi -
İste boyle birseye ihtiyacimiz vardiiii :)SPOR TABLOMUZ
Nick P.tes Salı Çarş Perş Cma Ctes Pazr Topl Poni - Aijo - Badm 60 Tdne - Bengi -
90 dk mı spor
Afiyet olsun cok az degilmiMenüm
Kahvaltı 10.30
Akşam 17.00
Su 2lt
Spor 7 dk zumba+23 dk koşu
Eki Görüntüle 2731266 Eki Görüntüle 2731267
Ahmet Apanın seviyelerini yapıyorum canım. Ona uygun bi menü. Beni diğer diyetler gibi zorlamıyorAfiyet olsun cok az degilmi
Zorlanmıyorsan ne güzelAhmet Apanın seviyelerini yapıyorum canım. Ona uygun bi menü. Beni diğer diyetler gibi zorlamıyor
Canım benim dudaklarıma sanki biber sürmüşsün gibi yanıyor.Uykuda cikiyor. Sabah cikmis oluyor malesef canim. Engelleyemiyorum yani
Menün harika gözüküyor, ipin ucu kaçmamış tebriklerDün serbest günüm olduğu için menü paylaşmamıştm ama sabit çıkınca paylaşasım geldi
Kahv 10.00
Akşam 16.00
Eki Görüntüle 2730957 Eki Görüntüle 2730958
Menünü çok beğendim, süperMenüm
Kahvaltı 10.30
Akşam 17.00
Su 2lt
Spor 7 dk zumba+23 dk koşu
Eki Görüntüle 2731266 Eki Görüntüle 2731267
Yok şimdi 90 dersek yanlış olur belki. 30 diyelim.90 dk mı spor
Aynen...Bu grup iyice sessizlestiboyle motivasyon cooook düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?