- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla temmuzun birinde 5 kiloydu şuan 6.1 bilmiyom almamış kilo sen naptın diyo çok moralimi bozduİyide nasıl beslendiğini söyledinmi
Sen sadece diyet yapıyom dediysen dr bişey yemiyon zannetmiştir
Olur canım zaten kendi doktorumuz izindeymiş buna gittim azarlayıp duruyo çocuğa bakmamışın diyo iyice kötü oldumHatice istersen sana benim diyet listemi yaxabilirim emzirdigim icin vermisti kilomuzda ayniya uyabilir
Abla konuşturmuyo bile iştekendi doktorumuz izinde olmasa o çok iyiydiİyide nasıl beslendiğini söyledinmi
Sen sadece diyet yapıyom dediysen dr bişey yemiyon zannetmiştir
Ay ablacım bende işe yaramıyo sandım birazcık sabırsız davrandım herhaldebunlara alış artık cananım hele Bi kaç ay sonra daha ne iltifatlar duyucan
Bu konuda uzmanlar bile anlaşamıyor cnm kimi öyle diyo kimi böyle
Ben yemekten önce sonra diye dikkat etmiyom şahsen susadıysam içiyorum
Ama birden çok fazla içme, 1 lt birden içiyom demişin o fazla, içilen su gün içine dağıtılması lazım sabah ılık 2 bar.iyi olur
Birde ilacı heralde dr vermiştir eğer kullanman gerekiyorsa alman gerekir
Ödem atıcı bitki çaylarıda kullansan iyi olur
Kibar kuzum benim herkesin bünyesi başka
Beni soruyorsan bende hiç çok çok vermedim
Senin 2 kiloda çok normal zaten en sağlıklısı 1 Kilo diyor uzmanlar bu bazen az olur bazen birazdaha fazla
ay ablacım ben herhalde sabırsızlık yaptım biraz galibabunlara alış artık cananım hele Bi kaç ay sonra daha ne iltifatlar duyucan
Bu konuda uzmanlar bile anlaşamıyor cnm kimi öyle diyo kimi böyle
Ben yemekten önce sonra diye dikkat etmiyom şahsen susadıysam içiyorum
Ama birden çok fazla içme, 1 lt birden içiyom demişin o fazla, içilen su gün içine dağıtılması lazım sabah ılık 2 bar.iyi olur
Birde ilacı heralde dr vermiştir eğer kullanman gerekiyorsa alman gerekir
Ödem atıcı bitki çaylarıda kullansan iyi olur
Kibar kuzum benim herkesin bünyesi başka
Beni soruyorsan bende hiç çok çok vermedim
Senin 2 kiloda çok normal zaten en sağlıklısı 1 Kilo diyor uzmanlar bu bazen az olur bazen birazdaha fazla
Neden ayakların agridigi icin mi kötü yutyürüdün.zorlamasaydin keşke.ben yapmadım bu gün ama dışarıda yürüdüm yaklaşık 1 km aynıya geldi sayılır.oğlum diyor anne ne biçim yürüyosun güzel yürü :)))
Yaaa demek daha cok beslenmesin.salata ve yogurdun artyir derim.biraz da y3m3klerini arttir.acelekiz yok sonuc5a bebislerimizin sutu cook onemlioi.mama hem anne situnin yeriNJi tutmaz hem çok zahmetli.Kızımı kontrole getirdm doktor zayıf dedi diyet yaptığımı söyledim bebeğe diyet yaptırmışsın dedi çok kızdımama başla madem dedi
kahvalti yapmqdin ki tatlim sen.ablalar yoğurt kürünü yaptım şuan 2 kaşıkçık onu yiyorum içinde birtek zencefil yok ♥
aa yaptım da buraya zamamıştım şimdi yazıyrummNeden ayakların agridigi icin mi kötü yutyürüdün.zorlamasaydin keşke.
Yaaa demek daha cok beslenmesin.salata ve yogurdun artyir derim.biraz da y3m3klerini arttir.acelekiz yok sonuc5a bebislerimizin sutu cook onemlioi.mama hem anne situnin yeriNJi tutmaz hem çok zahmetli.
kahvalti yapmqdin ki tatlim sen.
menulerını aksam toplu bı sekılde yazarsan daha ıyı olur canım.. suyunu sporunu hepsını bı mesajda gormek daha ıyı oluyo bızım ıcınkahvalti
1 tane küçük tava börek
7 zeytin
1 bardak çay
tmm cnm ♥menulerını aksam toplu bı sekılde yazarsan daha ıyı olur canım.. suyunu sporunu hepsını bı mesajda gormek daha ıyı oluyo bızım ıcın![]()
kizlar bugun tartidaki rakami gorunce biraz moralim bozuldu acikcasi ben normalde kendime bi cizelge yapmistim okullar acilana kadar haftada 1 kilo seklinde ama bu hafta 1 kilo olmiycak malesef
Benim bildiim yesilcay uyku kacirir.sutten bebegine gecip uyku sorunu olusturabilir.rezene önermişlerdi bana.ama diyetisyen değildi diyen kişi.uyku sorunu7 var mı bebeğininCanim y.cay disindakiler bebegin bagirsaklarini tembellestirebilirmis o nedenle bana sadece y.cay ic dedi.
moral bozmak yok damla.accik daha spirunu arttırabilirsin belki.cok faydası olur.yatmadan once yapilan spor uyku modundaki metabolizmayi tekrar hızlandiriyor.ben faydasını gormustum.20 dkkalik bi leslie harika olur.kizlar bugun tartidaki rakami gorunce biraz moralim bozuldu acikcasi ben normalde kendime bi cizelge yapmistim okullar acilana kadar haftada 1 kilo seklinde ama bu hafta 1 kilo olmiycak malesef
Kız hastanede bi göğsümü emdi eve gelince diğerini sağdım 90 ml. Süt çıktı daha sağsam çıkacak yani anlamadım onla nasıl doymazHatice o dr kadayi yemis bebis kg vermemis ikincisi daha ags ortasi sen bakma bence iyi ben bebisim musade edince sana yollayim bende kayseriye gidince uygulayacagim
O cekirdek ve cikolatadan kaynaklanmasın tatlımarkadaş aç yatsam yine kilo alacam neredeyse açlık grevi yapasım var![]()
Evet cannım nettende baktım nen dr da dedi yeşilçay anne sütüne zararlı hele adaçayı anne sütü düşmanı sakın içmeyin rezene önerdi banada diyetisyenBenim bildiim yesilcay uyku kacirir.sutten bebegine gecip uyku sorunu olusturabilir.rezene önermişlerdi bana.ama diyetisyen değildi diyen kişi.uyku sorunu7 var mı bebeğinin
moral bozmak yok damla.accik daha spirunu arttırabilirsin belki.cok faydası olur.yatmadan once yapilan spor uyku modundaki metabolizmayi tekrar hızlandiriyor.ben faydasını gormustum.20 dkkalik bi leslie harika olur.