💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Alman marketlerde patlican taneyle satiliyor, o daha pahali
Kabak kiloyla
Burdada ayni abla patlican kabak salatalik taneyle satiliyor salatalik buyuk uzun olan salataliklardan
Turk bakkalinda butun sebze ve meyveler kiloyla satiliyor

Pazartesi haftasonundn dolayı kilo vermeler azalacak mptivasyon düşüp bırakanlar olur bence. Ben cumacıyım ya çok sıkmamak lazım
Ben hafta sonu cozutmuyorum bana ikiside uyar eşim hafta içi izinli olduğu için hiç öyle cozutma lüksüm olmadı be ya

Oylama yapalım
Tartı günü ptesi olsun diyenler
Bir kac hafta pazartesiyi deneyelim olmazsa cumaya doneriz baharcim yillardir cumaya alismistik biraz tuhaf gelecek benim gonlum cumadan yana ama bide pazartesiyi deneyelim
Pazartesi diyorum

Bir kac hafta pazartesiyi deneyelim olmazsa cumaya doneriz baharcim yillardir cumaya alismistik biraz tuhaf gelecek benim gonlum cumadan yana ama bide pazartesiyi deneyelim
Pazartesi diyorum
Aslında yapılan araştırmalrda birşeylere pazartesi başlamak sikintiliymis hafta ortası daha iyi oluyormuş belki bizede fayda eder biz hafta sonu bozup ptesi yeniden diyene kadar cuma geliyor ama hafta sonu bozup birde ptesi bozulursa daha kötü durum olur

Evet haklisin canim hafta sonu misafirlik hamur isi derken iki gun geciyor ve cumaya 5 gun kaliyor 5 gunde toparlamak zor oluyor bakalim pazartesi nasıl olacak deneyelim

Günaydın tünaydın herkese!
Dün annemlere gittim erken çıkıp. Yemek yaptım. Çorba yemek ve pilav. Annem bugün gitmemi istemiyor ama yarın muhakkak gene yapıp götürmem lazım. İçim rahat etmiyor. Canım çok sıkıldı. O tedirgin oluyor ben oraya gittikçe ama ne yapayım... Elimden de başkası gelmiyor.

Canm senin o ortama girmen doğru değil ki. Evinden yap kapıya bırak ihtiyaçlarını filan alıp bırakırsın hem. Çok riskli ananı dinle

Selam. Dunku yaptigim ahmakliga hâla cok uzuluyorum. Nerden baksam bu hafta çöp olcak kesin birde regl oldum. Hic spor yapasim kalmadi sadece uyumak istiyorum. Ev isi falanda yapasim yok. Depresyona mi girdim ne...
Dünün bedelini 3 gün yesillik ağırlıklı ve sebze haslamasi ile kapamaya caliscam. Spor canim istemese de leslie yapcam bugun. Eliptigin olduğu odayi kiz giriyor diye kitledik, simdi kapi acilmiyor. Ustelik cocuklarin kiyafet dolabida ordaydi

Evli misin bekar misin bilmiyorum. Ama onlarda covit varsa kesin bulaşır sanada. Çocuğun varsa hele sakin riske atma.
Yemek yapip kapisina birak
Biz nisan ayinda gecirdik. Babamdan bulaş oldu. 6 gece bebekle hastanede yattim. Yani kimisi agir geciriyor kimisi hafif. Ama bu aralar cogu kisi agir diyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…