Alman marketlerde patlican taneyle satiliyor, o daha pahaliBurdada bir tane kabak 85 cent suan abla
Ara tartı abla?Bu hafta cuma
Pazartesi basliyoruz
Amac zaten haftasonu abartmayi önlemekPazartesi haftasonundn dolayı kilo vermeler azalacak mptivasyon düşüp bırakanlar olur bence. Ben cumacıyım ya çok sıkmamak lazım
Onu düşünmedimAra tartı abla?
İşte o yuzden haftaya hep artiyla basliyoruz :)))Cuma tikinmasina alismistim sindi içimde bir bosluk olacak cuma gunleri
Burdada ayni abla patlican kabak salatalik taneyle satiliyor salatalik buyuk uzun olan salataliklardanAlman marketlerde patlican taneyle satiliyor, o daha pahali
Kabak kiloyla
Ben hafta sonu cozutmuyorum bana ikiside uyar eşim hafta içi izinli olduğu için hiç öyle cozutma lüksüm olmadı be yaPazartesi haftasonundn dolayı kilo vermeler azalacak mptivasyon düşüp bırakanlar olur bence. Ben cumacıyım ya çok sıkmamak lazım
Bir kac hafta pazartesiyi deneyelim olmazsa cumaya doneriz baharcim yillardir cumaya alismistik biraz tuhaf gelecek benim gonlum cumadan yana ama bide pazartesiyi deneyelimOylama yapalım
Tartı günü ptesi olsun diyenler
Aslında yapılan araştırmalrda birşeylere pazartesi başlamak sikintiliymis hafta ortası daha iyi oluyormuş belki bizede fayda eder biz hafta sonu bozup ptesi yeniden diyene kadar cuma geliyor ama hafta sonu bozup birde ptesi bozulursa daha kötü durum olurBir kac hafta pazartesiyi deneyelim olmazsa cumaya doneriz baharcim yillardir cumaya alismistik biraz tuhaf gelecek benim gonlum cumadan yana ama bide pazartesiyi deneyelim
Pazartesi diyorum
Ara tartida cuma olsunOnu düşünmedimnasil isterseniz
Evet haklisin canim hafta sonu misafirlik hamur isi derken iki gun geciyor ve cumaya 5 gun kaliyor 5 gunde toparlamak zor oluyor bakalim pazartesi nasıl olacak deneyelimAslında yapılan araştırmalrda birşeylere pazartesi başlamak sikintiliymis hafta ortası daha iyi oluyormuş belki bizede fayda eder biz hafta sonu bozup ptesi yeniden diyene kadar cuma geliyor ama hafta sonu bozup birde ptesi bozulursa daha kötü durum olur
Stresin hissediliyo merve bi relaks ol korumaya geç 1 ay filanTunaydın kızlar bugun sozde kahvaltıya dikkat ettim ama yine edemedim sanırım
Canm senin o ortama girmen doğru değil ki. Evinden yap kapıya bırak ihtiyaçlarını filan alıp bırakırsın hem. Çok riskli ananı dinleGünaydın tünaydın herkese!
Dün annemlere gittim erken çıkıp. Yemek yaptım. Çorba yemek ve pilav. Annem bugün gitmemi istemiyor ama yarın muhakkak gene yapıp götürmem lazım. İçim rahat etmiyor. Canım çok sıkıldı. O tedirgin oluyor ben oraya gittikçe ama ne yapayım... Elimden de başkası gelmiyor.
Evli misin bekar misin bilmiyorum. Ama onlarda covit varsa kesin bulaşır sanada. Çocuğun varsa hele sakin riske atma.Günaydın tünaydın herkese!
Dün annemlere gittim erken çıkıp. Yemek yaptım. Çorba yemek ve pilav. Annem bugün gitmemi istemiyor ama yarın muhakkak gene yapıp götürmem lazım. İçim rahat etmiyor. Canım çok sıkıldı. O tedirgin oluyor ben oraya gittikçe ama ne yapayım... Elimden de başkası gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?