• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

gayet ıyı abla ekmek de yok superr.. :KK68:
bol proteınlı bı menu yıne.. ınsallah +lardan kurtulmana yardımcı olcuak.. sonrada hızlı bı ınıse gecıcez beraber.. yarında sporumuzu yapalım bugun olmadı madem :KK28: sımdı bende yatıp uyuym.. yarın staja gıtmıcem konusurz yıne.. herkese ıyı geceler opulduunz.. :KK200::KK68:
İyi geceler güzellik
Altının yarısı gitmişti yarına ne kadar gider bilmiyom
Ama perşembeye az eksi olacak heralde

Bende yoruldum
Herkese iyi geceler
Şimdi herkes yatağa leptinler çalışmaya başlasınki yağlar yakılsın

Sabaha görüşürüz canlar

Mefkurem Mefkurem [QUOTE="mefkurem, post: 42124403, member:

Tatlım hatice yeni başladı ve ilk 1 -2 hafta fazla vermesi normal
Ama bu herkesde böyle olacak diye bişey yok
Mesela ben haftalara baktığımızda hiç çok çok vermedim

Elimden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışıyorum tabi hepimiz herşeyi zaten biliyoruz uygulamak içinde biraz iteklenmemiz gerekiyor[/QUOTE]

Abla menüme yorum yapmadın dün, öööyle bekledim :) ama beğendiğini umuyorum :KK66:

Başka kızlar da var, genel olarak 3 kilo veriyor haftalık sizin takımda hatta. Ama bana göre değil öyle diyetler. Benim karnım doycak öncelikle, çünkü sağlıklı ve doyurucu nasıl beslenebilirim bunun düzenini Oturtmaya çalışıyorum. Hızlı da verdiğim oldu zamanında ama ömürlük olur inşallah bu sefer, seninki de öyle olsun inşallah. Çok çaba harcamış ın çünkü

Maşallah yetişiyorsun herşeye nazar değmesin, ve bilmediğim iz şeyler öğretiyorsun. Teşekkür ederim kendi adıma. Hayırlı sabahlar. Geceyi sabah ettik oğlanla

[QUOTE="Sen zayıflamak istediğine eminmisin
Eğer böyle devam edeceksen hiç boşuna çenemizi yormıyalım[/QUOTE]

aşkolsun ablaaaaa kalbimi kırdun bu sadece bir kaçamaktı yani kırıldım :KK12:

Back