💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kahveyle 3 kare bitter ödül bile sayılmaz canım normalde de tatlı krizinde tüketebilirsin hatta yağ yakıcı özelliği var bitterin sen kepekli makarnaya hevesin varsa yap ki oda diyette porsiyonu kontrol ettiğin takdirde sorun yaratmaz . Verecek kilon çok yolun uzun bu süreci herşeye yasak gözüyle bakarak değil herşeyi dozunda yiyerek daha sağlıklı tamamlayip koruamak önemli canım . Hep derim o diyet yada spor sana uygun değilse yaparken zorluyorsan kendini bir noktada patlıyor tecrübe ile sabit

Amine Busra kızım kaç gündür erken uyaniyor 6 da. ben yanina yatiyorum uyaniyor uyu diyorum başlıyor ağlamaya.
ah valla sabah güne kızımla başlamiş oluyorum
Benimkiler gece uyumuyor bu ara. Dun gece kucuk uyudu diye sevinecektim. Buyuk olan agladi. Yaninda uyumusum 2 buklum. Bide sabah babası giderken ağladı. Sonra o uyudu diğeri uyandi falan filan

Evet. Ben diyetlerimde asla kendimi sikmadim. Cunku omur boyu pilavsiz makarnasiz yasayamayiz. Evde yapmasam kv yada annem yapiyor. İrade zaten cok zorluyor. En iyisi miktar kontrollu tabaga almak. Yoksa bir bakmissin tencere basinda kasikliyosun

Sen haftalik sonuca bak cnm, o da cok güzel
harekeysizlige rağmen çok iyi

Teşekkürler
Grubun yüz karası da benim he
Yok, arti olana diyoruz öyle
Yinede güzel eksi cnm tebrikler
bende varim su an 73 kg boyum 163 su an ne yapmaliyim
Hosgeldin cnm
Duzenli paylasim yapar, kurallarimiza uyarsan katilabilirsin
Kizin yuvayami gidiyor cnm

O yuzden suan hic birini denememeye karar verdim. Sadece montla kabano denedim. Onleri birlesmiyor, 1 karış pay var. Ocakta denicem :)
Ben de kabanimin düğmelerini 2. Gebelikte açmıştım.onlari geri yerlerine dikmeyi çok istiyorum.hirs yaptim

yarin sabah kahvalti ile baslayacagim ne onerirsiniz?17 yasindayim Bu arada marketimizde calisiyorum onca aburcubur arasinda diyet biraz zor oluyor ama sagligim icin vermeliyim ayrica diyabetim 4 insulin kullaniyorum isim biraz zor gercekten desteginiz benim icin cok kiymetli

Hoşgeldin canım ben canan.
Burda hiçbirimiz uzman değiliz.aman doktorunun dediklerine ihmal etme.
Kaç kilosun boyun kaç ?
Kilo alma hikayen nedir canim?

Kaç kwrdessiniz

İyi akşamlar çıtır kızlar Yemek işini erken hallettim bugün inşallah acıkmam sabaha kadar

Kahvaltı 11.00
2,5 haşlanmış yumurta
30 Gr beyaz peynir
Domates
5 zeytin
1 üçgen peynir.
Kaşarlı tost

Arada yarım muz küçük elma 1 baklava 2 neskafe

Akşam 18.00
4 kaşık patlıcan yemeği
4 tane mücver az yağda kızartım
Salata
Yarım kase yoğurt

2,5lt su 40 dk eliptik yapicam kız uyuyunca

Olsun ama yaaa

En son 2018 Şubat gibi 72.9 muşum.eski notlarına baktım da.simdi 74.5 .asıl 72 nin altina düşünce çıldıricim inşallaho günleri de görürüz...çok amin...
Hele 69 gördüğümüzde parti verilim grupta
Niye kaybettin eksiyi cnm odemmi var
Kesinlikle goruceksin hatta burdan kopmazsan sana 69 bile garantisini veririm
ben 1 haftada hergün ayni yöntemle 10 dk spor yapıyordum
karnim düzlemişti baya çok fark vardi. sonra regl oldum devam edemedim. kaldi
yeniden başlasam bunun 1 ay yapmaya planlıyorum.
üşengeçliğin dibindeyim
Ne sporu yapıyorsun cnm
En som evlendigimde 72dim
168 boyun galiba yanlismi hatırlıyorum

İnşallah. Bende arttırmak cok istiyorum. Çünkü hicbir pantolonum olmuyor. 54 beden bile..
Ne kaban ne mont olmuyor hiçbiri. Birde gobegim cok sarkmaya basladi
olur olur 2 aya hepsi olur cnm

Benim rakip bu hafta buhar oldu eridi bitti gitti ben bu hafta azimli bir sıçan istiyorum var mı bana meydan okuyacak :)
Regl olmasaydım olurdum bian gaza geldim ama reglim işte

Verelim canım

Evet 1.68 im :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…