- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Kahveyle 3 kare bitter ödül bile sayılmaz canım normalde de tatlı krizinde tüketebilirsin hatta yağ yakıcı özelliği var bitterin sen kepekli makarnaya hevesin varsa yap ki oda diyette porsiyonu kontrol ettiğin takdirde sorun yaratmaz . Verecek kilon çok yolun uzun bu süreci herşeye yasak gözüyle bakarak değil herşeyi dozunda yiyerek daha sağlıklı tamamlayip koruamak önemli canım . Hep derim o diyet yada spor sana uygun değilse yaparken zorluyorsan kendini bir noktada patlıyor tecrübe ile sabitOf şu tatlilar. Bugün markete girdim gozlerimle doyurdum kendimi. Bütün hazir tatlilara baktim. Bu hafta hep kendime cuma günü kepekli makarna yaparim diyerek odullendiririm diyodum. Sabahki eksiyi gorunce vazgectim. Ama kahveyle 3 kare bitter yedim
Benimkiler gece uyumuyor bu ara. Dun gece kucuk uyudu diye sevinecektim. Buyuk olan agladi. Yaninda uyumusum 2 buklum. Bide sabah babası giderken ağladı. Sonra o uyudu diğeri uyandi falan filanAmine Busra kızım kaç gündür erken uyaniyor 6 da. ben yanina yatiyorum uyaniyor uyu diyorum başlıyor ağlamaya.
ah valla sabah güne kızımla başlamiş oluyorum
O yuzden suan hic birini denememeye karar verdim. Sadece montla kabano denedim. Onleri birlesmiyor, 1 karış pay var. Ocakta denicem :)1 ay sonra biraz sıksa da giyersin inşallah
ben varimBenim rakip bu hafta buhar oldu eridi bitti gitti ben bu hafta azimli bir sıçan istiyorum var mı bana meydan okuyacak :)
2 çocukla zor oluyor ya ben ikinciyi hiç düşünemiyorum. valla.Benimkiler gece uyumuyor bu ara. Dun gece kucuk uyudu diye sevinecektim. Buyuk olan agladi. Yaninda uyumusum 2 buklum. Bide sabah babası giderken ağladı. Sonra o uyudu diğeri uyandi falan filan
Evet. Ben diyetlerimde asla kendimi sikmadim. Cunku omur boyu pilavsiz makarnasiz yasayamayiz. Evde yapmasam kv yada annem yapiyor. İrade zaten cok zorluyor. En iyisi miktar kontrollu tabaga almak. Yoksa bir bakmissin tencere basinda kasikliyosunKahveyle 3 kare bitter ödül bile sayılmaz canım normalde de tatlı krizinde tüketebilirsin hatta yağ yakıcı özelliği var bitterin sen kepekli makarnaya hevesin varsa yap ki oda diyette porsiyonu kontrol ettiğin takdirde sorun yaratmaz . Verecek kilon çok yolun uzun bu süreci herşeye yasak gözüyle bakarak değil herşeyi dozunda yiyerek daha sağlıklı tamamlayip koruamak önemli canım . Hep derim o diyet yada spor sana uygun değilse yaparken zorluyorsan kendini bir noktada patlıyor tecrübe ile sabit
Sen haftalik sonuca bak cnm, o da cok güzelHerkese merhaba. Dün çok yoğundum, sonrasında da evde işlerim vardı onlara dalmışım.
Şimdi ancak sizlere merhaba diyebildim.
Tartı bugün benden yana değil. Gene de olsun.
Geçen cuma: 67,1
Bugün: 65,7
Fark: -1,4
Yüzde; %2
Eksi olayı güzel ama pazartesi 65.5 idim.
Dünün etkisi. Saçma sapan bir beslenme oldu.
harekeysizlige rağmen çok iyi
TeşekkürlerHarika
Yok, arti olana diyoruz öyleGrubun yüz karası da benim he
Yinede güzel eksi cnm tebriklerSelam kızlar tebrikler çok güzel kilo vermişsnz. Rakibem seni de tebrik ederim yendin beni. Dün çok güzel eksi vardı. Dünle bugün arasında 1 kg fazla gördüm. Neyse haftaya yansır inş. Var mısın tekrar yarışa?? Yenilen yenilgiye doymazmışilk hedefm 87 idi ulaştım sayılır. 2.hedefm 84 bakalm ne zaman göreceğim
Geçen hafta 88.8
Bugün 88.1
Spor en az 330
Hosgeldin cnmbende varim su an 73 kg boyum 163 su an ne yapmaliyim
Kizin yuvayami gidiyor cnmçok yorgunum beynim çatladi.
sabahtan beri evraklarla uğraşiyorum
hiç de bitmiyor.
eve gidip hemen uyusam..
yok öle deve...
kızım geliyor.
dün Akşam Zamana karşı filmi izledim film beni momo kitabi animsatti resmen.
valla bi yani bunun kitabinda kalan akılla izledim filmi
Ben kg verirken ikinciye gebe kaldim. 101den 86ya düşmüştüm. Ani bir suprizle ogrendik :)2 çocukla zor oluyor ya ben ikinciyi hiç düşünemiyorum. valla.
Sen haftalik sonuca bak cnm, o da cok güzel
Teşekkürler
Yok, arti olana diyoruz öyle
Yinede güzel eksi cnm tebrikler
Hosgeldin cnm
Duzenli paylasim yapar, kurallarimiza uyarsan katilabilirsin
Kizin yuvayami gidiyor cnm
Ben de kabanimin düğmelerini 2. Gebelikte açmıştım.onlari geri yerlerine dikmeyi çok istiyorum.O yuzden suan hic birini denememeye karar verdim. Sadece montla kabano denedim. Onleri birlesmiyor, 1 karış pay var. Ocakta denicem :)
O vaziyette bile olmaz benimki suan banaBen de kabanimin düğmelerini 2. Gebelikte açmıştım.onlari geri yerlerine dikmeyi çok istiyorum.hirs yaptim
Hoşgeldin canım ben canan.yarin sabah kahvalti ile baslayacagim ne onerirsiniz?17 yasindayim Bu arada marketimizde calisiyorum onca aburcubur arasinda diyet biraz zor oluyor ama sagligim icin vermeliyim ayrica diyabetim 4 insulin kullaniyorum isim biraz zor gercekten desteginiz benim icin cok kiymetli
Hele 69 gördüğümüzde parti verilim gruptaOlsun ama yaaa
En son 2018 Şubat gibi 72.9 muşum.eski notlarına baktım da.simdi 74.5 .asıl 72 nin altina düşünce çıldıriciminşallah o günleri de görürüz...çok amin...
Niye kaybettin eksiyi cnm odemmi varSelam kızlar tebrikler çok güzel kilo vermişsnz. Rakibem seni de tebrik ederim yendin beni. Dün çok güzel eksi vardı. Dünle bugün arasında 1 kg fazla gördüm. Neyse haftaya yansır inş. Var mısın tekrar yarışa?? Yenilen yenilgiye doymazmışilk hedefm 87 idi ulaştım sayılır. 2.hedefm 84 bakalm ne zaman göreceğim
Geçen hafta 88.8
Bugün 88.1
Spor en az 330
Kesinlikle goruceksin hatta burdan kopmazsan sana 69 bile garantisini veririm87 diyecektin demi??yanlışlıkla duyunca bile güzel geliyor kulağaolsun 77 de cuf diye gitmek isterm. 10 yıldır diyet yapıyorum 79 göremedim. Bu defa baya motivw oldum illaki görecem. Ya bir de 86 kg iken 3 5 ay önce giyemediğiim pantolonu şimdi 88 kg ile rahat giyiniyorum. Yürüyülten dolayı baya sıkılaştm
Ne sporu yapıyorsun cnmben 1 haftada hergün ayni yöntemle 10 dk spor yapıyordum
karnim düzlemişti baya çok fark vardi. sonra regl oldum devam edemedim. kaldi
yeniden başlasam bunun 1 ay yapmaya planlıyorum.
üşengeçliğin dibindeyim
168 boyun galiba yanlismi hatırlıyorumEn som evlendigimde 72dim
olur olur 2 aya hepsi olur cnmİnşallah. Bende arttırmak cok istiyorum. Çünkü hicbir pantolonum olmuyor. 54 beden bile..
Ne kaban ne mont olmuyor hiçbiri. Birde gobegim cok sarkmaya basladi
Regl olmasaydım olurdum bian gaza geldim ama reglim işteBenim rakip bu hafta buhar oldu eridi bitti gitti ben bu hafta azimli bir sıçan istiyorum var mı bana meydan okuyacak :)
Verelim canımHele 69 gördüğümüzde parti verilim grupta
Niye kaybettin eksiyi cnm odemmi var
Kesinlikle goruceksin hatta burdan kopmazsan sana 69 bile garantisini veririm
Ne sporu yapıyorsun cnm
168 boyun galiba yanlismi hatırlıyorum
olur olur 2 aya hepsi olur cnm
Regl olmasaydım olurdum bian gaza geldim ama reglim işte
Evet 1.68 im :)Hele 69 gördüğümüzde parti verilim grupta
Niye kaybettin eksiyi cnm odemmi var
Kesinlikle goruceksin hatta burdan kopmazsan sana 69 bile garantisini veririm
Ne sporu yapıyorsun cnm
168 boyun galiba yanlismi hatırlıyorum
olur olur 2 aya hepsi olur cnm
Regl olmasaydım olurdum bian gaza geldim ama reglim işte
@Poni Bon tatlım sesin çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?