• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selam kızlar tebrikler çok güzel kilo vermişsnz. Rakibem seni de tebrik ederim yendin beni. Dün çok güzel eksi vardı. Dünle bugün arasında 1 kg fazla gördüm. Neyse haftaya yansır inş. Var mısın tekrar yarışa?? Yenilen yenilgiye doymazmış🙂ilk hedefm 87 idi ulaştım sayılır. 2.hedefm 84 bakalm ne zaman göreceğim

Geçen hafta 88.8
Bugün 88.1
Spor en az 330

Selam kızlar tebrikler çok güzel kilo vermişsnz. Rakibem seni de tebrik ederim yendin beni. Dün çok güzel eksi vardı. Dünle bugün arasında 1 kg fazla gördüm. Neyse haftaya yansır inş. Var mısın tekrar yarışa?? Yenilen yenilgiye doymazmış🙂ilk hedefm 87 idi ulaştım sayılır. 2.hedefm 84 bakalm ne zaman göreceğim

Geçen hafta 88.8
Bugün 88.1
Spor en az 330
Süpersin canım ne kalmış 77ye haftaya direk 77 yi gormeden 76 ya cuf cuf

Vay Merve vay... yok bi de ağlamıyorum filan diyordun, resmen efsane bir eksi👍🏻

Ameliyatlı halinle bravo mefkurem. Her hafta böyle tıkır tıkır gitsin inşallah

Harika bir eksi, tebrikler canım😍

Süper👏🏻👏🏻👏🏻

Herşey rağmen süper. Pazartesi daha fazla eksi olur o zaman👍🏻
İnşAllah canım😊

yok canım tamamen cadiliktan babasına garezi var 🙈 yatırıyorum gülerek gözlerini açıp çırpınıyor :KK70:

Oo Merve super

Maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyor kız :KK70: şaka bir yana inşallah canım olsun bu defa oglumdaki gibi 5 yıl uğraşmak istemiyorum
harekeysizlige rağmen çok iyi abla

Her hafta düzenli veriyorsun canım tebrikler

OoCanan bu defa olacak bence

Tebrikler canım güzel gitmiş
olsun canım WC ye katılma giderek azalıyorsun onun için mutlu ol

Hadi bakalım bu rakamı son kez gör tartida
Ona mutluyum zaten canım 🥰

Geçen hafta 88.8
Bugün 88.1
Spor en az 330
benim de 85

Süpersin canım ne kalmış 77ye haftaya direk 77 yi gormeden 76 ya cuf cuf
87 diyecektin demi??yanlışlıkla duyunca bile güzel geliyor kulağa 🙂olsun 77 de cuf diye gitmek isterm. 10 yıldır diyet yapıyorum 79 göremedim. Bu defa baya motivw oldum illaki görecem. Ya bir de 86 kg iken 3 5 ay önce giyemediğiim pantolonu şimdi 88 kg ile rahat giyiniyorum. Yürüyülten dolayı baya sıkılaştm

çok yorgunum beynim çatladi.
sabahtan beri evraklarla uğraşiyorum
hiç de bitmiyor.
eve gidip hemen uyusam..
yok öle deve...
kızım geliyor.
dün Akşam Zamana karşı filmi izledim film beni momo kitabi animsatti resmen.
valla bi yani bunun kitabinda kalan akılla izledim filmi :D

Geçen hafta 88.8
Bugün 88.1
Spor en az 330
Varim tabiki Rakibem
Ama senin eksin de guzel tebrik ediyorum 🥰🥰

87 diyecektin demi??yanlışlıkla duyunca bile güzel geliyor kulağa 🙂olsun 77 de cuf diye gitmek isterm. 10 yıldır diyet yapıyorum 79 göremedim. Bu defa baya motivw oldum illaki görecem. Ya bir de 86 kg iken 3 5 ay önce giyemediğiim pantolonu şimdi 88 kg ile rahat giyiniyorum. Yürüyülten dolayı baya sıkılaştm
ikimizin kaderi ayni olabilir mi ya..

Çok fark ediyor canim.
Düzenli sporla belki 1 beden önce gozukuluyor.vucut hatları da daha hoş kadınsı oluyor :süslü:

Çok fark ediyor canim.
Düzenli sporla belki 1 beden önce gozukuluyor.vucut hatları da daha hoş kadınsı oluyor :süslü:
ben 1 haftada hergün ayni yöntemle 10 dk spor yapıyordum
karnim düzlemişti baya çok fark vardi. sonra regl oldum devam edemedim. kaldi
yeniden başlasam bunun 1 ay yapmaya planlıyorum.
üşengeçliğin dibindeyim :olamaz:

8 Kasım 15 dk leslie 20 dk eliptik
9 Kasım 15 dk leslie 10 dk eliptik
10 Kasım 30 dk eliptik
12 Kasım 15 dk leslie 5 dk eliptik
Az ama öz olsun :)
Başlangıç olarak güzel ama :)
Bu hafta leslie leri 30 dk ya çıkarabilirsen güzel olur canım.

ikimizin kaderi ayni olabilir mi ya..
Olabilir belki başka ortak noktalarınız daha vardr. Ben ilkokul lise hep zayıftm. Ünv bitirdiğimde 68 kiloydum sonra 2.3 ayda 11kg aldm hipotroit varmış mrğer. Üstelik o dönem evde düzgün yemek bile yapmıyorduk. Ablam ameliyat sonrası yoğun bakım süreci falan vardı. 82 kg ile evlendim sonra bebek içib tedavi sürexi gebelik emzirme hep bir al bir ver. Bu defa 79 göreceğim inş

Back