6 yil bitti. 2014te evlendim :)Evleneli kaç yıl oldu?
İnşallah. Bende arttırmak cok istiyorum. Çünkü hicbir pantolonum olmuyor. 54 beden bile..Başlangıç olarak güzel ama :)
Bu hafta leslie leri 30 dk ya çıkarabilirsen güzel olur canım.
geçmiş olsun.Olabilir belki başka ortak noktalarınız daha vardr. Ben ilkokul lise hep zayıftm. Ünv bitirdiğimde 68 kiloydum sonra 2.3 ayda 11kg aldm hipotroit varmış mrğer. Üstelik o dönem evde düzgün yemek bile yapmıyorduk. Ablam ameliyat sonrası yoğun bakım süreci falan vardı. 82 kg ile evlendim sonra bebek içib tedavi sürexi gebelik emzirme hep bir al bir ver. Bu defa 79 göreceğim inş
hadi yaaa. hangi ay.6 yil bitti. 2014te evlendim :)
Ekimhadi yaaa. hangi ay.
aaaa kaçi ?bende 11 ekim 2014 geliniyim.
14 ekim nikah 26 ekim düğün :)aaaa kaçi ?bende 11 ekim 2014 geliniyim.
kaç çocuğunuz var sizin ?:)14 ekim nikah 26 ekim düğün :)
Senin boyun kac cnmgeçmiş olsun.
bende 76 kgdum evlendiğimde.
kızıma 83 le hamile kaldim.
doğumdan sonra 13 kg aldim
bende de al ver ver al kısır döngü.
ama çok sıkıldım. vereceksem tam verecegim.
Amin inşallah.kaç çocuğunuz var sizin ?:)
rabbim mutluluğu daim etsin :)
benimde 2017 doğumlu kızım var:)Amin inşallah.
2017 dogumlu ve 2020 dogumlu iki kizim var
1,65Senin boyun kac cnm
Hah tam cadilar partisibenimde 2017 doğumlu kızım var:)
Kilona göre bu spor gayet iyi hatta bı gün Leslie bir gün mola birgün eliptik olsa daha iyi olur unutma sana uymauan spor tatli yada yemeye yöneltir seni8 Kasım 15 dk leslie 20 dk eliptik
9 Kasım 15 dk leslie 10 dk eliptik
10 Kasım 30 dk eliptik
12 Kasım 15 dk leslie 5 dk eliptik
Az ama öz olsun :)
Of şu tatlilar. Bugün markete girdim gozlerimle doyurdum kendimi. Bütün hazir tatlilara baktim. Bu hafta hep kendime cuma günü kepekli makarna yaparim diyerek odullendiririm diyodum. Sabahki eksiyi gorunce vazgectim. Ama kahveyle 3 kare bitter yedimKilona göre bu spor gayet iyi hatta bı gün Leslie bir gün mola birgün eliptik olsa daha iyi olur unutma sana uymauan spor tatli yada yemeye yöneltir seni
başka kim var kiHah tam cadilar partisi3 yaş civari olan 3 4 kisi olduk burda oh oh
1 ay sonra biraz sıksa da giyersin inşallahİnşallah. Bende arttırmak cok istiyorum. Çünkü hicbir pantolonum olmuyor. 54 beden bile..
Ne kaban ne mont olmuyor hiçbiri. Birde gobegim cok sarkmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?