Menün güzel tatlım bide kısırın yanında salatayla aynanın olsaymış -ki ben öyle çok severim, 5 yıldız olacakmışkizlar bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik
ara : biraz uzum
oglen : 1 kase kisir 1 tursu sekersiz cay
aksam : 1 tabak mercimek corbasi salata
1 saat 15 dk leslie 5 mile yaptim 2 saat yurudum 3 litre su ictim
sabah ustumu gıydıgme dua edıyorum ben o aceleyleSabah olsaydı çok kötü sayılmaz feyzam
Tostun yanına yoğurtta mis olurdu
Kızzz telepatimi kurduk ne, bende yapamadım spor
Abla günlerdir eşim görevde ne salata malzemem kaldı ne yoğurdm çıkamıyoruzda az yemeye çalıştım ama gece acıktm bu kezde biraz fındıkla falan idare ettim yarın geliyo eşim aldırırım yoksa biliyorum olması gerekeni merak etme senTatlım niye nohutun yanında salata yok
Olsa ne güzel olurdu bide yoğurt, pilav gerek kalmazdı
Gerçekten olmamış cnm
Neden sabah yok
Sen zayıflamak istediğine eminmisin
Eğer böyle devam edeceksen hiç boşuna çenemizi yormıyalım
Abla bende baya uğraştm ditoda diyo kavun sağlıklı yiyorum valla falan filan anlatıyorm ama neyse ben artık bişi demicem baya uğraştm çünküTatlım niye nohutun yanında salata yok
Olsa ne güzel olurdu bide yoğurt, pilav gerek kalmazdı
Gerçekten olmamış cnm
Neden sabah yok
Sen zayıflamak istediğine eminmisin
Eğer böyle devam edeceksen hiç boşuna çenemizi yormıyalım
6 ay sonra narin neşeli bi çıtır olacan KızzzGenelde tombik ama mutlu kilolu ama neşeliyim
Tmm canımAbla günlerdir eşim görevde ne salata malzemem kaldı ne yoğurdm çıkamıyoruzda az yemeye çalıştım ama gece acıktm bu kezde biraz fındıkla falan idare ettim yarın geliyo eşim aldırırım yoksa biliyorum olması gerekeni merak etme sen
Troide de dereotu çok ii geliyo diye tvde bi doktordan duymuştum abla bi dene istersenödem için akupunktura gitmiştim bir ara o doktor vermişti endokrinde kullanabilirsin dedi..ama araştırdığımda böbreklere zararı varmış onun yerine doğal olan maydanoz vs yemeye çalışıyorum yeşil çay içiyorum işte..
İnşallah abla olacak olacak az kaldı6 ay sonra narin neşeli bi çıtır olacan Kızzz
Gözlerini kapat kendini öyle hayal et
İnsanın istediği rakamı tartıda görmesi ne güzel bişeydir
Tatlım bizim işimiz sadece bildiğimiz kadar söylemekAbla bende baya uğraştm ditoda diyo kavun sağlıklı yiyorum valla falan filan anlatıyorm ama neyse ben artık bişi demicem baya uğraştm çünkü
evet canım sürekli yiyorum bende ama bu aralar biraz ihmal ettim sanırım ..Troide de dereotu çok ii geliyo diye tvde bi doktordan duymuştum abla bi dene istersen
Selam kizlar geciktim gelen giden malum
menüm
sabah 09.30 1 yumurta 1domates peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 3 incir
oglen 14.00 2 kasik kabak kavurma 4 kasik patlıcan kavurma salata yogurt 1 dilim ekmek
akşam 20 45 4 kasik patlıcan kavurma
salata yoğurt 1 dilim ekmek
23.00 gibi 4 catal kavun ve 1 dilim karpuz yedim.maleaef leslie deVyapamam ev vok kalabalik.suyu cok ictim ama olcmedim.1 miillik leslie yaptim
Hadi imkanlardan dolayı yemeği geç yemek zorunda kaldın cananımSelam kizlar geciktim gelen giden malum
menüm
sabah 09.30 1 yumurta 1domates peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 3 incir
oglen 14.00 2 kasik kabak kavurma 4 kasik patlıcan kavurma salata yogurt 1 dilim ekmek
akşam 20 45 4 kasik patlıcan kavurma
salata yoğurt 1 dilim ekmek
23.00 gibi 4 catal kavun ve 1 dilim karpuz yedim.maleaef leslie deVyapamam ev vok kalabalik.suyu cok ictim ama olcmedim.1 miillik leslie yaptim
evet canım sürekli yiyorum bende ama bu aralar biraz ihmal ettim sanırım ..
Ohhh be bitti nihayet
Şimdi bende sıra
8.00 3 kaşık dönerli 3 yumurtalı omlet
13.00 5 ekmeksiz fırın köfte 1 bar kefir
17.30 tavuk salatası
Su 2 lt yi geçmiştir
Aynen valla bnmde kendi küreğimi zor çekiyom ite kaka zatenTatlım bizim işimiz sadece bildiğimiz kadar söylemek
Gerisi kişinin kendine kalmış
Burda zaman harcayıp 2 saat tlf.başında birbirimize destek olmaya çalışıyoruz
Boşa kürek çekmeye hiç niyetim yok
3 yumurta mı çok değil mi?Ohhh be bitti nihayet
Şimdi bende sıra
17.30 tavuk salatası
Su 2 lt yi geçmiştir
Su az olmş abla ama menün güzelOhhh be bitti nihayet
Şimdi bende sıra
17.30 tavuk salatası
Su 2 lt yi geçmiştir
Valla bendebazen yiyorm3 yumurta mı çok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?