💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kizlar bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik
ara : biraz uzum
oglen : 1 kase kisir 1 tursu sekersiz cay
aksam : 1 tabak mercimek corbasi salata
1 saat 15 dk leslie 5 mile yaptim 2 saat yurudum 3 litre su ictim
Menün güzel tatlım bide kısırın yanında salatayla aynanın olsaymış -ki ben öyle çok severim, 5 yıldız olacakmış

Sabah olsaydı çok kötü sayılmaz feyzam
Tostun yanına yoğurtta mis olurdu
Kızzz telepatimi kurduk ne, bende yapamadım spor
sabah ustumu gıydıgme dua edıyorum ben o aceleyle
tostun yanında salatalık domates vardı bıraz bıraz zeytın peynır.. kahvaltı tarzndaydı daha cok..
artık yarına 4 mıl yaparız abla..

Abla günlerdir eşim görevde ne salata malzemem kaldı ne yoğurdm çıkamıyoruzda az yemeye çalıştım ama gece acıktm bu kezde biraz fındıkla falan idare ettim yarın geliyo eşim aldırırım yoksa biliyorum olması gerekeni merak etme sen

Abla bende baya uğraştm ditoda diyo kavun sağlıklı yiyorum valla falan filan anlatıyorm ama neyse ben artık bişi demicem baya uğraştm çünkü

Tmm canım
Allah kolaylık versin

Troide de dereotu çok ii geliyo diye tvde bi doktordan duymuştum abla bi dene istersen

Selam kizlar geciktim gelen giden malum
menüm
sabah 09.30 1 yumurta 1domates peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 3 incir
oglen 14.00 2 kasik kabak kavurma 4 kasik patlıcan kavurma salata yogurt 1 dilim ekmek

akşam 20 45 4 kasik patlıcan kavurma
salata yoğurt 1 dilim ekmek
23.00 gibi 4 catal kavun ve 1 dilim karpuz yedim.maleaef leslie deVyapamam ev vok kalabalik.suyu cok ictim ama olcmedim.1 miillik leslie yaptim

Abla bende baya uğraştm ditoda diyo kavun sağlıklı yiyorum valla falan filan anlatıyorm ama neyse ben artık bişi demicem baya uğraştm çünkü
Tatlım bizim işimiz sadece bildiğimiz kadar söylemek
Gerisi kişinin kendine kalmış
Burda zaman harcayıp 2 saat tlf.başında birbirimize destek olmaya çalışıyoruz
Boşa kürek çekmeye hiç niyetim yok

canım bana gore sabah ıyı oglen de patlıcan kavurma yetermıs salata yogurt ve ekmekle beraber.. aksamda kabak kavurma yeseymıssn bence daha hafıf olurmus ekmegıde cıkarırsak daha bı guzel oldu sankı

kalabalıkta bıle spora vakıt ayırman cok ıyı olmus canım..

Hadi imkanlardan dolayı yemeği geç yemek zorunda kaldın cananım
Ama 11 de kafana silahmı dayadılar meyve ye diye

evet canım sürekli yiyorum bende ama bu aralar biraz ihmal ettim sanırım ..

tek basına yıyemezsen dereotunu kabak yemegının ustune yogurtla beraber ben cok severım mesela salatada zaten yesıllık her turlu oluyo.. hem sanada ıyı gelıyoms.. hazır yaz ayında bol bol tuket canım

Ohhh be bitti nihayet
Şimdi bende sıra

8.00 3 kaşık dönerli 3 yumurtalı omlet

13.00 5 ekmeksiz fırın köfte 1 bar kefir

17.30 tavuk salatası

Su 2 lt yi geçmiştir

Ohhh be bitti nihayet
Şimdi bende sıra

8.00 3 kaşık dönerli 3 yumurtalı omlet

13.00 5 ekmeksiz fırın köfte 1 bar kefir

17.30 tavuk salatası

Su 2 lt yi geçmiştir

gayet ıyı abla ekmek de yok superr..
bol proteınlı bı menu yıne.. ınsallah +lardan kurtulmana yardımcı olcuak.. sonrada hızlı bı ınıse gecıcez beraber.. yarında sporumuzu yapalım bugun olmadı madem sımdı bende yatıp uyuym.. yarın staja gıtmıcem konusurz yıne.. herkese ıyı geceler opulduunz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…