- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Ankara'da hava çok güzel tam dışarda yürüyüş yapmalik sen nerde yaşıyorsun arkadasimTünaydın bugün tüm gün dışarıdayım. Sizlerde durum nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara'da hava çok güzel tam dışarda yürüyüş yapmalik sen nerde yaşıyorsun arkadasimTünaydın bugün tüm gün dışarıdayım. Sizlerde durum nasıl?
On numara beş yıldız diyorum başkada bişey demiyorum1 saat yürüyüş yapıldı.
1 lt su içildi
Artık bardak sayarak şu içeceğim.
5 br içtim.kaldı 6 bardak.
Böylece 2 lt yi geçmiş olurum
Akşamane yiyeceksin o zaman?.ıspanak sote? kabak sote? Yumurta haşlama? Gibi gibi az kalorili birşeylerselamlar
işler çok yogun.
öğle yemegi biraz abarttim galiba
On numara beş yıldız diyorum başkada bişey demiyorum
patates çanakAkşamane yiyeceksin o zaman?.ıspanak sote? kabak sote? Yumurta haşlama? Gibi gibi az kalorili birşeyler
Ooo cok iddialı yarını cok merak ediyorumGünaydın @Hepfitim seni baya farkla yenebilirim. Senin yerinde olsam bugün aç gezerim aradaki farkı azaltmak için
Desene bu hafta ben seni yendimGünaydın güzellikler
Regl oldum ben Daha günü vardı niye erken geldiki Çok etkilemez tartıyı umarim
Ah ablam ya ınsallah sıkıntılar bir an once bertaraf olurGunaydinnn kizlar
Benim biraz moralim bozuk
O yüzden bi süre aktif olamicam, hic bisey yazmaya halim yok
Ama bildirimlerimi yaparim yine
Suan simitin kokusu burnuma geldıKizlar valla Cimenlerde oturdum oglani bekliyorum
Simit evine gidecektim cay icmek icin,vazgeçtim
Gecmıs olsun canım 4 ay once benimde elimden pat diye dustu ıc ekran kırıldı ekranı degıstırdım halloldu derken buyuk kız fotograf cekıcsm diye yine dusurdu bu sefer ekran tuz buz oldu hala daha kullanıyorum bı ara cıkıp ekrani degıstrmem lazımBugun ekmek alirken cebimde bozuk para vardi cikariyordum tlf pat yere dustu ekran cami yarısı catladi salak cantaya koysana ne geziyor cebinde tlf
Menu guzel olmus canim aksam mısafırlıgı de atlatabılırssn yarın tartı cok daha guzel seyler soylerMenüm
Sabah 09.00
2 yum haşlama
6 zeytin
1 çatal peynir
Ara kahve
Akşam 17.00
Kıymalı kabak sote
Yoğurt
1 minik acı biber turşusu
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
Akşam misafirlik var.
Nolduuiİmdatttt
Bugun herkesin neyi varİmdatttt
Sagol canim benimki dış cam çatladı tif çalışıyor tek sıkıntı ekran kötü görünüyor senin tif daha kötü olmuş geçmiş olsun sanada tatlımGecmıs olsun canım 4 ay once benimde elimden pat diye dustu ıc ekran kırıldı ekranı degıstırdım halloldu derken buyuk kız fotograf cekıcsm diye yine dusurdu bu sefer ekran tuz buz oldu hala daha kullanıyorum bı ara cıkıp ekrani degıstrmem lazım
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 09.00
2 yum haşlama
6 zeytin
1 çatal peynir
Ara kahve
Akşam 17.00
Kıymalı kabak sote
Yoğurt
1 minik acı biber turşusu
Su 2lt
Spor 1 saat yürüyüş
Akşam misafirlik var.
Bezelye diyete uygun bir yemek değil canım karbon ekmeği az tutmaya çalışİyi gidiyor benimde. Aksam yemegine bezelye yapiyorum
Akşama hafif tutarsan telafi edersin tatlımselamlar
işler çok yogun.
öğle yemegi biraz abarttim galiba
Ben regl olunca eksi geliyor canımGünaydın güzellikler
Regl oldum ben Daha günü vardı niye erken geldiki Çok etkilemez tartıyı umarim
Aa gerçekten mi ödem oluyor ama diyetisyen bile 2 kilo bile artı cikabirsin demişti zamanındaBugun herkesin neyi var
Sagol canim benimki dış cam çatladı tif çalışıyor tek sıkıntı ekran kötü görünüyor senin tif daha kötü olmuş geçmiş olsun sanada tatlım
Afiyet olsun canım
Bezelye diyete uygun bir yemek değil canım karbon ekmeği az tutmaya çalış
Akşama hafif tutarsan telafi edersin tatlım
Ben regl olunca eksi geliyor canım
Bende o sekilde bakmiyorum. Her sebzenin ayri bir yarari var. Bezelye zaten sık tukettigim birsey değilBugun herkesin neyi var
Sagol canim benimki dış cam çatladı tif çalışıyor tek sıkıntı ekran kötü görünüyor senin tif daha kötü olmuş geçmiş olsun sanada tatlım
Afiyet olsun canım
Bezelye diyete uygun bir yemek değil canım karbon ekmeği az tutmaya çalış
Akşama hafif tutarsan telafi edersin tatlım
Ben regl olunca eksi geliyor canım
Hayırdır canımİmdatttt
Benim adam uyanık kendi telefonuna Cocukları dokundurmaz Benim telefona geliyor cocuklar ve sureklı telefonlarımın basına bir is geliyorSagol canim benimki dış cam çatladı tif çalışıyor tek sıkıntı ekran kötü görünüyor senin tif daha kötü olmuş geçmiş olsun sanada tatlım