- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanına senin esyalardan koysan bahar belki kokunu alır uyanmazKızı 22 de uyuttum iki kez yerine koydum iki kez uyandı
Bilmiyorum şimdi birlikte yatacağım yanında bakalım çok yorgunum uyumaliyim diyorum ama anlamıyorYanına senin esyalardan koysan bahar belki kokunu alır uyanmaz
Benim cocuklar da beni anlamıyor 10 bucuk tan beri haydi yataga cagrısı yapıyorum ama beni tınlayan kımBilmiyorum şimdi birlikte yatacağım yanında bakalım çok yorgunum uyumaliyim diyorum ama anlamıyor
Gitmedim zaten vallaPerşembe günü bu kötülüğü kendine yapmazsın balim sen
Mis gibi temiz hava varken simitte neymiş
Sabah da benim oglan wc girmisAfiyet olsun canım çok güzel
Her gün bir koşturma ile geçiyor hayat gerçekten.Dun annemler vardı bugün eltimler gelicek küçük çadıda sabah kurabiye kutusunu al masadan sen evin her tarafına dağıt Evi sil süpür yapicam yemek telaşı çayın yanınada tatlı yapıyım diyorum sultan sarmasi en kolayı o şuan için
Oyle yapicem vallaBuzluk posetiyle buzluga atarsan cuma tartidan sonra taze cikarip isitir yersin boyle durumlarda bende buzluga atiyorum cikarip ısıtıyorum
Hep onu beklerken daha guzel diyet yapiliyor :)
O kokuyu almamak için kaçtım zatenOoo cok iddialı yarını cok merak ediyorum
Desene bu hafta ben seni yendim
Ah ablam ya ınsallah sıkıntılar bir an once bertaraf olur
Suan simitin kokusu burnuma geldı
Gecmıs olsun canım 4 ay once benimde elimden pat diye dustu ıc ekran kırıldı ekranı degıstırdım halloldu derken buyuk kız fotograf cekıcsm diye yine dusurdu bu sefer ekran tuz buz oldu hala daha kullanıyorum bı ara cıkıp ekrani degıstrmem lazım
Sabah çok olmuş canm 2 yumurta+2d ekmek olunca onun dışında akşam pilav olduğu için patates olmasa iyiymş neyse ki miktar kontrollüSlm hatunlar misafirim vardi az once gittiler
Menüyü yazayım hemen
Kahvalti(9:00)
2 tavada yumurta
2 dilim peynir
2 dilim tb ekmek
4 kurma kucuk yesil zeytin
1 kupa süt
Ara(11:30)
1 sade maden suyu
1 yulafli fındıklı bisiycik gordum markette bahceden diye bi marka..
Hesapladım 138.9 kalori toplamda
Akşam(19:00)
4 kasik et kavurma
2 kasik pilav
4 dilim fırında patates
Salata
Ara(10:40)
1 kupa yeşilçay
Su 1.5 litre
Bugun carsida islerim vardi 1 saat yürüdüm iyi geldi
Ya kuzum ben 2 yumurta ve 2 dilim tb yemezsem daha kotu oluyorum herseye saldiriyorumSabah çok olmuş canm 2 yumurta+2d ekmek olunca onun dışında akşam pilav olduğu için patates olmasa iyiymş neyse ki miktar kontrollü
Ne oldu abla hayırdır inşallah
Abla ne oldu paylas bizle destek oluruz sana herzaman yanindayiz
İnşallah önemsiz birşeydir abla
Hayirdir abla ya ne oldu
Ah ablam ya ınsallah sıkıntılar bir an once bertaraf
Regl gecınce daha dogru bir tartı sonucu olur canımGünaydın canım arkadaşlarım
Kilo bildirimi yapayım ama bunun gercek kilom olduğunu düşünmüyorum regl ne yoğun günün yaşıyorum kesinlikle ödem var hissediyorum
Geçen hafta 74.8
Bugün 75.4
Kesinlikle kahvalti sağlam yapmak gün içindeki kontrol için çok önemliYa kuzum ben 2 yumurta ve 2 dilim tb yemezsem daha kotu oluyorum herseye saldiriyorum
Bu beni doyuruyor ancak
Evet canım regl önce eksideye düştüğümü hissediyordum ama tartimamistimRegl gecınce daha dogru bir tartı sonucu olur canım
Regldendir canım iner o ptesiye kadarGünaydın canım arkadaşlarım
Kilo bildirimi yapayım ama bunun gercek kilom olduğunu düşünmüyorum regl ne yoğun günün yaşıyorum kesinlikle ödem var hissediyorum
Geçen hafta 74.8
Bugün 75.4
Beş dk gözünün önünden ayırmaya gelmiyor .Benim kızda çocukların Ranzasina çıkmaya meraklı ona çok dikkat ediyorum çok tehlikeli cunkuGitmedim zaten valla
Sabah da benim oglan wc girmis
Su ara dehset wc gire meraki var
Tam da servis gelmek uzereydi nasil degistirdim ustunu bilmiyorum
Oyle yapicem valla
O kokuyu almamak için kaçtım zaten