Menün çok güzel cnm belki akşamki ekmeği öğlene kaydırsan daha iyi olurduBugünkü menüm
10:00 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek
13:30 1 kase yoğurt Salata yarım kutu kakolu süt( oglumdan kalan )
19:00 sebzeli tavuk salata ayran 1 dilim ekmek
Çok güzel Emelim ama sen yeşil çay içebiliyonmu kuzum ben içilmiyo diye biliyorumArkadaslar iyi aksamlar iste menum
Kalkinca 2 adet k.kayisi 2 b.su
SAAT 11.30 2tbe 1.5 yumurta 2kkb.peynir domates patlicanli yogurt sekersiz cay :)
SAAT 16.30 4 yk kisir 4-5 yaprak marol 2 sb ayran
SAAT 18.00 3 k.hurma cay
SAAT 20.30 1 tabak bamya yemegi
3lt su aralarda 2 yesil cay
Valla aferim kuzum menüde çok güzelKizlaar bgnku menum
Sabah (bu sefer erkenciydim)
Iki haslanmis yumurta
Bi dilim tam tahilli ekmek
Domates zeytin peynir
Biraz kavun ve yer fistigi
Oglen
Bi tabak haslama
Ara
Bir tane muz
Aksam
Bi kase salata ve bi parca tavuk izgara
Aciktim ama yemicem yemiceemn bisey:)
Spor: yuruyus. Yarim saat falan belki.
Bugun belere hayir dedim: dondurma, meyve suyu ve hamburger:)
Aferin bana
kizlar bugunku menum
sabah : 1.5 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik
ara : biraz uzum
oglen : 1 kase kisir 1 tursu sekersiz cay
aksam : 1 tabak mercimek corbasi salata
1 saat 15 dk leslie 5 mile yaptim 2 saat yurudum 3 litre su ictim
Bizim kaçak gelmişslm hanimlar
yazmayada cekiniyorum aslinda
bir türlü rayina giremedim.
kendime slklnti da yaptigimdan eskisinden daha da cok yiyiyorum
bide hamile sanmistim kendimi ama bes gün gecikmeyle regl de oldum, o da arti gösterince iyice sevkim kirildi.
yarin yine baslamak istiyorum, ama yine tekrar basla yine yine yine
ufffff biktim ya
ama yasim daha cok genc böyle kalmak istemiyorum
kendime cok kiziyorum
BENI MOTIVE EDIN HANIMLAR
kestirip atmayin
insanin ayni yolda olan ayni seyleri anlaya kisilerden iyi seyler duymaya ihtiyaci var
inanin sinirden daha cok yemeye basladim
selam bu gün çok dengesiz beslendim ..
sabah yani öğlen 13 te 1 domates
4 yeşil biber
2 ykaşığı kadar çörekotlu lor
4 bardak şekersiz çay
kapanış 1 ç kaşığı kuşburnu marmelatı
ara öğün yok
ikindi 1 salatalık
akşam
19.30
yağsız süt ve confleks çok az yarım kase..içim bişey almıyor..
az önce de 3 hurma ve yeşil çay hala içiyorum ..
canlarımmm..ben geldım yaa cıddı manada suraya zaman bulup yazamıyorum eskısı kadar hep ama aklım hepp sızde..
menulerınz ıyı kızlar..
B bitanem16 canım moral bozucak bısey yokkı.. ustelık ınsan kendını bazen kotu hıssettıgı an da kılo almıs gıbı hıssedebılır.sen yıne yarın tartıl oncelkle.. sonrasnda hersey daha ıyı olucak emın ol burdakı desteklerımzı bılıyosun sen..
ben bugun kendıme kocamaann bı (-) verdımm..
staja gıttıgm ıcın sabah cok gec kaldm apar topar atıstıramadm bısey..
oglen 12 gıbı bı tost yedımtamam tamam kızmayn hatalıym..
eve gelınce bı bardak ayran ıctım.. aksam 6 gıbı bı kase corba bı kase cacık bı tabak da bulgur pılavı yedım..
yemekten 1 saat sonra uyumusm cok yoruldm bugun ıs yernde.. 9 gıbı annemler uyandrdı.. seyır tepesı var bıtane oraya gıttık cay ıctık.. cok az cekırdek fılan aldm.. onlar gozleme fılan da yedıler cok guel yolarms fılan neyse en azndan ondan yemedm.. 4 bardak cay bıraz da cekırdek..
suyum 2.5 cıvarı oldu gıbı.. spor da uyanınca yaparm dedım ama yapamadm ne yazıkkı.. cokkk sacma bı gundu
gozlemeyi yemeyerek iyi yapmissin ben olsam kesin dayanamazdim :)canlarımmm..ben geldım yaa cıddı manada suraya zaman bulup yazamıyorum eskısı kadar hep ama aklım hepp sızde..
menulerınz ıyı kızlar..
B bitanem16 canım moral bozucak bısey yokkı.. ustelık ınsan kendını bazen kotu hıssettıgı an da kılo almıs gıbı hıssedebılır.sen yıne yarın tartıl oncelkle.. sonrasnda hersey daha ıyı olucak emın ol burdakı desteklerımzı bılıyosun sen..
eve gelınce bı bardak ayran ıctım.. aksam 6 gıbı bı kase corba bı kase cacık bı tabak da bulgur pılavı yedım..
yemekten 1 saat sonra uyumusm cok yoruldm bugun ıs yernde.. 9 gıbı annemler uyandrdı.. seyır tepesı var bıtane oraya gıttık cay ıctık.. cok az cekırdek fılan aldm.. onlar gozleme fılan da yedıler cok guel yolarms fılan neyse en azndan ondan yemedm.. 4 bardak cay bıraz da cekırdek..
suyum 2.5 cıvarı oldu gıbı.. spor da uyanınca yaparm dedım ama yapamadm ne yazıkkı.. cokkk sacma bı gundu
ben gene alinti yapmayi beceremedim kusura bakmayin :)gozlemeyi yemeyerek iyi yapmissin ben olsam kesin dayanamazdim :)
Yaz sonu olmasın yılbaşı olsun tatlımdogru aslinda vucudumuzu tamir ediyormus gibi görmek lazim her bozulan sey gibi,
yenisini alma gibi bir imkanimiz yok
ooooo yaz sonu biraz zor olur o is, vermem gereken kilo25 30 arasi
gozlemeyi yemeyerek iyi yapmissin ben olsam kesin dayanamazdim :)
Sağolasın tatlım baya hallettim sayılırOo cok isler halletmissin zuhal abla:) masallah sana.
bence cok iyi canim aynen devamKizlaar bgnku menum
Sabah (bu sefer erkenciydim)
Iki haslanmis yumurta
Bi dilim tam tahilli ekmek
Domates zeytin peynir
Biraz kavun ve yer fistigi
Oglen
Bi tabak haslama
Ara
Bir tane muz
Aksam
Bi kase salata ve bi parca tavuk izgara
Aciktim ama yemicem yemiceemn bisey:)
Spor: yuruyus. Yarim saat falan belki.
Bugun belere hayir dedim: dondurma, meyve suyu ve hamburger:)
Aferin bana
Valla işlere dalınca benim spor kaldı bakalım yarın nasıl olacakzuhalcim hoş geldin maşallah ne çok iş yapmışsın bunun ödülü olarak inşallah tartıda görürsün güzelim..
Sen yeterki iste güzelim kız eylülde geliyom ya arada sana uğrar yapıveririm işleri elimdemi kalacakHoşgeldin abla benim evide el birliği yapıp temizlesek ii olcak sevaptır
Sen ödem için ilaç demişinya tatlım ben onu kastetmiştimtiroid ilacı yaklaşık 6 senedir içiyorum eğer içmezsem 100 kilodan fazla olursun dedi endokrin doktoru(
ömür boyu kullanmam gerekiyormuş yani :))
bu günlerde gece yatmadan önce 2 bardak su içmeye başladım istem dışı sabah kadar wc yi bekliyorum ne iş anlamadım :)
Öyle zamanlarda ağzına bikaç kuru yemiş kuru meyve atıver cnm meton çalışmaya başlasınsabah tam kahvaltıyı hazırladım oh mis gibi çayımı demledim ufaklık ( dediğime bakmayın 19 yaşında oğlum 197 boyunda )
evrak unutmuş notere gittim eve gelmem saat 13 ü buldu(
Tatlım bismillah deyip başlıyoruzhanimlar benden hayirli aksamlar size
yarin benim icin insallah yeni bir gün olacak
dua edin de bu sefer birakmiyayim
hepimiz icin dua edin tabi
herkes ayni dertden muzdarip
Genelde tombik ama mutlu kilolu ama neşeliyimay sen hep mi böyle neselisin
Sabah olsaydı çok kötü sayılmaz feyzamcanlarımmm..ben geldım yaa cıddı manada suraya zaman bulup yazamıyorum eskısı kadar hep ama aklım hepp sızde..
menulerınz ıyı kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?