💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Teşekkür ederim

Yarın 0 kacamakla dengeliycrm inşallah

Bu dönem aynı anda bir kaç kişiye gıcık olma halindeyim ama bilemedim

Bende slow muzikleri acar aglarim
Hele sezen aksu Yıldız Tilbe Geçen küsken kocayla gece 3de geçtim salona söndürdüm ışıkları açtım müziği camdan dışarı bakıyorum pek güzel gecenin sessizliği hem dinlendim hem düşündüm bı taraftanda benim kazma gelir diye bekliyorum nerde ağzı açık uyuyor bile Bende sıkıldım gittim yattım

Hepfitim
@bengisu022

Kizlar siz rakip olsaniz nasil olur :))
Harika olur
Ben ne yazik ki blw yapamadım
Bana destek ve cesaret veren olmadi çünkü
Cok az olmuş canım kii
Uyumadan kocaman bi tost ye de bağışıklığın düşmesin
Bana uyar. Hepfitim hazır mısın kapışmaya
Wwuuuhuuuu çoktan beybisi

Annemde uygulamayacagimi dusunup spor aleti aldirma diyodu. Anlamıyorum esim almaya razi onlara ne oluyor..
Geçen yigenim aradı kilo problemi var hala ben zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım diye annesi yapamazsın demiş çok üzüldüm 12 yaşındaki çocuğu bile destek olucaklarina köstek olup yaraliyorlar birdeYarım saat konuştum onu anladığımi aynı yoldan benimde gectigimi anlattım bı hevesle başladı
Yani diycem oki çocuğu bile annesi halinden anlamıyor oyuzden sen annene kızma yani he he de geç
Ama göster neler yapabileceğini helal olsun başardı diye seni konuşsunlar

Benim annemde de galiba kiyamama var
Zira ben zayıflayınca ölecemsanıp yeter artık çok abartma diyordu

Menüm kizlaaaaarrrrr
Kahvalti(10:45)
1 haş yumurta
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık
3 fincan çay

Aksam(18:15)
4 kasik kıymalı patlıcan yemeği
3 kasik çörekotlu yoğurt
Salata
2 dilim tb ekmek

Su az oldu yaaa 1 litre ancadir

Kekliğim inşallah iştahlı bir bebe olurda herseyi yedirtme hazzını yaşatır sana
Ben 6 ayı bitmeden ek gıdaya başlamadım anne sütünden nekadar faydalanirsa benim için okadar harika biseydi. Yarı blw yari anam babam usulü besledim
Köfte yaptım eline verdim brokoli karnabahar hasladim eline verdim ama çorba yoğurt kendim yedirttim..
Gönlüm istedikki ona özel yaptığım besinleri yesin bisküvi kek peynir felan yaptım ama yemedibizim yediklerimiz cazip geldi zaten iki gün yiyorsa 3. gün dış sıkıntısı başlıyor iştah felan kalmıyor bende saldım sonra biz ne yiyorsak onu yesin yemese de meme emsin biz yedikte ne oldu yıllarca anasına benzemesin

On numara beş yıldız menü su hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…