Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa çok geçmiş olsunAaa gercekten mimerve de baslamisti
2 gündür birakmadiysa tabi
Bende carsamba menuskus op. Oldum cnm
Evdeyim simdilik
Bi ara ucu kacar gibi oldu, 2 haftadir ciddiyetsizdim :)) tekrar toparladim gibi bakalim![]()
Sagol cnmAaaa çok geçmiş olsundaha iyisindir inşallah ağrın sızın var mı
Ciddiyetsiz ne kelime ben baya baya şımardım
merve kim beraber yapalım![]()
Sizi uyandirmasaydi bariTunaydin. Gece gene uyumadikkafayi sıyırmaya az kaldi. Sabahta alarm kurdum saniyodum uyumus kalmisiz 10.30 esim uyandirdi. Adam kahvalti yapmadan işe gitti ;(
Buyuk aglayinca uyandirdi. Gitme diye yalvariyor adamaSizi uyandirmasaydi bari![]()
Rakibim bugün ne planlarin varBuyuk aglayinca uyandirdi. Gitme diye yalvariyor adama![]()
Anam gezmedende duramıyor o ayakla otur oturduğun yerde![]()
Bu mesajlari yeni gördüm15,30 kadar nasıl aç durdun merak ettim benim uyumam lazım o saate kadar kahvalti yapmamak için![]()
Sen ne yedin içtin sevilayGunaydin kizlar
Haaahaaa haaa 15 dk leslie yaptom. Kucugu uyutup eliptige bincemRakibim bugün ne planlarin var
Simitli hamurisli tatlili güzel bi pazar olacakmi![]()
Hayırlı yaşları olsun babaannesiBu mesajlari yeni gördüm
Onceki aksam fazlaca mercimek koftesi yediydim cnmo yüzden dün sabah acikmadim
Bugün erken aciktim mesela :))
Bizim minik kizin yasgunu vardi geçen hafta
Daha kutlamamistik
Yavrum cok heyecanliydi
Tabi cuma günü çok kacirlmadiysaGunaydinnnn efsane kizlarrr
Dünkü artilar gitmis, eksiye bile düşmüşüm
İnşallah yarina kaybolmaz :)))
Haftaya eksiyle başlamak isteyen, bugünü dikkatli geçirsin![]()
Şimdi içmek istiyorum o hakkı kaybettimmi yoksa başkanKahve icmek isteyenler gelsinnnn![]()
Spor yapinca enerjiye ihtiyacin olur seninHaaahaaa haaa 15 dk leslie yaptom. Kucugu uyutup eliptige bincem![]()
Sabahin 6 sinda kalkmisHayırlı yaşları olsun babaannesiKaç yasina girdi prenses
Bende cuma cok yediydim :))Tabi cuma günü çok kacirlmadiysa![]()
Neden inanasim gelmiyor acaba
Simdi cay var tatlimŞimdi içmek istiyorum o hakkı kaybettimmi yoksa başkan![]()
Yaaa doğumgünü var diyorsun söyle bol soslu kocaman bir dilim pastaya ne dersinSpor yapinca enerjiye ihtiyacin olur senin
1 paket cuko iyi gider
Sabahin 6 sinda kalkmis
Bugün tam 5 yasindami oldum demis :))
Bende cuma cok yediydim :))
2 gün arka arkaya olmazsa telafi ediliyor
Neden inanasim gelmiyor acaba
Simdi cay var tatlim![]()
Doğumgünü dündü kizzz :)))Yaaa doğumgünü var diyorsun söyle bol soslu kocaman bir dilim pastaya ne dersinakşam da kolay yemek olsun yine bol tereyagli pirinc pilavi harika olur
Ben akşama kofte yapicam. Yanina pure olabilir belki birde corba. Cocuklara makarna varbol salata ve ayranda guzel gider.
Eliptik sonrasi kendime gelemdjm. Midem bulaniyor suan. Biraz gecsin turk kahvesi ve kuru meyvemi yerim
İşte geldim buradayım