- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Aynen hayirli olsuna geldilee. Deneme sürüşü de yaptı kp
Hic bir şey demedim. Kv işe yarar inşallah dedi. Bende 4.5 kg verdim ekim basindan beri yaza vercem kglari dedim :)
Bence hiç onlarla kilo muhabbetine girme ne demek işe yarar inşallah ya ona mi kalmış senin kilonAynen hayirli olsuna geldilee. Deneme sürüşü de yaptı kp
Hic bir şey demedim. Kv işe yarar inşallah dedi. Bende 4.5 kg verdim ekim basindan beri yaza vercem kglari dedim :)
Bende aynısını eşime diyorum ama anlamıyor:)Kızlar psikoloğum diyo ki insan ilişkileri menfaat üzerine kuruludur, gereksiz merhameti bırak. 'İnsanlara hak vermeye çalışma'(bunu çok yapıyorum) bende bunları sizlere önereyim dedim
İyi geceler çakinin anasıHerkese iyi geceler yine saat gece yarısı oldu
Ben gibi saf ellahamBende aynısını eşime diyorum ama anlamıyor:)
O zaman daha da kirmizilan istersenBen yeşil sevmemki kırmızı severim nekadan seksi bı renk
Ilac kullaniyorsan troidin dengeleniyordur cnm16 yaşında beri 6 yıldır tiroidim var ömür boyu kullanmak zorundaydım ilaç
Kabak sote şöyle yapıyorum ben kafadan atmasyon birazkabağı rendenin dilim dilim yaptığı yeriyle rendeliyprum içerisine yarim kaşık zeytin yağı ve cok az ev yapımı doğal nar ekşisi ekliyorum o şekilde kavruluyor yoğurdu yersem ayrı yiyorum yanında bugün yoktu evde yoğurt bitti yiyemedim o yüzden
Ben bakmiyorumGönül dağını izleyen var mı kı kızlar güzelmiş yeşil deniz tadında
Yok bakmak icin aldim deseydinKv bizdeydi. Gunduz de gelemwdim kusura bakmayın. Eliptigime bakmaya geldiler. Kinayeli kinayeli bincekmisin gercekten demisti kp. İnat edip zapxayif olmam lazım
Gelelim menuye. Biraz karisti sanki...
Sabah 10.30
Cocuklara yaptigim patates tostunun yarisi(tost makinasinda, elin yarisi kadar.)
Çay
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
3 catal tahin helvasi
3 dilim patates kizartmasi
12.00
1 sb boza
15.30
Starbucksta kahve adini bilmiyorum
Glutensiz kurabiye
2 catal pasta
17.00
1 tabak pirasa
1 kase dereotlu cacik
20.30
2 çay
22.00
Turk kahvesi
Burda hellim cok pahali yaaKızarmış hellim abla
Ekstra ince olsun dedim :)) zaten ben sevmem o tür pastalariMadem yiyeceğiz kalın kes deseydin ablabenim eşimde pastayı kişi başı 50g hesaplar yahu bizim halk 50g la doymaz derim hep cvp: doymak için değil benimki şişman kafası
Yazik kadin ilk defa banta binmistir belkibende koşu bandm varken buraya taşınmştık benmde kayınvalide deneme sürüşü yapmştı fotosuda var 32 dişi görünüyor nedense
Sen mi safsinBen gibi saf ellaham
Bencede mutlaka denemelisinDolmadw severim nar eksisini kesinlikle deniycem kabakta
Ben dengede tutuyordum ama hamilelikte aldım kiloyu hep kendime almışım 15 kilodan 9 u olduğu gibi duruyorBende de var haşhimato. Maalesef bu kilomun sebebi zaten. Bir de acayip iştah yapıyor
Evet kullanıyorum ama yinede normal biri ile aynı değil metabolizmam daha hızlı alıyorum kiloyu ve verirken daha az kalori almam gerekiyor ama vücudumu tanıyorum bu benim için bir avantaj bu sayede dengeliyorum kiloyu kkendi araştırmalarımla 53 kiloya kadar düşmüştüm ki kimse tiroidim olduğuna inanmıyordu o yüzden vücudunu tanıyıp doğru hedefler koyarsa insan başarıyor bu kilo işiniO zaman daha da kirmizilan istersen
Ilac kullaniyorsan troidin dengeleniyordur cnm
Ben bakmiyorum
Kirmizi oda, masumlar apt. Bide sadakatsiz :)
Ama sonradan youtube dan bakiyorum
Alev alev diye yeni dizi basladi, o da baya guzele benziyor
Yok bakmak icin aldim deseydin
Rakiben olarak aksami begenmedim digerleri güzel olmus
Burda hellim cok pahali yaa
Daha hic almadim
Ekstra ince olsun dedim :)) zaten ben sevmem o tür pastalari
Yazik kadin ilk defa banta binmistir belki
İzlediklerin insanı daha da karamsar yapıp depresyona sokar ablaa. Gönül dağını öneririm çok güzelO zaman daha da kirmizilan istersen
Ilac kullaniyorsan troidin dengeleniyordur cnm
Ben bakmiyorum
Kirmizi oda, masumlar apt. Bide sadakatsiz :)
Ama sonradan youtube dan bakiyorum
Alev alev diye yeni dizi basladi, o da baya guzele benziyor
Yok bakmak icin aldim deseydin
Rakiben olarak aksami begenmedim digerleri güzel olmus
Burda hellim cok pahali yaa
Daha hic almadim
Ekstra ince olsun dedim :)) zaten ben sevmem o tür pastalari
Yazik kadin ilk defa banta binmistir belki
Artik dizilerden cok etkilenmiyorum heralde :))İzlediklerin insanı daha da karamsar yapıp depresyona sokar ablaa. Gönül dağını öneririm çok güzel
Dün uyuyunca izleyememistim kırmızı odayı şimdi izledim seviyoruz biz acıklı seyleri izleyip ağlamayıİzlediklerin insanı daha da karamsar yapıp depresyona sokar ablaa. Gönül dağını öneririm çok güzel
Haber izleyemiyorum benArtik dizilerden cok etkilenmiyorum heralde :))
Beni müzik depresyona sokar
Ben geldim sen gidiyosunBenden de iyi geceler kizlar
Yarin saglikli kahvaltida görüşürüz :))
Kocaman alkış diyetdaşim ozaman sanaBugünü iyi kapattım bence. Akşam az pestillebir iki ceviz ve fındık yedim. Yarım kase de yoğurt. çok da açım şimdi. En az 60dk yürüdüm.
Hiç sevmem üzerine çikolata şelalesi bile dökülse yiyememBalkabağı iyi oluyo ya dilimleyip dondurucuya atıyordum uzun süre kullanıyordm bn
Yattimda daha uyumadim :))Ben geldim sen gidiyosunçay iciyiruz biz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?