💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aynen hayirli olsuna geldilee. Deneme sürüşü de yaptı kp
Hic bir şey demedim. Kv işe yarar inşallah dedi. Bende 4.5 kg verdim ekim basindan beri yaza vercem kglari dedim :)
bende koşu bandm varken buraya taşınmştık benmde kayınvalide deneme sürüşü yapmştı fotosuda var 32 dişi görünüyor nedense

Aynen hayirli olsuna geldilee. Deneme sürüşü de yaptı kp
Hic bir şey demedim. Kv işe yarar inşallah dedi. Bende 4.5 kg verdim ekim basindan beri yaza vercem kglari dedim :)
Bence hiç onlarla kilo muhabbetine girme ne demek işe yarar inşallah ya ona mi kalmış senin kilon sen yap ve görsünler yaza nasıl oluyorsun

Ben yeşil sevmemki kırmızı severim nekadan seksi bı renk
O zaman daha da kirmizilan istersen
Ilac kullaniyorsan troidin dengeleniyordur cnm
Gönül dağını izleyen var mı kı kızlar güzelmiş yeşil deniz tadında
Ben bakmiyorum

Kirmizi oda, masumlar apt. Bide sadakatsiz :)
Ama sonradan youtube dan bakiyorum

Alev alev diye yeni dizi basladi, o da baya guzele benziyor
Yok bakmak icin aldim deseydin

Rakiben olarak aksami begenmedim digerleri güzel olmus
Kızarmış hellim abla
Burda hellim cok pahali yaa
Daha hic almadim
Madem yiyeceğiz kalın kes deseydin abla benim eşimde pastayı kişi başı 50g hesaplar yahu bizim halk 50g la doymaz derim hep cvp: doymak için değil benimki şişman kafası
Ekstra ince olsun dedim :)) zaten ben sevmem o tür pastalari
bende koşu bandm varken buraya taşınmştık benmde kayınvalide deneme sürüşü yapmştı fotosuda var 32 dişi görünüyor nedense
Yazik kadin ilk defa banta binmistir belki

Dolmadw severim nar eksisini kesinlikle deniycem kabakta
Bencede mutlaka denemelisin
Bende de var haşhimato. Maalesef bu kilomun sebebi zaten. Bir de acayip iştah yapıyor
Ben dengede tutuyordum ama hamilelikte aldım kiloyu hep kendime almışım 15 kilodan 9 u olduğu gibi duruyor
Evet kullanıyorum ama yinede normal biri ile aynı değil metabolizmam daha hızlı alıyorum kiloyu ve verirken daha az kalori almam gerekiyor ama vücudumu tanıyorum bu benim için bir avantaj bu sayede dengeliyorum kiloyu kkendi araştırmalarımla 53 kiloya kadar düşmüştüm ki kimse tiroidim olduğuna inanmıyordu o yüzden vücudunu tanıyıp doğru hedefler koyarsa insan başarıyor bu kilo işini

İzlediklerin insanı daha da karamsar yapıp depresyona sokar ablaa. Gönül dağını öneririm çok güzel

D
İzlediklerin insanı daha da karamsar yapıp depresyona sokar ablaa. Gönül dağını öneririm çok güzel
Dün uyuyunca izleyememistim kırmızı odayı şimdi izledim seviyoruz biz acıklı seyleri izleyip ağlamayı yaşlandık be poni senin gibi gencmiyiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…