Kiz dedim ya yasgunune gidecem diye :)))Akşam çok sağlıksız olmuş abla yaa.bi kabak sote ta da peynirli salata ya damıtma kavurması domatesgibi gibi hafif birşeyler ekleseydin ya.kendine eziyet etme
Sütlü kahve içSaat daha cok erken
Ama ben cok aciktim
Anam gezmedende duramıyor o ayakla otur oturduğun yerdeKiz dedim ya yasgunune gidecem diye :)))
15,30 kadar nasıl aç durdun merak ettim benim uyumam lazım o saate kadar kahvalti yapmamak içinIyi aksamlar
7.11.cumartesi Menüm
15.30 civari
2 yumurta, hc unu, az sütle krep
2 dil. Ceddar
Dereotu
Yarim avakado
18.30
1 ince dilim pasta (dış kismini yemedim şeker hamuru vardi)
Bikac findik ceviz
Suyu olcmedim ama yeterli iciyorum
Teşekkür ederiz teyzesiKızının adı çok güzelmiş. Bende Asya koymayı istedim eşimi ikna edemedim.
Benim kızım da 3 yaşında biliyorsun. Gündüz uykusunu bırakalı baya oldu. 1 seneye yakındır uyumuyor Gündüz. Uyıduğu zaman gece 1.2 ye kadar uyanık kalıyordu. Ben de bırakırdım çok rahat ettik. Şimdi akşamlsrı 9.30 __10 30 arası uyur.
Geç oldu ama güzel menü
Gitmeden yiseydinKiz dedim ya yasgunune gidecem diye :)))
Ah bahar keşke deli olsam ev halkı şu deliyi üstümüze sicratmayalim diyip yapmaları gerekeni yapsalar hatta benim yapmam gerekenleri deDeliiisin delisinnn
Ne güzel kendin yaptıysan sorun yok hayal ettim minnak minnak zeytinleri cerez gibi
Sabah peynir şöleni olmus :))Ben gelDim pek gelesim yoktu ama genede geldimNeyse menümü yazayim belki giderim durmam pek
Kahvaltı 30 Gr peynir
5 zeytin
2 parça kaşar
1 üçgen peynir
2 haşlanmış yumurta
5 tane kadsr patates kızartması
1 dilim beyaz ekmek
Yarim kase ezme
Arada sütlü kahve
Akşam 18.00
2 servis kaşık kadar et kavurma
1 tabak yeşil fasulye
1 tane bıber dolma
Pancar turşusu 5 dilim kadar.
Arada 1 dilim kek
2,5 lt su ödem çayı
Geç yiyince daha acikmamistim aslindaGitmeden yiseydin
Çantana koyup gizlice bi odada yiseydin
Şaka şaka
erken gideceğini düşünmemiştim.
Her çocuk bir değil işte .Benim ortsncada memeyi bırakınca gece deliklsix uykuları başlamıştı ama bir dönem gece uyanıp salona gidelim diye tutturuyorda .Bakalım 3 numaram nasıl olacakSimdi hala koruyabılecegımı dusunuyor musun
Ah kıyamam ya
Bir lahmacunu yazmışsın ya ondan dikkatimi cektı
Gayet güzel duruyor
Mumkun mertebe 3u1 arada ıcmemeye calıs canım menu gayet guzel geldi bana
2 ogun yapmıs sın bugun
Afiyet olsun canım
Pazartesinin Cogu artısı gıtmıs canım
Tebrikler
Kız aslında humamda 1 yasından sonra deliksiz uykulara baslamıstık ama gulsima da gece beslenmesını bir turlu kesemedım naptıysam bırakmıyor sut ıcmeyı gece beslenmeyi kestiğin an deliksiz uykular baslıyor aslında
Abla ya acaba elimdeklierle yetinmeyi mi bilsemSabah peynir şöleni olmus :))
Aksamda dolu dolu, aslinda keke yer kalmamistirkeşke erken saatte yeseydin bari
Yarin daha dikkatli ol cnm
Bi sefer herkes evdeyken bi delir bakalim ne olacakAh bahar keşke deli olsam ev halkı şu deliyi üstümüze sicratmayalim diyip yapmaları gerekeni yapsalar hatta benim yapmam gerekenleri de
Hepsi ayrı bir alem :)Her çocuk bir değil işte .Benim ortsncada memeyi bırakınca gece deliklsix uykuları başlamıştı ama bir dönem gece uyanıp salona gidelim diye tutturuyorda .Bakalım 3 numaram nasıl olacak
Bu kadar yol almışken, yarimmi birakacaksinAbla ya acaba elimdeklierle yetinmeyi mi bilsemYani bu kiloya tamam diyip korumayami geçsem
150 kalori canım emziren anneler için hurma ve malt içeriyor sütüm etkilenmesin diye içiyorum zayıflayacağım derken sütten de olmamak içinMultimalt içeceği bilmiyorum canım .ona yorum yapamayacağım.
Onun dışında çok güzel canım.
Ben tam delirme gunumdeydim bugün ama eşim biraz önce mesaj atti Senin sevdiğin ekler den alıyım mi çayla birlikte yeriz yazmışBi sefer herkes evdeyken bi delir bakalim ne olacak
Ben yeşil sevmemki kırmızı severim nekadan seksi bı renk
16 yaşında beri 6 yıldır tiroidim var ömür boyu kullanmak zorundaydım ilaçÇörek haric guzel cnm
Dün akşamda yemişin, keşke bugün yemeseydin
Yarinida hafif tutarsam pazartesiye arti kalmaz insallah
Ooo hizli geliyorum desenehayirli olsun bol bol yağ yaksin insallah cnm :))
Temasli bizde de cok cnm
Allaha emanetiz artik
Tam basamiyorum henüz cnm
Disardan kimseyle gorusmuyoruz zaten cnm da aile içi olabiliyor bazen
Bide herkes işe gidiyor
Sagolasin tatlim
Bencede bal fazla olmuş :)) gerisi guzel cnm
Gayet guzel cnm
Masallah cocuklarla sporda yapmişin
Yumurtanin yanindakini bilemedim :))
Troid icin ilac kullaniyormusun cnm
Kabak sotede yogurtda varmi cnm
Menü guzel görünüyor
Ama malt icecegi muhtemelen sekerlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?