Hiç yakamamda demiyon ha bu haldeDün tek ayaklada olsa mercimek koftesi yaptimbayadir cnm istiyordu
Biraz fazlaca yemiş olabilirim
Tabi bugünde karsiligini gördüm :))
Bu 2 günü biraz hafif tutmam lazim ki, artilari atabileyim
Hepsi aynı ya. Eşime de örnek ol kızlara diyorum sebze yeme konusunda. O da kızlar çiğnemeden yutun gitsin diyoBizim evde hep var mesela sebzeyi adamdan sayan yokakşama hindi göğüs marineye yatırdım yanına brokoli karnabahar havuç hazırladım başlayacağım akşama doğru ama eşime ve oğluma yemeyecekleri için pirinc ıslattım :)
@Tekrar dene
@askrhpozitif
Sizide birbirinize uygun gördüm :))
Poni Bon
badem000
Sizin rakiplik devam heralde :)
Bizim okuldan öğretmen arkadaşlar birer birer korona oluyorlar. Daha bu sabah birinin testi daha pozitif çıktı. 2 gün önce kendi arabamı götürmediğiim için arkadaşmn arabasına bindim ikimiz de maskeliydik inş bulaşmamıştır. Bir de bizim öğrenciler çok bilinçli değiller. Geçen gün öğrencim kitabını açarken maskeyi indirdi parmağını yalayıp sayfayı çevirdi,Simdilik bizde semtom görünmüyor cnm
Cumartesi eşim yegeniyle gorusmustu
Geçse simdiye kadar belli olurdu heralde
En azindan yaza kadar pek bi degisiklik olmaz heralde
Burda okullar acik
Ordanda cok yayilma oluyormuş
Bugün telafi edecemHiç yakamamda demiyon ha bu halde
Artik korunmak, kaçmak pek mümkün degil cnmBizim okuldan öğretmen arkadaşlar birer birer korona oluyorlar. Daha bu sabah birinin testi daha pozitif çıktı. 2 gün önce kendi arabamı götürmediğiim için arkadaşmn arabasına bindim ikimiz de maskeliydik inş bulaşmamıştır. Bir de bizim öğrenciler çok bilinçli değiller. Geçen gün öğrencim kitabını açarken maskeyi indirdi parmağını yalayıp sayfayı çevirdi,tek kullanımlık maskeleri yıkayıp kullanıyorlar. Bir öğrencim de nefes alamıyorm dedi nedeni babaannesi maskeye kolonya ve dezenfektan sıkmış
Ben yoğurt, balkabağı bi de havuç püresiyle başlamıştım haşlama sularına birazda et suyu koyuyordum. Sonra sebze+bulgur çorbası..Şimdi minnak bebesi olanlar ek gıda bilgilerini unutmayanlar burada mıay acemi anne gibiyim herşeyi unutmuşum oğlumda çok kuralciydim bwl yaptım haşlanmış sebzeler ,ucgun kuralları vs çocuk şimdi hicbirsey yemiyor desem yeri . Kız 10 gün sonra 5 ayı dolduracak minik minik tadıma başlamak istiyorum çünkü süt yetmediğinde mama takviyesi yapıyorum en azından içeriğini bildiğim kendi mayaladigim yoğurt daha iyidir diyorum diyorum da ne veriyorduk biz bu bebelere ne kadar veriyorduk siz ne yaptınız bu süreçte :)
Bizim oturduğumz semtte de virüs geçirmemiş apartman kalmamış iyice kontrolden çıktı herkese bulaşacak sanırm aman dikkat edinBizim apartmanda da çıktı
Artık heryerde.
Bir süre annemlere ziyaret etmem belki.babam kanser tedavisi gördü.annemin de şekeri var.
Ama asıl babamı evde tutamıyoruz. Onu napıcaz...
Pastayla mıBugün telafi edecem
Bizim okul küçük benm dışımda bir arkadaş daha pozitif şu an, bayanlarn hepsi geçirdi neredeyseBizim okuldan öğretmen arkadaşlar birer birer korona oluyorlar. Daha bu sabah birinin testi daha pozitif çıktı. 2 gün önce kendi arabamı götürmediğiim için arkadaşmn arabasına bindim ikimiz de maskeliydik inş bulaşmamıştır. Bir de bizim öğrenciler çok bilinçli değiller. Geçen gün öğrencim kitabını açarken maskeyi indirdi parmağını yalayıp sayfayı çevirdi,tek kullanımlık maskeleri yıkayıp kullanıyorlar. Bir öğrencim de nefes alamıyorm dedi nedeni babaannesi maskeye kolonya ve dezenfektan sıkmış
Abla ben bugün eliptik almaya gittim. Tamam rakibiz oyleyse :))Kizlar nerdesiniz
Biraz daha aktif olalim lütfen
Bende bugünden itibaren menulerimi yazicam
Sizde lütfen ihmal etmeyin
Ayrica yorumlarida eksik etmeyin :))
Kimler rakip olmak istiyor bu hafta
Kilo olarak bana en uygunAmine Busra
Seni sectim pikacu :)))
Bu hafta beni gecebilcenmi bakalim :))
Bizim okul büyük 60 tan fazla öğretmen var. Şu anda 7.8 kişi pozitifBizim okul küçük benm dışımda bir arkadaş daha pozitif şu an, bayanlarn hepsi geçirdi neredeyse
Gecmis olsun insallah size ugramaz. Benimde kardesim temasli olabilirmişGunaydinnnnnn guzeller
Huzurlu saglikli bi hafta olsun insallah
Bizim ailede de vakalar var
Büyük gorumcem, oglu gelini, bebegi pozitiflermis
Gorumcemin baya agrilari varmis, evde yatiyordu
Gelinin babasindan almislar heralde
Ortanca gorumcemin oglu, 1 cocuklari
Gelinle diger 2 cocugunda bisey yokmus
Burda günlük 20 bini aştı vaka sayisi
Bende aksine büyüğüne 4.5 aylikken tahilli mamayla basladim. 1 yasina kadar ek gida reddetti. Sirf mama yiyordu. 3 aylikken birakmisti emmeyi, zaten sutum kesilmişti.. 15 aylikken yogurt yemeye basladi. Suan kendisini zorla doyurmaya uğraşıyorumŞimdi minnak bebesi olanlar ek gıda bilgilerini unutmayanlar burada mıay acemi anne gibiyim herşeyi unutmuşum oğlumda çok kuralciydim bwl yaptım haşlanmış sebzeler ,ucgun kuralları vs çocuk şimdi hicbirsey yemiyor desem yeri . Kız 10 gün sonra 5 ayı dolduracak minik minik tadıma başlamak istiyorum çünkü süt yetmediğinde mama takviyesi yapıyorum en azından içeriğini bildiğim kendi mayaladigim yoğurt daha iyidir diyorum diyorum da ne veriyorduk biz bu bebelere ne kadar veriyorduk siz ne yaptınız bu süreçte :)
Canim benimki gece de sabaha karsida uyanabiliyor. Kardesi bizimle yatiyo diye kiskaniyor maalesef. Ne zamanki kucukle ayni oda da yatarlar anca o zaman belkiKızının adı çok güzelmiş. Bende Asya koymayı istedim eşimi ikna edemedim.
Benim kızım da 3 yaşında biliyorsun. Gündüz uykusunu bırakalı baya oldu. 1 seneye yakındır uyumuyor Gündüz. Uyıduğu zaman gece 1.2 ye kadar uyanık kalıyordu. Ben de bırakırdım çok rahat ettik. Şimdi akşamlsrı 9.30 __10 30 arası uyur.
Geç oldu ama güzel menü
Rakipmisiz tatlim yeni gordum boyum 158 senin kac rakibemArkadaşın boyu kaç buda önemli aslındabenden 10 cm uzunsa aynı kiloda olmamız pekte aynı kilo olmuyor vki farklı çıkar
Tabiki rakip oluruz abla senin ayagin nasıl iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?