Bende bu sekilde yapiyorum. Cok güzel oluyor bence. Bi göz atayim topiginize dedim bunu görüncede deneyimimi paylasmak istedim.YULAFLI PUDİNG
1 bar.süt
2 kş yulaf kepeği
Istenilen kuru meyve (ben 2 incir kullandım)
1 tk.kakao
Ocakta sürekli kaynatılarak karıştırılır.kaynayıca vanilya istenirse tarçın eklenir
Süslemek sizin fantazinize kalmış
Ben hindistan cevizi ve ceviz koydum
Tatlı isteği için bence süper bi tad umarım sizde seversiniz. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 1922897
Ben böyle yapiyordum cnm
İzleyemiyorum dayanmıyor yüreğim.Her çocukta kendi çocuklarımi koyuyorum yerlerine Aklım gidiyorİyi akşamlar kızlar haberlere bakmayım diyorum sonra dayanmayip bakıp oğlum görmeden gizli gizli ağlıyorumRabbim yardımcıları olsun havalarda buz gibi oldu çoluk çocuk dışardalar daha 8 bina var araması bitmeyen çocuklara bakıp bakıp ağlayıp şükrediyorum . Bolu kaynaşlı ve 17 agustos Gölcük depremini yaşamış biri olarak hala aklımdan çıkmıyor siren sesleri , elektriklerin gitmesi, telefonların iptal olması ne kadar çaresiz insanoglu oysaki ne kadar kibirli bir o kadarda hiç ölmeyecek gibi
Benim yulafli puding süslemem bu sekildeydi
Keşke iyiyim diyebilseydim. Dün iyiyimdim, bugün başağrısı ile yine tarifisiz bir perişanlıktayım. Öğlen kötüyüm diye burger ekmeği tarzı bir tam buğday ekmeği arası beyaz peynir yedim şekerim 172 çıktı ( en fazla 130 olabilir). Moralim de bozuldu. Baktım ekmeğin içinde şeker varmışGayet güzel cnm daha ne olsun
Nasilsin, daha iyimisin
Bende cok uzuluyorum arada bakip kapatıyorum :'( enkazda mi kalmistinizİyi akşamlar kızlar haberlere bakmayım diyorum sonra dayanmayip bakıp oğlum görmeden gizli gizli ağlıyorumRabbim yardımcıları olsun havalarda buz gibi oldu çoluk çocuk dışardalar daha 8 bina var araması bitmeyen çocuklara bakıp bakıp ağlayıp şükrediyorum . Bolu kaynaşlı ve 17 agustos Gölcük depremini yaşamış biri olarak hala aklımdan çıkmıyor siren sesleri , elektriklerin gitmesi, telefonların iptal olması ne kadar çaresiz insanoglu oysaki ne kadar kibirli bir o kadarda hiç ölmeyecek gibi
Yulaf kepeği ile yulaf tanesi farkli miBenim yulafli puding süslemem bu sekildeydi
Evet yulaf kepegi un seklinde oluyor.Yulaf kepeği ile yulaf tanesi farkli mi
74lere dusuyum cokda bişey istemem bu hafta mefkusumGayet güzel tatlim
Spor yaptığın icin incelmen daha fazla oluyordur
Evine dönünce kendi duzenini kurarsin cnm
Sen haftaya bu artinin acısını cikartirsin tatlim :))
Cok güzel canancim
Cok abartmadigin zaman gayet güzel verilebiliyorsun
7 lerden iyice uzaklasiyorsun cnm :) eksi de cok güzel
En gec 2 haftaya 9 lara veda edeceksin insallah tatlim :) istikrarla ilerlemeye devam et, masallahhhh
Kendini aşırı sikmadan cok guzel eksi gelmiş cnm
Bugün nasilsin cnm
Firsat bu firsat iyice dinlen :)))
Eksinin de maşallahı var
Konya liyim abla6 sarmadan bisey olmaz :))
Kiz sendemi konyaliydin, unutmuşum ben :) ordami oturuyosunuz
Bence daha iyisini yapabilirsin sen
Ben yulaf kullandim direktttEvet yulaf kepegi un seklinde oluyor.
Zuhal abla hiç bilmez onlarıKonya liyim abla
Hem de merkez
Etliekmegi,topalagi,sarması,dolması,eriştesi,pilavı,bamyası,yufkası,arabasisi
Daha neleeeerrr neler
Abla 3.3 eksi iyidir gaza getirme beni
Insan ne kadar uzulsede elden bisey gelmiyor cnmİyi akşamlar kızlar haberlere bakmayım diyorum sonra dayanmayip bakıp oğlum görmeden gizli gizli ağlıyorumRabbim yardımcıları olsun havalarda buz gibi oldu çoluk çocuk dışardalar daha 8 bina var araması bitmeyen çocuklara bakıp bakıp ağlayıp şükrediyorum . Bolu kaynaşlı ve 17 agustos Gölcük depremini yaşamış biri olarak hala aklımdan çıkmıyor siren sesleri , elektriklerin gitmesi, telefonların iptal olması ne kadar çaresiz insanoglu oysaki ne kadar kibirli bir o kadarda hiç ölmeyecek gibi
Misafire ragmen iyi idare etmişin cnmİyi geceler hanımlar
Gorumcemle arkadaşım vardı. sabah bir telaşla başladım güne oyuzden ugrayamadim .Menümü yazayım dahada geç olmadan
Kahvaltı 11.00
1 dilim beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşillik
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara kahve
1 kare çikolata
Akşam 18.00
1 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık nohut,2 kaşık pilav ,2 kaşık haşlanmış didilmis tavuk
Salata ,3 parça pancar turşusu
20.00
Yarım kase sütlaç
2 lt su ,Spor yok
Hosgeldin cnmBende bu sekilde yapiyorum. Cok güzel oluyor bence. Bi göz atayim topiginize dedim bunu görüncede deneyimimi paylasmak istedim.
Demekki karbon sana dokunuyor cnmKeşke iyiyim diyebilseydim. Dün iyiyimdim, bugün başağrısı ile yine tarifisiz bir perişanlıktayım. Öğlen kötüyüm diye burger ekmeği tarzı bir tam buğday ekmeği arası beyaz peynir yedim şekerim 172 çıktı ( en fazla 130 olabilir). Moralim de bozuldu. Baktım ekmeğin içinde şeker varmış
Şüphelenmeye başladım bu gebelik şekeri diyeti de başağrılarına neden oluyor
Gidince etliekmekden baska bisey yemem disarda :)) annemgilde selcukluda oturuyolarKonya liyim abla
Hem de merkez
Etliekmegi,topalagi,sarması,dolması,eriştesi,pilavı,bamyası,yufkası,arabasisi
Daha neleeeerrr neler
Abla 3.3 eksi iyidir gaza getirme beni
Yulaf ezmesiyle yaptigimda oldu benim cnmBen yulaf kullandim direkttt
Arabaşini hic sevmem bak :)))Zuhal abla hiç bilmez onları
Bnde sevmemde Afyonda da çok severler. Çorbasını acılı kaz etiyle yaparlar bi de. Amcam çok güzel yutar :)Arabaşini hic sevmem bak :)))
Hem aslinda o karamana ait :)
Ben yulafta kullaniyorum. Migrostan alfigim yulaf kepegi var onu da kullaniyorum. Bi de ben pisirmiyorum. Kaynar sütü üstüne döküp kuru meyveyi de koyup blender dan geciriyorum. Cok güzel oluyor. Bu sekilde bi daha dene sevceksinBen yulaf kullandim direkttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?