- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım neler var
Kuru soğanı kavurdum. İnce doğranmış kabak ekledm. Kapattıktan sonra maydanoz ve çökelek ekledm. Ben çok sevdim:)Afiyet olsun canım neler var
Ispanak mi bu
Boşuna ananin ayakları altında değil cennetKarnimi bilmem ama icim çürüdü artik. 2.5 saattir cocuk uyutuyorum. Uykum falan kalmadi sinirden
Afiyet olsun canım çok da güzel görünüyor
Tebrik ederim canım eksin çok güzelGünaydın güzeller... İlk bildirim benden gelsin. Bu hafta yürüdüm de yürüdüm.bence ödem de var şu anda yarına daha çok eksi çıkabilirm.
Geçen hafta 89. 4 (yanlış hatrlamyorsam)
Bugün 88.6
Fark ___800
@ en az 450 dk yürüyüş
Elllerine sağlık canımKuru soğanı kavurdum. İnce doğranmış kabak ekledm. Kapattıktan sonra maydanoz ve çökelek ekledm. Ben çok sevdim:)
Tebrik ederim ne güzel eksi buGünaydın
Mutluyum
Geçen cuma 77.1
Bu cuma 76.1
Fark -1
Tebrikler balım harikasınGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 68.9
Bugun 68 3
- 600
1 üstü hemde daha ne olsun
Çok iyi bir hafta cikarmissiniz kızlar valla tebrik ederimGünaydın :)
Tarti hepimize gülsün inşallah
Gecen hafta 108.8
Bu hafta. 107.8
Fark 1 kg :)
89.9 olsa bile kâfiTebrik ederim ne güzel eksi bune yaptinda bu hafta eksi 1 geldi cnm
Tebrikler balım harikasın
1 üstü hemde daha ne olsunhaftaya 80leri ucundan görsen ne güzel olur
Çok iyi bir hafta cikarmissiniz kızlar valla tebrik ederimAilenin yüz karası olarak tek artı bende galiba
![]()
Moralini bozma canımSelamm kızlar testim pozitif çıktı karantinadayım
Sabah tartılmıştım
Geçen hafta 79.7
Bugün 78.5
Fark 1.2
Oy canim gecmis olsun bol c vitamini al ve zencefil limon ic ben oyle atlattimSelamm kızlar testim pozitif çıktı karantinadayım
Sabah tartılmıştım
Geçen hafta 79.7
Bugün 78.5
Fark 1.2
Sagol tatlimTebrikler balım harikasın
Çok iyi bir hafta cikarmissiniz kızlar valla tebrik ederimAilenin yüz karası olarak tek artı bende galiba
![]()
Haftaya iyi olur inşallah canim bazen insanda duraklama oluyor gecen haftada ben kilo verememistimGunaydın kızlar tartı bu hafta pek mutlu etmedi beni tam duzen kuracagım derken cenaze cıktı
Gecen cuma 75.3
Bu hafta 76
+700
Tebrikler harikasin canim
Tebrikler tatlimGünaydın :)
Tarti hepimize gülsün inşallah
Gecen hafta 108.8
Bu hafta. 107.8
Fark 1 kg :)
Tebrikler canimGünaydın
Mutluyum
Geçen cuma 77.1
Bu cuma 76.1
Fark -1
İnşaallah canm çok sağolMoralini bozma canım
Kendine iyi bak
C vitamini ve kara mürver mi ne kullanmıştı benim arkadaş
Araştırın kendinize iyi bakın
Geçer inşallah hemen
Aa sende mi geçirdin Sevilay? Karantina bitince test yaptırdın mıOy canim gecmis olsun bol c vitamini al ve zencefil limon ic ben oyle atlattim
Tarti icin tebrik ederim tatlim
Ben iki hafta cektim gecmek bilmedi oksuruk bogaz agrisi canim iyilestikten sonra test yaptirmadim ama disari hrp maskeyle cikiyorum cantamda surekli sreyl kolanya dezenfekter tasiyorum. Bu aralar cevremde cok duyuyom cogu kisi grip gibi atlattigini soyluyor insallah hemen atlatirsin tatlimAa sende mi geçirdin Sevilay? Karantina bitince test yaptırdın mı
Cok geçmiş olsun. Bu aralar cevremde cok duyuyorum pozitif olan. İnsallah hafif atlatirsiniz. Biz belirtisiz atlatmistikSelamm kızlar testim pozitif çıktı karantinadayım
Sabah tartılmıştım
Geçen hafta 79.7
Bugün 78.5
Fark 1.2