💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menü Çarşamba & Perşembe
Sabah (9.40)
2 yumurta
1 kk peynir
1 tk acuka

Arae (11:00)
Sütlü Nescafe

Öğle (14:00)
4 YK yeşil fasulye
1 kase yayla çorbası

Akşam (17:00)
1 kase yayla çorbası

&&&&&&

Sabah(10:00)
2 yumurta
1 kk peynir
1 tk acuka

Öğle (13:00)
1 kabak sote
1 kk peynir

Ara (16:00)
Sütlü filtre kahve

Akşam(18:00)
Kabak sote
1 kk peynir
3yk yoğurt

İyi akşamlar kızlar bı turlu gidemedim kızın yine atak haftası ve gaz sorunu . Kiraz çekirdeği kemeri iyi geliyor babasida mikrodalgada çok isitmis kendi eline göre bakmış(bebenin teni ile senin eller bir mi be adam :() bağlayınca çocuk ağladı hemen çektim ama kızarmış karnı yavrumun krem sürdüm sargı bezi koydum üzerine şimdi uyudu bende menü yazıp kacacagim kusura bakmayın dinleneyim

Menü Çarşamba & Perşembe
Sabah (9.40)
2 yumurta
1 kk peynir
1 tk acuka

Arae (11:00)
Sütlü Nescafe

Öğle (14:00)
4 YK yeşil fasulye
1 kase yayla çorbası

Akşam (17:00)
1 kase yayla çorbası

&&&&&&

Sabah(10:00)
2 yumurta
1 kk peynir
1 tk acuka

Öğle (13:00)
1 kabak sote
1 kk peynir

Ara (16:00)
Sütlü filtre kahve

Akşam(18:00)
Kabak sote
1 kk peynir
3yk yoğurt
Kabak detoksu sankim
Harika afiyet olsun kuzumm

İyi akşamlar kızlar bı turlu gidemedim kızın yine atak haftası ve gaz sorunu . Kiraz çekirdeği kemeri iyi geliyor babasida mikrodalgada çok isitmis kendi eline göre bakmış(bebenin teni ile senin eller bir mi be adam :() bağlayınca çocuk ağladı hemen çektim ama kızarmış karnı yavrumun krem sürdüm sargı bezi koydum üzerine şimdi uyudu bende menü yazıp kacacagim kusura bakmayın dinleneyim
Ayy benim de kv mama yaparken kaynar yapardı
Neyse ki benim pimpirikligim sayesinde en az 100 kez kurtuldu çocuklar yanmaktan
Güvenme kuzum kendin bak geçmiş olsun

İyi akşamlar kızlar bı turlu gidemedim kızın yine atak haftası ve gaz sorunu . Kiraz çekirdeği kemeri iyi geliyor babasida mikrodalgada çok isitmis kendi eline göre bakmış(bebenin teni ile senin eller bir mi be adam :KK43:) bağlayınca çocuk ağladı hemen çektim ama kızarmış karnı yavrumun krem sürdüm sargı bezi koydum üzerine şimdi uyudu bende menü yazıp kacacagim kusura bakmayın dinleneyim
Kiyamam canı yanmistir. Benim adamda garip garip şeyler yapiyor deli ediyor beni bazen. Ustelik ikinci bebek. Dun bir baktim kemersiz bebek arabasina birakmis

Ayy benim de kv mama yaparken kaynar yapardı
Neyse ki benim pimpirikligim sayesinde en az 100 kez kurtuldu çocuklar yanmaktan
Güvenme kuzum kendin bak geçmiş olsun
Herşeyi ile çok ilgili ya ilkinde de öyleydi bunda tamamen profesyonel ama işte bilemedi hatta birde bu tam ısınmadi dedi bende yeter onun teni tazecik dedim acaba tam ısıtsa ne olacaktı :KK43:

Kiyamam canı yanmistir. Benim adamda garip garip şeyler yapiyor deli ediyor beni bazen. Ustelik ikinci bebek. Dun bir baktim kemersiz bebek arabasina birakmis
Fark etmemiş mi :( bazen dalgınlık işte canım
Kabak harbiden kurtarıcı
Ha bir de ıspanak
Ispanak beni hiç tok tutmaz ya hep açıktirir yemesem daha iyi :D

Back