💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kilo vermenin semeresini almaya basladin cnm 😍😍😍
Çok şükür mefkusum❤️ 2017 di yazıydı 65 indiğim bu tarz övgüler aldığım bazen birdaha hiç zayifliyamsm 80 olsam o bile yeter dediğim zamanlar oldu .
Ama azmim gayretim elimden tutan siz diyetdaşlarim olunca hayallerim hayatim olma yolunda emin adımlarla ilerledim hamdolsun bugunumuze diyelim

Yooo cok az yemedim de :))) bu kadar kosusturmaya arti olacak kadar degildi :))
Artimiyda abla ☹️Düzensizlik stres senin konsantreyi hemen bozuyor
Bu kız isteme olayları biraz etkiledi seni zannımca 🙃
Neyse daha burdayiz 1 hafta geç hedefe ulaşırsın artık😉

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim hoşbuldum tekrardan 🥰

Ya dün hepiniz tartıldınız ve ben bugün tartıldım hâlâ 62.4 çıkıyorum ne yapsam bilmiyorum dün azcık kaçırdım ama gece spor yaptım yazamadım buraya kusura bakmayın 🥰

Günaydın herkese
Nasıl iyi uyumuş nasıl iyi dinlenmişim oh :KK45:

Bildirimim
Geçen hafta 80.2
Bugün 79.7
Fark 500 gr

Dün piknikte sadece etli ekmek seçeneği vardı yiyiynce perşembe eksisinde kaldm wcsiz tartıldım bi de.

Günaydın dünkü menüyü yazayım

Öğlen 12 de
1 dolma
1 d ekmek
Biberli kavurmalı 2 yumurta
Domates
Yeşillik
Akşam 6 da
1 tabak dolma
1.2 kaşık cacık
Ara 8 de
4 çekirdekli kuru kayısı
Bir parmak boyunda cevizli suvuk

Su en az 1.5 l
Spor 60 dk yürüyüş

Çok şükür mefkusum❤️ 2017 di yazıydı 65 indiğim bu tarz övgüler aldığım bazen birdaha hiç zayifliyamsm 80 olsam o bile yeter dediğim zamanlar oldu .
Ama azmim gayretim elimden tutan siz diyetdaşlarim olunca hayallerim hayatim olma yolunda emin adımlarla ilerledim hamdolsun bugunumuze diyelim
Çok şükür canım. Senin azmin bizi de motive ediyor ✌

Dünkü menüm

16.00
1 tane ince yarım mt uzunluğunda peynirli pide :olamaz:
Salata
1 parça lahana turşusu

20.00
2 tk kuşburnu marmeladı (şekerini ekleyip konservelemek için tadına bakmam lazımdı)

Su 1.5
Spor yok ama kızlarımla baya top oynadım

Günaydın herkese
Nasıl iyi uyumuş nasıl iyi dinlenmişim oh :KK45:

Bildirimim
Geçen hafta 80.2
Bugün 79.7
Fark 500 gr

Dün piknikte sadece etli ekmek seçeneği vardı yiyiynce perşembe eksisinde kaldm wcsiz tartıldım bi de.
Yendin beni beybi🤠

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim hoşbuldum tekrardan 🥰

Ya dün hepiniz tartıldınız ve ben bugün tartıldım hâlâ 62.4 çıkıyorum ne yapsam bilmiyorum dün azcık kaçırdım ama gece spor yaptım yazamadım buraya kusura bakmayın 🥰
Hoşgeldin canım.
Bir anda gelmedi ki bir anda gitsin;)

Kızlar ben sabah şunları yaptım anca yazıyorum ;

sabah 8:30 da kalktım 9:00 da 20 dk boyunca koşu+yürüyüş yaptım. Daha sonra kahvaltı yaptım ve inanır mısınız çok yememek için sabah sucuklu yumurtanın yarısını yedim biraz da peynir o kadar.

daha sonra dışarı çıktım para çekmem lazımdı dolanarak gittim 3.200 adım attım geldim üstüne. Şimdi çay içip kaju ve badem yiyorum biraz da kuru meyve.

🥰🥰

Back