💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Eveet bugün sağlıklı menülerimize geri döndüm 😊

Öğlen 12:00

1 büyük dilim tb ekmek
2 tk zeytin ezmesi
1 light tonbalığı (100 gr)
1 domates
1 salatalık

Ara:
1 muz
3 yk light yoğurt

Akşam 19:00

2 kepçe tarhana çorbası
2 kepçe patates yemeği

3 lt su, 2 kupa filtre kahve, 1 kupa yeşil çay

Spor: yok

O değil de, temizlik robotu almıştık, bugün geldi. Akşamdan beri film izler gibi onu izliyoruz 😂😂😂
Hayırlı olsun Yasemin güle güle kullanın bende çok istiyorum sürekli yere bişeyler döküyor çocuklar hele oğlanın kılları dayanılmaz şekilde zaten takıntım var inşallah alabilirim
Günaydın arkadaşlar 😘
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim bu sebeple 🙄
Geçmiş olsun canım
Kaybetmiyim diye sabahtan beri kendimi suyla yeşil çaya verdim :KK53: Şimdiden 2 yeşil çay ve 2.6 lt su içtim bile :)
Bravo Allah iradene zeval vermesin
Kızlar sizdeb bir fikir almak istiyorum bugun yine kızımın ogretmenı yazdı normalde eylulun sonu gibi donup okula gondermeyi planlıyordum tabi planlara uymadı bugun ogretmenı yazdı eger gelecekse huma Baska bir ogrencımı yeni acılan sınıfa verip onu Alicam diye benim bir yanım gondermek istiyor ama bir yanım korkuyor seneye gitme sansı yok 1. Sınıf olacak Esim 2. Donem gonderelım duruma gore diyor vakalar arttı diyor koruyamaz kendini diyor kafam cok karıstı ogretmenıne gelemıcek dedim ama ıcım rahat degil gıbı
Mervecim 8 kişilermiş kızın dıkkat edermi temas edermi arkadaşlarının eşyalarını alırmı çünkü insanlar hiç önemsemiyor artık eğer kızın maske temizlik kurallarına dikkat edebilirse gönder yoksa bekle biraz daha derim
Benim küçük 3. Sınıfta 9 kişiler temizlik maske temas konularında çok dikkat ediyor tuvalte gitmiyor hatta sınıfta bir çocuk varmış çöpe elini değiyormuş gitmiş yanına sen çabuk ölürsün bu gidişle ailenide öldürürsün demiş :KK48: öğretmene de şikayet etmiş

Yorgunluktan aglamak istiyorum artik 😭😭😭

İş den gelince güya ev işi yapicaktim
Bugün terasin yan camlari yapildi
Büyük gorumcemler geçen hafta tr ye gitmislerdi
Bugün gelmişler kv gile ugramislar
Hepsi bahcede kahve icmeye geldi
Onlar gittikten sonra ayakta duracak halim yoktu
1-2saat yattim
Aksam eşime biseylee hazirladim, yedi işe gitti
Bende terasi toparladim yikadim yerlestirdim
Sonra evi topla, çamaşır yerlestir, as
Evi süpür vs.
Daha biraz once oturdum
Simdi yaticam
4 saat sonrada kalkmam lazim 😭

Aksam 6 gibi ekmek peynir ezme vs. Yedim
Evde yumurta sebze bisey kalmamis
Bu hafta benim hic iyi gecmedi
Eksi olacagimi sanmiyorum ☹️
Zaten aksam suyuda cok ictim
Yorgunlukda cabasi

Alinti yaptim ama yazicak halim yok kizlar
Yarin isden gelince görüşürüz

Molada ne yapmisiniz bakarım

Öpüldünüz 😘😘😘
Baya yoğunsun abla inşallah kiloma yansır
Gunaydın kızlar
Pazartesi 75.9
bugun 75.3
Fark 0.6
Yuzde 0,79
Regl oldum bu sabah 😒
Regliye göre iyi Merve maşallah

1-2saat yattim
Evi süpür vs.
Daha biraz once oturdum
Simdi yaticam

Yorgunlukda cabasi

Öpüldünüz 😘😘😘
Ah kıyamam çok yorulmussundur .
Geçen hafta 75.7
Bu hafta 75.1
Haftaya hedefim 74.3
Her hafta 600versen bile kar ki daha iyisini yapıyorsun dilekcim :)
Eki Görüntüle 2709338

Geçen hafta: 76.3
Bu hafta: 75.0
Fark 1.3 kg - %1.70
Süpersin canim.🤗
Gunaydın kızlar
Pazartesi 75.9
bugun 75.3
Fark 0.6
Yuzde 0,79
Regl oldum bu sabah 😒
Regl siskinligin olmasa ;)
Bence güzel.
Gunaydin kizlar bu hafta sabitim
Bu hafta gripten beslenmem bozuldu haftaya daha iyi olur inşallah
İnşallah canim.
Günaydın
Geçen cuma 77.1
Bu cuma 75.8
Fark 1,3
🤩Çok güzel casmin

Ah kıyamam çok yorulmussundur .

Her hafta 600versen bile kar ki daha iyisini yapıyorsun dilekcim :)

Süpersin canim.🤗

Regl siskinligin olmasa :KK66:
Bence güzel.

İnşallah canim.

🤩Çok güzel casmin
Sağolasın canım seninde özel durumumdan dolayı az gitti bence haftaya çok iyi gider inşallah

1-2saat yattim
Evi süpür vs.
Daha biraz once oturdum
Simdi yaticam

Yorgunlukda cabasi

Öpüldünüz 😘😘😘
Abla allah kolaylık versin valla her hafta bir yoğunluğun var :((((( Yediklerine dikkat et bu defa yorgunluktan hastalanabilirsin, diyete ara ver 1-2 hafta bir şey kaybetmezsin sağlığın daha önemli.
Hayırlı olsun Yasemin güle güle kullanın bende çok istiyorum sürekli yere bişeyler döküyor çocuklar hele oğlanın kılları dayanılmaz şekilde zaten takıntım var inşallah alabilirim
Çok teşekkür ederim. Daha iyisi senin olur inşallah :KK200:

Kızlar 12 de öğle yemeği yicem fakat onun yerine yoğurt+bal+elma üçlüsünden içecek yapıp yanında da 4-5 tane eti Burçak yesem nasıl olur?yemek yiyecek kadar aç değilim de :))

Ben Nil 21 yaşındayım, bekarım, İzmir’de yaşıyorum ☺️ 62.4 kilom şuan hedef kilom ise 54-55 :) dün tam anlamıyla diyete başladım ve tuhaftır ki diyet işlerini çok seviyorum sağlıklı beslenmeyi vs.. bu yüzden zorlanmam insAllah :)) 🤪😍
Sağlıklı beslenmeyi seviyorsan güzel yol alırsın boyun kaç canım fazla kilonda yok bana göre kısa zamanda motive olursun verirsin bizimle :21:
Benim adım Yasemin Ankara'dayım 37 yaşında 3 çocuk annesiyim çeşitli sebeplerden dolayı çalışamıyorum özel eğitimciyim uzaktan eğitimlerle mesleğim doğrultusunda gelişim eğitim sertifikaları alarak pandemiyi değerlendiriyorum boy 170 kilo 75.8 hedef 68 inşallah birlikte motive oluruz hemencecik atarız yüklerimizi

Mervecim 8 kişilermiş kızın dıkkat edermi temas edermi arkadaşlarının eşyalarını alırmı çünkü insanlar hiç önemsemiyor artık eğer kızın maske temizlik kurallarına dikkat edebilirse gönder yoksa bekle biraz daha derim
Benim küçük 3. Sınıfta 9 kişiler temizlik maske temas konularında çok dikkat ediyor tuvalte gitmiyor hatta sınıfta bir çocuk varmış çöpe elini değiyormuş gitmiş yanına sen çabuk ölürsün bu gidişle ailenide öldürürsün demiş :KK48: öğretmene de şikayet etmiş
Dikkat eder canım maskesine temızlıgıne vs sine ogretmenımızde hassas bu konuda zaten vırus yokkende temızlıklerı konusunda hassastı akıllı bıdıga bak sen 😂😂

Adaşım imzandaki günlüğünü de düzenlesene, ben sürekli heyecanla güncelliyorum onu ya :KK6:
İyi dedin yasemincim hemen yapayım saol
Ben seni tebrik ettim mi tekrar tebrik edeyim maşallah diyeyim
İçimden aaa aynı vermişiz kilomuzda yakın bu kadın tatile çıkacak ben onu geçerim dedim ama yazmadım sanırım :confused:

Sağlıklı beslenmeyi seviyorsan güzel yol alırsın boyun kaç canım fazla kilonda yok bana göre kısa zamanda motive olursun verirsin bizimle :21:
Benim adım Yasemin Ankara'dayım 37 yaşında 3 çocuk annesiyim çeşitli sebeplerden dolayı çalışamıyorum özel eğitimciyim uzaktan eğitimlerle mesleğim doğrultusunda gelişim eğitim sertifikaları alarak pandemiyi değerlendiriyorum boy 170 kilo 75.8 hedef 68 inşallah birlikte motive oluruz hemencecik atarız yüklerimizi
Boyum 1.60 🥰 Ne güzel ya başarılarınız daim olsun İnsAllah 🥰 Ben de Teknikerim, mühendisliğe devam etmek istiyorum onun için çalışıyorum 😍 Sağlıklı bir şekilde veririz umarım hepimiz fit kadın görsün sokaklar😅😇😍

İyi dedin yasemincim hemen yapayım saol
Ben seni tebrik ettim mi tekrar tebrik edeyim maşallah diyeyim
İçimden aaa aynı vermişiz kilomuzda yakın bu kadın tatile çıkacak ben onu geçerim dedim ama yazmadım sanırım :confused:
Haha yok yazmadın evet . İkimize de maşallah diyelim :halay:
Haftaya beni geçersin diye düşünüyorum ama sonraki haftadan itibaren yakanı bırakmam tartıda ona göre :deli:

Slm hatunlar
Geçen hafta 94.3
Güncel
20201023_100006.jpg

Fark 1,4
Yüzde %1,48 Mefkurem Mefkurem
North River North River

Back