- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
İştee böyleBu sabah gordum yarin daha iyi olsun diye bu gece pür dikkat edicem :)

Insan eksileri gördükçe daha bi hevese gelir
Tabi eksiyim deyipte, hafta içi verdigimizi haftasonu geri almayalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İştee böyleBu sabah gordum yarin daha iyi olsun diye bu gece pür dikkat edicem :)
Yok ablacığım evli olan ..Bence bu çiçekler banaydi geçen hafta annesi onlarda kalınca adam iyce anladı dilek olmasa bitmiştik biz diyecanan buraya duzenli geleceksen senide listeye ekleyim cnm
Artik tatliyi onu bunu birak, yeterince yemedinmi
80 olmakmi istiyorsun :))
ilk tanistigimizda 1.hamilelik kilonu vermeye calisiyodun heralde
Ama o zaman ben seni hep 6 larda hatirliyorum
amin cnm sagolasin
almanyadayim cnm ben
Sevilayda hollanda da :)
yok cnm, o kadin öleli cok oldu
Bi süre evde kaldim. Geçen sene bi fabrikaya basladim
tatlim sen kendinin dr sun zaten
Kendine ne iyi geliyorsa onlari yap
Bu evdekiler senden ne istiyolar anlamiyorum
Bir gün delir, bağir çığır
Görsünler elestirmeyi
cok güzel düşünmüş
Bekar olan kayninmi
benim bugün eksi vardi
Bugünü biraz daha hafif tutmaya calisacam
yatılı falanmi cnm
Bizde bahaneler bitmez :)) hergün kayip bizim için
dün cok yorgun cok halsizdim cnm inan yumurta yapmaya halim yoktu
sandigi sözde goturcem diye bi sart yok cnm
Zaten lazim, bornoz takimi falan da almistim
bende çıtır, gevrek ekmek hastasiyim :) makarna pilavla bile cok severim
Ama dünkü yedigim tek karin doyurmak icindi bi ozelligi yoktu
Ben konserve baligi, normal balıktan daha cok severim
Simdiye kadar yediklerine say tatlicim![]()
Yani senin gibi geline 1 cicek degil, cicekci dukkani satin alsalar yinede hakkini odeyemezlerYok ablacığım evli olan ..Bence bu çiçekler banaydi geçen hafta annesi onlarda kalınca adam iyce anladı dilek olmasa bitmiştik biz diyeoyuzden bu yılların teşekküruydu
Eltimde düşüncelidir benim kocam desede kizdigina eminim![]()
Kiz nasil oldu cnmSelam kızlar burlarda yokum bugün çünkü evleri temizlemem gerekiyordu kaç gündür Asya tepemden inmryince ev aldi başını gitti..Akşam da eltimgiller gelicegi için bı tatlı yapıyım dedim![]()
Kesinlikle abla ömrü billah görmek yok bidaha biz sana inanıyoruz istersen yaparsınBende insallah yarin 3 lü rakamlara ilelebet veda ediyorum![]()
Yok yok. Baya adapte ettim kendimiİştee böyle
Insan eksileri gördükçe daha bi hevese gelir
Tabi eksiyim deyipte, hafta içi verdigimizi haftasonu geri almayalim![]()
Cok sevindim. Darisi başımaBende insallah yarin 3 lü rakamlara ilelebet veda ediyorum![]()
burdan kopmadigimiz surece hep kontrollü oluruz cnmKesinlikle abla ömrü billah görmek yok bidaha biz sana inanıyoruz istersen yaparsın![]()
Amin cnm insallahhhCok sevindim. Darisi başıma![]()
burdan kopmadigimiz surece hep kontrollü oluruz cnmKesinlikle abla ömrü billah görmek yok bidaha biz sana inanıyoruz istersen yaparsın![]()
Amin cnm insallahhhCok sevindim. Darisi başıma![]()
Yok abla ya tam düzelmedi pacalarimdan ayrılmıyor köpek dişleri ve azı aynı anda çıkmaya çalışıyor onu sancsi var.Kiz nasil oldu cnm
Eltingil herhafta geliyor zaten
Arada bisey yapip getirse ya![]()
Senin kiz, anasinin kizi demekkiYok abla ya tam düzelmedi pacalarimdan ayrılmıyor köpek dişleri ve azı aynı anda çıkmaya çalışıyor onu sancsi var.
Bı kaç kere pastaneden kuru pasta felan aldıkları olduda daha bir tepsi bişey yapıp getirmiş kadın değil bende şaşırmıyor değilim hayatta yapamam ben
Hatta bir keresinde kaynimda oğluda çok sever benim yaptıklarımı abartılı bir şekilde overler bile
Yiğit (eltimin oglu)pastane poğaçası yapmıştım bır geldiklerinde yenge "pastanedekilerden bile çok güzel olmuş "deyince kaynimda destekledi benim kızda ne dese begenirsin"Bende yengemin yaptıklarını övücemde hatirlamiyorum yaptığı biseyi yediğimi"demezmi
Eltim de ben annen kadar becerikli değilim demisti
bozulduğunu hepimiz anlamıştık ama
![]()
![]()
1 haftada atlattı.Rabbim sifa versin canim inşallah
Aman dikkat et canim ilaclarini duzenli kullan
Bende dun koku alamiyordum bugun aliyorum sasirdim
Arkadaşının koku alamamasi kac gun sürdü
Kıyamam ya.mevsim dönümü fibromiyalji ağrıları, üzerine eltimin babası çok yaşlıydı alzeymırdı da onu sormak için tel de çook uzun konuşunca kulak baş botun ağrısından deliriyorum (telefon da 2-3 dk ve hafta da 1-2 kez den fazla konuşmam) 1 saat önce de eşim aradı , amca vefat etmiş diye bende eltimi yine aradım , şu an kulağım beynimi deliyor gibi , üstelik benim evdekilerde mevsim dönümünden sanırsampek agrasifler, çok eleştiriliyorum bu ara her adımım hata sanki dünyadan kaçasım var
![]()
Keşkek hayri Varmış da eşim getirmiş ben severim diye.hic denemedim.Market yarım saat uzaklıktysa spor iyi ☺
Tatlı olmamş canm ne kadar şeker vardr şimdi onda
1 saat spor yapman lazım bugün
Keşkeği nasıl yapıyosn bi de?
inşallah sağlıkla hedefine ulasirsin canimBen cocukluktan itibaren kiloluydum. Orta sonda 78 civariydim o kilolarda liseye başladim. Lise 2 ye giderken kaç kg ile basladigimi hatirlamiyorum ama o yaz doneminde 58 kgya kadar düştüm.
Sonra genelde 65 68 arasi uzun sure ayni kaldim.
2014te evlenirken 72 kg idim. Sonra hizli bir bicimde aldim.
2016da 86 kg ile ilk cocuguma hamile kaldim.
2017de 113 ile dogum yaptim.
1.5 sene 100 bandinda kaldim.
2019 mart ayinda diyete basladim, 3.5 ayda 86ya dustum. 2. Bebege hamile kaldim.
2020 şubatta 112 ile dogum yaptim.
103e kadar düşmüştüm dogum sonrasi.
Ama nisan ayinda korona olduk.
Bebekle hastane de yattik
Cok psikolojim bozuldu, sütüm azalmasin diye eve donunce cok fazla yedim.
Mayis sonunda 115 kg ile kendi rekorumu kirdim
1 ay diyetisyen destegi ile 108e dustum.
Yaz boyu veremedim, diyetisyenede maddi durum olusmadi devam edemedim.
Simdi 2 haftadır daha dikkat ediyorum
Suan 109 civariyim.
Hedefim az az verip kalici kg elde etmek.
Suan cok zorlaniyorum yalan degil.
İki kucuk cocukla zor oluyor.
Onumuzdeki ay alismis olurum.
Yaza hedefim 30 kg vermis olmak
Evetabla düzenli gelicem inşallah.canan buraya duzenli geleceksen senide listeye ekleyim cnm
Artik tatliyi onu bunu birak, yeterince yemedinmi
80 olmakmi istiyorsun :))
ilk tanistigimizda 1.hamilelik kilonu vermeye calisiyodun heralde
Ama o zaman ben seni hep 6 larda hatirliyorum
amin cnm sagolasin
almanyadayim cnm ben
Sevilayda hollanda da :)
yok cnm, o kadin öleli cok oldu
Bi süre evde kaldim. Geçen sene bi fabrikaya basladim
tatlim sen kendinin dr sun zaten
Kendine ne iyi geliyorsa onlari yap
Bu evdekiler senden ne istiyolar anlamiyorum
Bir gün delir, bağir çığır
Görsünler elestirmeyi
cok güzel düşünmüş
Bekar olan kayninmi
benim bugün eksi vardi
Bugünü biraz daha hafif tutmaya calisacam
yatılı falanmi cnm
Bizde bahaneler bitmez :)) hergün kayip bizim için
dün cok yorgun cok halsizdim cnm inan yumurta yapmaya halim yoktu
sandigi sözde goturcem diye bi sart yok cnm
Zaten lazim, bornoz takimi falan da almistim
bende çıtır, gevrek ekmek hastasiyim :) makarna pilavla bile cok severim
Ama dünkü yedigim tek karin doyurmak icindi bi ozelligi yoktu
Ben konserve baligi, normal balıktan daha cok severim
Simdiye kadar yediklerine say tatlicim![]()
Hadi inşallah.Bende insallah yarin 3 lü rakamlara ilelebet veda ediyorum![]()
Oh iyi demiş kizin afferim ona.Yok abla ya tam düzelmedi pacalarimdan ayrılmıyor köpek dişleri ve azı aynı anda çıkmaya çalışıyor onu sancsi var.
Bı kaç kere pastaneden kuru pasta felan aldıkları olduda daha bir tepsi bişey yapıp getirmiş kadın değil bende şaşırmıyor değilim hayatta yapamam ben
Hatta bir keresinde kaynimda oğluda çok sever benim yaptıklarımı abartılı bir şekilde overler bile
Yiğit (eltimin oglu)pastane poğaçası yapmıştım bır geldiklerinde yenge "pastanedekilerden bile çok güzel olmuş "deyince kaynimda destekledi benim kızda ne dese begenirsin"Bende yengemin yaptıklarını övücemde hatirlamiyorum yaptığı biseyi yediğimi"demezmi
![]()
![]()
Zift iç daha iyi6 yildir ceyizimde olan ne varsa onları kullaniyorum.tesekkur ederim :)
Filtre kahve hic icmedim
O benim iki katimSenin kiz, anasinin kizi demekkihazir cevap :)))
Bi iki daha yolla canm sen kv onlaraYok ablacığım evli olan ..Bence bu çiçekler banaydi geçen hafta annesi onlarda kalınca adam iyce anladı dilek olmasa bitmiştik biz diyeoyuzden bu yılların teşekküruydu
Eltimde düşüncelidir benim kocam desede kizdigina eminim![]()
Aman Dilekm ne uğraşıyosn yapmayana hiç yapmam, bana yapana döktürürümYok abla ya tam düzelmedi pacalarimdan ayrılmıyor köpek dişleri ve azı aynı anda çıkmaya çalışıyor onu sancsi var.
![]()
![]()