Patlican kizartmadim canim patlican tava domates ve sogan salca oyle pisirdimMakarna olmamış canm patlıcanda kızartılarak yapılmadıysa güzel
çok geçmiş olsunBugun daha iyiyim cok sukur canim burun akintisi ve bas agrisi var oksuruk biraz hafifledi bugun biraz daha rahat uyudum
Sagol canimGecmis olsun
Sagol canimçok geçmiş olsunumarım korona değildir, koronaysa da çok hafif atlatırsın canım.
Başladıktan sonra devamı gelir. Diywt modunda değil de sağlıklı besleneceğim diye düşün. Kendini aç bırakma safece doğru besinleri tüketmeye çalışİnşallah hedefimi bilerek büyük tutuyorum. Ama 5 kg versem bir teneke yag vucudumdan atmis Olcam
canan buraya duzenli geleceksen senide listeye ekleyim cnmMenüm
Sabah 09.00
1 sahanda yumurta 2 dlm tam bugday ekmeği
Öğlen 14.00
Cacık
1tabak biber sote
Ara biraz kabak tatlısı dün yapmıştım.dayanamadim.
Akşam 18.00
Pırasa kereviz yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
2kasik keşkek
Su Cook az 1 lt bile yok.
Spor yok (koşa koşa markete gittim geldim ama o kadar...)
ilk tanistigimizda 1.hamilelik kilonu vermeye calisiyodun heraldeBenim bebisleri biri 4 oldu.oteki 7 abla.zaman ne hizli akıyor...
amin cnm sagolasinhayırlı olsun abla.Allah mesut etsin.
almanyadayim cnm benHaklısın abla, dikkat edicem hazırlıyorum kendimi tam gaz diyeteBu arada sen
yok cnm, o kadin öleli cok olduOyy kolay gelsin ayni isindemi calisiyorsun
Bi ara gece calisiyordun bir yasli kadina bakiyordun
tatlim sen kendinin dr sun zatenmevsim dönümü fibromiyalji ağrıları, üzerine eltimin babası çok yaşlıydı alzeymırdı da onu sormak için tel de çook uzun konuşunca kulak baş botun ağrısından deliriyorum (telefon da 2-3 dk ve hafta da 1-2 kez den fazla konuşmam) 1 saat önce de eşim aradı , amca vefat etmiş diye bende eltimi yine aradım , şu an kulağım beynimi deliyor gibi , üstelik benim evdekilerde mevsim dönümünden sanırsampek agrasifler, çok eleştiriliyorum bu ara her adımım hata sanki dünyadan kaçasım var
cok güzel düşünmüşGünaydın sevgili takım arkaslarim
Sabah Kaynimdan gelen çiçeklerle güne başladım"Sizin gibi bir aileye sahip olduğum için çok şanslıyım" düşüncesi ile böyle bir incelik yapmak istemiş
benim bugün eksi vardiEe kızlar anlatin bakalım planlar ne yarına tartı ne gösterecek
yatılı falanmi cnmBen tam teşekküllü başlayamadığım için tahminimce 200-300 gram eksi olurum diye düşünmekteyim. Cumartesi eve misafirler gelecek, bu dalgayı da atlattıktan sonra pazar tam gaz başlıyorum rejime artık
dün cok yorgun cok halsizdim cnm inan yumurta yapmaya halim yoktuSen bu kadar ekmek yemezdin abla
sandigi sözde goturcem diye bi sart yok cnm
bende çıtır, gevrek ekmek hastasiyim :) makarna pilavla bile cok severimMefkurem bence ekmek miktarın normal hep birden kesincede sonra peynir ekmeğe saldırıyor insan benim çıtır ekmeğe zaafım var , ekmek hiç aramam normalde . Ama o domatesli konserve balığı nasıl yedin
Simdiye kadar yediklerine say tatlicimYok zaten diyemeyeyim diye burdayım yainsanda hakikaten bi utanma duygusu yaratıyormuş buraya yazmak, 2 gündür eşim saçma sapan saatlerde dondurma yiyelim diyor, yok yiyemem diyorum ki çok severim dondurma
Cok isterdim bebik doyuruyorumHellooo kizcelerrr
Karsilikli kahve icmek isteyen varmi
Bebisi doyurCok isterdim bebik doyuruyorum
Deneyelim bakalim icebilirsek ne âlaaaBebisi doyur
Ben 2.yi koyuyorum :))) yetisirsin
O helva nerden cikti cnm, hani bugün tatli yemiyecektinSimdiye kadarki durumu bildiriyim.
12.30
2 yumurta
4 top peynir
6 zeytin
1 salata
1 dilim elma(4te1)
1 dilim kasar uzerine corek otu
1 kucuk parca helva
1 ck sut receli
14.30
1 kase tavuk corbasi sehriyesiz
1 dilim ekmek
16.00
Soğumuş rezene
Aksama gorumceme gidicez. İnsallah uygun birseyler cikar
Akşamı güzel gecircem. Yemek oncesi bol su ardindan uygun ne gelirse. İlla salata yoğurt olurO helva nerden cikti cnm, hani bugün tatli yemiyecektin ☹
Aksamda kendine uygun olanlardan ye lutfen
Diğerleri güzel
Fincanda pek havaliymisKahveyi kapan beri gelsin :))
6 yildir ceyizimde olan ne varsa onları kullaniyorum.tesekkur ederim :)Fincanda pek havaliymis
Ben filtre kahve iciyirum
Basit bi kupada
Hadi bakalim :)) ne yediysen yazacaksin ona göreAkşamı güzel gecircem. Yemek oncesi bol su ardindan uygun ne gelirse. İlla salata yoğurt olur
Bu sabah gordum yarin daha iyi olsun diye bu gece pür dikkat edicem :)Hadi bakalim :)) ne yediysen yazacaksin ona göre
Yarin guzel bi eksi bekliyorum senden
Eskiyip, kirilmadiktan sonra tabiki kullan cnm6 yildir ceyizimde olan ne varsa onları kullaniyorum.tesekkur ederim :)
Filtre kahve hic icmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?