Günaydın ablaGunaydinnn can yoldaslarim
Tartidan onceki son çıkışı iyi degerlendirin
Hoşbuldum ponicim.A badem hoşgeldin canım sende ben gibi ara ara kaybolup geri geliyosun
Benim okul her gün yüzyüze canm teneffüs yok ya bizde yorucu oluyor bi de kızlarda benle geliyo küçüğe babaannesi bakıyo. Koştur koruştur çok yorucu oluyor
Benim bebisleri biri 4 oldu.oteki 7 abla.zaman ne hizli akıyor...yorgan yuzlerini utulemedim daha :)) saat geç olmuştu
2 sele vardi cnmtişörtleri saymadim
tereysgli pekmez yaptinmi cnm
Balla zencefil karabiberde iyi okuyor
Bide marketlerde eksrta öksürük icin caylar oluyor
kek olmasa süper olacakmis
Pazartesi den sonra kacamak yapmamaya dikkat edelim cnm
bende 68 de 1 gün kaldim
kv evinde keyfin yerinde heralde ki dönmek istemiyorsun
Ben heralde cok evcimenim
Uzun süre bi yerde kaldimmi afakanlar basiyor
cok akillilik etmişin cnm
Ben saftim, iş yapmaya alistirmadim
Simdi cemeresini cekiyorum
aksam erken yatiyolarmi bari cnm
hele tr de ki yufkalar cok taze ince oluyor, hic ugrasmaya degmez
seninkiler kac yasinda oldu cnm
menünü duzenledigim sekilde alt alta ve saatleriyle yazarsan daha iyi olur cnm
Menun gayet guzel tam eksi getirmelik
pizzayi 1 dilimde birakabilmen güzel cnm
Alışma donemindesin
Ama diyette olsa cola icmeyelim artik :)
Dün ütü de baya yordu heralde
İş de yogundu bugün
Gelince filtre kahve icmistim ama ayiltmadi :)
Simdi Türk kahvesi iciyorum
Ooo hayırlı olsun abla.Allah mesut etsin.Eylülün 9 unda al kapida com dan
Sandik, tepsiler, gondol vs. Sipariş etmistim
Sitede 21 gun yazyor kargo zamani
Bugun tlf actim
Tr de tedarik edikten sonra 21 gun diyolar
Şu 2 gün icinde gelmezse, söz icin tekrar tepsi almam lazim
Geçmiş olsun canım.iyi aksamlar kizlar iki gundur oksurukten uyuyamiyordum bugunde koku almamiyorum test yaptirmayada korkuyorum ev karantinasi verirler diye disari maskeyle cikiyorum artik
Sagol canim sende mi gecirdin bu haftalığıHoşbuldum ponicim.
Evet Kaybolsam da geri geliyorum.buradan çok şey öğreniyorum.
İyi yorulmussun canim benim.
Benim bebisleri biri 4 oldu.oteki 7 abla.zaman ne hizli akıyor...
Ooo hayırlı olsun abla.Allah mesut etsin.
Geçmiş olsun canım.
Koku alamiyorsan ...malum hastalıktır.aman dikkat et sarımsak soğan limon falan tuket.dışarı da çıkmamaya çalış .genç de olsa bazıları zor atlatıyor.
Benim astım ilaçları kullanmisligim var.bu yuzden doktor asi yapalım dedi.cagiracagiz dedi.hala bir ses yok.
Sağol canım.ben geçirmedim şükür de arkadaş geçirmişti ordan biliyorum.onda hiçbir belirti yoktu.sadece koku alamamıştı.herkesin bunyesifarkli tabi.Astım ilacı su an kullanmıyorum.yine de bu hastalık korkutuyor beni. Allah korusun hepimizi.Sagol canim sende mi gecirdin bu haftalığı
Benim 1 haftadir devam ediyor
Dun koku kaybi vardi bugun duzeldi cok şükür
Multivitamin kullaniyirum sogan sarimsak sebze tuketmeye calisiyorum
Astimin icin Sanada gecmis olsun canim
Haklısın abla, dikkat edicem hazırlıyorum kendimi tam gaz diyeteAma diyette olsa cola icmeyelim artik :)
Buna sonuna kadar katılıyorum, hatta alkışlıyorum
Rabbim sifa versin canim inşallahSağol canım.ben geçirmedim şükür de arkadaş geçirmişti ordan biliyorum.onda hiçbir belirti yoktu.sadece koku alamamıştı.herkesin bunyesifarkli tabi.Astım ilacı su an kullanmıyorum.yine de bu hastalık korkutuyor beni. Allah korusun hepimizi.
Yaptirmak istiyorum canim randevu alacamTest yaptırmayı düşünüyormusun ? İçin rahat ederdi
Menun cok guzel canim suyu arttirsan super olacak afiyet olsunMenüm
Sabah 09.00
1 sahanda yumurta 2 dlm tam bugday ekmeği
Öğlen 14.00
Cacık
1tabak biber sote
Ara biraz kabak tatlısı dün yapmıştım.dayanamadim.
Akşam 18.00
Pırasa kereviz yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
2kasik keşkek
Su Cook az 1 lt bile yok.
Spor yok (koşa koşa markete gittim geldim ama o kadar...)
İnşallah değilsindir .olsan bile zorlu kismini atlattn diye düşünüyorum canım benimYaptirmak istiyorum canim randevu alacam
normal neskafeden daha içimi yumuşak , bildiğin kahve gibi tadı gayet güzel , ben önce hindiba kahvesi içiyordum tadı iyi geliyordu tahıllıyı içtikten sonra hindiba kahvesi ağır geldi sanki tadı şimdi hindiba yı içemiyorum :)ekim2009 abla tahıllı kahve varmış nasıl aydınlat beni baby
Oksurugum hafifledi canim cok seyrek aralikla hafif oksuruk varİnşallah değilsindir .olsan bile zorlu kismini atlattn diye düşünüyorum canım benim
Abla nirdesin :)
İş deAbla nirdesin :)
Oyy kolay gelsin ayni isindemi calisiyorsun
Gunaydin bitanemgünaydın canlarrrrr
ben bu ara iptalim resmen bu ara bu şekil uğrayamadığım da beni idare edin kızlar
mevsim dönümü fibromiyalji ağrıları, üzerine eltimin babası çok yaşlıydı alzeymırdı da onu sormak için tel de çook uzun konuşunca kulak baş botun ağrısından deliriyorum (telefon da 2-3 dk ve hafta da 1-2 kez den fazla konuşmam) 1 saat önce de eşim aradı , amca vefat etmiş diye bende eltimi yine aradım , şu an kulağım beynimi deliyor gibi , üstelik benim evdekilerde mevsim dönümünden sanırsamGunaydin bitanem
Ne oldu hayirdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?