💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menüm

Sabah 09.00
1 sahanda yumurta 2 dlm tam bugday ekmeği

Öğlen 14.00
Cacık
1tabak biber sote

Ara biraz kabak tatlısı dün yapmıştım.dayanamadim.

Akşam 18.00
Pırasa kereviz yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
2kasik keşkek

Su Cook az 1 lt bile yok.
Spor yok (koşa koşa markete gittim geldim ama o kadar...)

Hoşbuldum ponicim.
Evet Kaybolsam da geri geliyorum.buradan çok şey öğreniyorum.
İyi yorulmussun canim benim.
Benim bebisleri biri 4 oldu.oteki 7 abla.zaman ne hizli akıyor...
Ooo hayırlı olsun abla.Allah mesut etsin.
iyi aksamlar kizlar iki gundur oksurukten uyuyamiyordum bugunde koku almamiyorum test yaptirmayada korkuyorum ev karantinasi verirler diye disari maskeyle cikiyorum artik
Geçmiş olsun canım.
Koku alamiyorsan ...malum hastalıktır.aman dikkat et sarımsak soğan limon falan tuket.dışarı da çıkmamaya çalış .genç de olsa bazıları zor atlatıyor.
Benim astım ilaçları kullanmisligim var.bu yuzden doktor asi yapalım dedi.cagiracagiz dedi.hala bir ses yok.

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar
Cocuklarin kahvaltisini verip gelecegim
Koku alabiliyorum
Dun hic kokubalamiyordum bugun alabiliyorum
Ay koku alamamak cok kotuymus sogan bile kokmuyordu

Sagol canim sende mi gecirdin bu haftalığı
Benim 1 haftadir devam ediyor
Dun koku kaybi vardi bugun duzeldi cok şükür
Multivitamin kullaniyirum sogan sarimsak sebze tuketmeye calisiyorum
Astimin icin Sanada gecmis olsun canim

Sagol canim sende mi gecirdin bu haftalığı
Benim 1 haftadir devam ediyor
Dun koku kaybi vardi bugun duzeldi cok şükür
Multivitamin kullaniyirum sogan sarimsak sebze tuketmeye calisiyorum
Astimin icin Sanada gecmis olsun canim
Sağol canım.ben geçirmedim şükür de arkadaş geçirmişti ordan biliyorum.onda hiçbir belirti yoktu.sadece koku alamamıştı.herkesin bunyesifarkli tabi.Astım ilacı su an kullanmıyorum.yine de bu hastalık korkutuyor beni. Allah korusun hepimizi.

Rabbim sifa versin canim inşallah
Aman dikkat et canim ilaclarini duzenli kullan
Bende dun koku alamiyordum bugun aliyorum sasirdim
Arkadaşının koku alamamasi kac gun sürdü

Menun cok guzel canim suyu arttirsan super olacak afiyet olsun

ekim2009 abla tahıllı kahve varmış nasıl aydınlat beni baby
normal neskafeden daha içimi yumuşak , bildiğin kahve gibi tadı gayet güzel , ben önce hindiba kahvesi içiyordum tadı iyi geliyordu tahıllıyı içtikten sonra hindiba kahvesi ağır geldi sanki tadı şimdi hindiba yı içemiyorum :)
tahıllı olduğu için mideye de bağırsağa da iyi geliyor benim koca her yemek sonrası içer oldu midesini rahatlatıyormuş

İnşallah değilsindir .olsan bile zorlu kismini atlattn diye düşünüyorum canım benim
Oksurugum hafifledi canim cok seyrek aralikla hafif oksuruk var
Cocuklarida okula goturmedim aradim hastalar dedim mudurde yarina kadar gecmezse test yaptirin dedi
Zaten bugun okulun son gunu 1 hafta tatil toparlariz kendimizi inşallah

Gunaydin bitanem
Ne oldu hayirdir
mevsim dönümü fibromiyalji ağrıları, üzerine eltimin babası çok yaşlıydı alzeymırdı da onu sormak için tel de çook uzun konuşunca kulak baş botun ağrısından deliriyorum (telefon da 2-3 dk ve hafta da 1-2 kez den fazla konuşmam) 1 saat önce de eşim aradı , amca vefat etmiş diye bende eltimi yine aradım , şu an kulağım beynimi deliyor gibi , üstelik benim evdekilerde mevsim dönümünden sanırsam pek agrasifler, çok eleştiriliyorum bu ara her adımım hata sanki dünyadan kaçasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…