- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok iyiymiş ben bunu ilk defa duydum. Kahveye bayılan bir insan olarak kesinlikle denemeliyim, hem zayıflamaya da katkısı varmış bir taşla iki kuş olurnormal neskafeden daha içimi yumuşak , bildiğin kahve gibi tadı gayet güzel , ben önce hindiba kahvesi içiyordum tadı iyi geliyordu tahıllıyı içtikten sonra hindiba kahvesi ağır geldi sanki tadı şimdi hindiba yı içemiyorum :)
tahıllı olduğu için mideye de bağırsağa da iyi geliyor benim koca her yemek sonrası içer oldu midesini rahatlatıyormuş
Ne güzel ne kadar ince bir davranış, büyük motivasyon olmuşturGünaydın sevgili takım arkaslarim
Sabah Kaynimdan gelen çiçeklerle güne başladım"Sizin gibi bir aileye sahip olduğum için çok şanslıyım" düşüncesi ile böyle bir incelik yapmak istemiş
![]()
olmaZmiAaa çok iyiymiş ben bunu ilk defa duydum. Kahveye bayılan bir insan olarak kesinlikle denemeliyim, hem zayıflamaya da katkısı varmış bir taşla iki kuş olur
Ne güzel ne kadar ince bir davranış, büyük motivasyon olmuştur![]()
Baharım kız nasıl hafifledimi kolikligiGünaydın kızlar![]()
Su aralar biraz daha iyi çok şükür sanırım yürüyüş onada iyi geliyor evde de sabahları kimseler dökülmeden çıkmak istiyorum Kuzeyi parka götürürüm git gel bize de yürüyüş olurBaharım kız nasıl hafifledimi kolikligi
77 gösterse öper başıma korum.ama zor.Ee kızlar anlatin bakalım planlar ne yarına tartı ne gösterecek
Cuma 82.8 di ptesi 83.677 gösterse öper başıma korum.ama zor.
Geçen cuma 78idim.adet de göremedim...
Sende durumlar nasıl bahar?
Ben tam teşekküllü başlayamadığım için tahminimce 200-300 gram eksi olurum diye düşünmekteyim. Cumartesi eve misafirler gelecek, bu dalgayı da atlattıktan sonra pazar tam gaz başlıyorum rejime artıkEe kızlar anlatin bakalım planlar ne yarına tartı ne gösterecek
Aaa bu nasıl işEylülün 9 unda al kapida com dan
Sandik, tepsiler, gondol vs. Sipariş etmistim
Sitede 21 gun yazyor kargo zamani
Bugun tlf actim
Tr de tedarik edikten sonra 21 gun diyolar
Şu 2 gün icinde gelmezse, söz icin tekrar tepsi almam lazim![]()
Eşin beraber nice mutlu yıllaraBenim bugunku menuuuum
07.00
3 yumurta peynirle tavada(kizimla yedik)
1 dilim ekmek
Balli süt
13.00
Yogurt bir kâse
5 yk pirasa
17.00 türk kahvesi
19.30
Tavuk çorbası
Salata
Pirasa
Kaçamak olarak pasta var. Yildonumu icib esim almis dayanamadım
Yapmaiyi aksamlar kizlar iki gundur oksurukten uyuyamiyordum bugunde koku almamiyorum test yaptirmayada korkuyorum ev karantinasi verirler diye disari maskeyle cikiyorum artik
Yakışırr68 kesmez bizi artık en az 65Benim gönlümdeki aslan 59 aslinda
![]()
Aynen canmEn kilolu olma rekoru bende mi şuan? Eğer oyleyse en cok kg verme rekoruda bende olcak demektir![]()
Sen bu kadar ekmek yemezdin ablaBugün benimde pek iyi olmadi
O kadar yorgundumki bisey hazirlicak halim yoktu
12.15
1 avuc kuruyemis, iş yerinde
16.00
150 gr kadar konserve domates soslu balik
2 ince dilim ekmek
18.00
1 sandwich ekmegi
1 dil kasar
4-5 zeytin
Suyu hep iciyorum
Tmm misafir sonrası artık erteleme ama yoksa ne önemli günler , ne misafir, ne misafirlik , ne piknik , ne bu ne su bitmiyorBen tam teşekküllü başlayamadığım için tahminimce 200-300 gram eksi olurum diye düşünmekteyim. Cumartesi eve misafirler gelecek, bu dalgayı da atlattıktan sonra pazar tam gaz başlıyorum rejime artık![]()