• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

normal neskafeden daha içimi yumuşak , bildiğin kahve gibi tadı gayet güzel , ben önce hindiba kahvesi içiyordum tadı iyi geliyordu tahıllıyı içtikten sonra hindiba kahvesi ağır geldi sanki tadı şimdi hindiba yı içemiyorum :)
tahıllı olduğu için mideye de bağırsağa da iyi geliyor benim koca her yemek sonrası içer oldu midesini rahatlatıyormuş
Aaa çok iyiymiş ben bunu ilk defa duydum. Kahveye bayılan bir insan olarak kesinlikle denemeliyim, hem zayıflamaya da katkısı varmış bir taşla iki kuş olur :rapci:
Günaydın sevgili takım arkaslarim 😍😍
Sabah Kaynimdan gelen çiçeklerle güne başladım😁"Sizin gibi bir aileye sahip olduğum için çok şanslıyım" düşüncesi ile böyle bir incelik yapmak istemiş 😊😊
Ne güzel ne kadar ince bir davranış, büyük motivasyon olmuştur :KK9:

Aaa çok iyiymiş ben bunu ilk defa duydum. Kahveye bayılan bir insan olarak kesinlikle denemeliyim, hem zayıflamaya da katkısı varmış bir taşla iki kuş olur :rapci:

Ne güzel ne kadar ince bir davranış, büyük motivasyon olmuştur :KK9:
olmaZmi😍 Kayinvaldemden böyle cocuklarin olması çok ilginç gerçekten🤣

Ee kızlar anlatin bakalım planlar ne yarına tartı ne gösterecek
Ben tam teşekküllü başlayamadığım için tahminimce 200-300 gram eksi olurum diye düşünmekteyim. Cumartesi eve misafirler gelecek, bu dalgayı da atlattıktan sonra pazar tam gaz başlıyorum rejime artık :halay:

Bugün benimde pek iyi olmadi
O kadar yorgundumki bisey hazirlicak halim yoktu

12.15
1 avuc kuruyemis, iş yerinde

16.00
150 gr kadar konserve domates soslu balik
2 ince dilim ekmek

18.00
1 sandwich ekmegi
1 dil kasar
4-5 zeytin

Suyu hep iciyorum
Sen bu kadar ekmek yemezdin abla

Mefkurem Mefkurem abla çok gecikmiş iptal et bence onu sen yeni birseyler bul
Amine Busra Amine Busra canım nice yıllara
Poni Bon Poni Bon ya bu diyardan gideceksin ya bu deveyi gudeceksin mi dedin kendine :)
Fitt_anne Fitt_anne boy kaçtı eltimin boyu 173 şuan 68 filan çok hoş duruyor 65 de çok hoş durur bence sende sadece onun biraz bel çevresi var ama sporla gider çünkü hep vardı

Mefkurem Mefkurem bence ekmek miktarın normal hep birden kesincede sonra peynir ekmeğe saldırıyor insan benim çıtır ekmeğe zaafım var , ekmek hiç aramam normalde . Ama o domatesli konserve balığı nasıl yedin :(

Ben tam teşekküllü başlayamadığım için tahminimce 200-300 gram eksi olurum diye düşünmekteyim. Cumartesi eve misafirler gelecek, bu dalgayı da atlattıktan sonra pazar tam gaz başlıyorum rejime artık :halay:
Tmm misafir sonrası artık erteleme ama yoksa ne önemli günler , ne misafir, ne misafirlik , ne piknik , ne bu ne su bitmiyor

Back
X