Gunluk 6 bini gecti abla okulda surekli konustugum bir bayan arkadas var coktandir gormuyordum gecen konustuk korona oldum dedi atlamis grip oldum sandim test yaptirdim pozitif cikti dediburda okul sistemi şu anda nasil hic bilmiyorum cnm
Baya uzun zaman oldu benimkiler cikali :)))
Sizede gecmis olsun aman dikkat edin
Orda corana baya artmis
Butun yollara giriyorumda bakalim yuruyebilecek miyim, ellerimden tutun birlikte gidelim
Evet bu aralar ona yönelmeye calisiyorum umarim faydasi olurBen hep desteğim elimden geldikçe sende umutsuz olma.
Bu ara negatif hiç bişey izleme dinleme.
Sana ilham verecek başarı öykülerine bak öncesi sonrası resimlere falan yutubda da çok var.
VışşşYarım tabak işte ya 20,30 kaşık
Hayır kaptanım yahayirdir kuzum neyin var
ne zamandir bulgur yemiyodumbaya sisirdi :)
4-5 kş dir muhtemelen :)
Bende 7 lerde olsam öyle derdim
Bi niyet ettik bakalım balımVay zalım zayıflamaya karar vermiş benden habersiz insan bizi de çağırır
Efendim kimleri görüyorumBen hep desteğim elimden geldikçe sende umutsuz olma.
Bu ara negatif hiç bişey izleme dinleme.
Sana ilham verecek başarı öykülerine bak öncesi sonrası resimlere falan yutubda da çok var.
Oyle yapalim o zaman tatlim bana uyar4.takimin bir uygulaması var onu ben pek begendimrakip değil eş oluyorsun sırt sırta verip eşinle beraber cuma tartı gününe hazırlanıyosun bunu yapalım
evett biraz almişin :)) buraya katilmak istiyormusun cnm yoksa oylesine ugradinmiAyarları düzeltemedim 71 oldum yine
şu anda böyle olabilirsinİyi demek isterdim ama degilim. Hayatimin en obez donemindeyim..
Burda da baya cogaldi cnmGunluk 6 bini gecti abla okulda surekli konustugum bir bayan arkadas var coktandir gormuyordum gecen konustuk korona oldum dedi atlamis grip oldum sandim test yaptirdim pozitif cikti dedi
Hakkimizda hayirlisi abla belki bizde gecirip atlatmisizdir grip sanmisizdir bilmiyom ya
Gecen bi haber okudum Almanyada bilmeden atlatan cok kisi varmis
Tatlim ben oraya basinca sadece bunlar cikiyorIlk sayfada mesajin ust kisimlarinda duzenle var ordan duzeltebilirsin
Zayiflama yarismalarindaki tablo bilmem neyide yarin anlatirim
Oktay erdikmeni bende izliyorum abla her aksam bir video atiyor worldmeterdan da bakiyorum butun ulkelerinki vaka sayisi yaziyorevett biraz almişin :)) buraya katilmak istiyormusun cnm yoksa oylesine ugradinmi
şu anda böyle olabilirsin
Ama istersen 6 ay sonra hersey değişebilir :)
Bunu yapip yapmamak senin elinde
Burda da baya cogaldi cnm
Bizde gecirip gecirmedigimizi bilmiyoruz
Mecburen işe gidiyoruz
YouTube da oktan erdikmen var
Vaka sayilarini söylüyor hep
Bazi haberlerde veriyor
Ben artık korono ile ilgili hiç birşey izlemiyorum alıştım galibaOktay erdikmeni bende izliyorum abla her aksam bir video atiyor worldmeterdan da bakiyorum butun ulkelerinki vaka sayisi yaziyor
Ne hallere dustuk dua edelim bundan kotusu olmasin dunya duzeni alt ust oldu
insanlar korkarak isine okuluna gidiyor hakkimizda hayirlisi
Baktir tabi iyi olurHayır kaptanım ya
Insulin e vitamin değerlerine bi baktircam
Doysam da yiyorum
Efendim kimleri görüyorum
Öyle malesef cnmOktay erdikmeni bende izliyorum abla her aksam bir video atiyor worldmeterdan da bakiyorum butun ulkelerinki vaka sayisi yaziyor
Ne hallere dustuk dua edelim bundan kotusu olmasin dunya duzeni alt ust oldu
insanlar korkarak isine okuluna gidiyor hakkimizda hayirlisi
Yok canım öyle uğradım bizim kızlara bakınırken birini burda buldumevett biraz almişin :)) buraya katilmak istiyormusun cnm yoksa oylesine ugradinmi
şu anda böyle olabilirsin
Ama istersen 6 ay sonra hersey değişebilir :)
Bunu yapip yapmamak senin elinde
Burda da baya cogaldi cnm
Bizde gecirip gecirmedigimizi bilmiyoruz
Mecburen işe gidiyoruz
YouTube da oktan erdikmen var
Vaka sayilarini söylüyor hep
Bazi haberlerde veriyor
Bonus sende kararli olup kesin kes bu işi bitirmeye varmisin cnmBi zayıflayıp çekip gidemedik burdan :)
Bende alistim tatlimBen artık korono ile ilgili hiç birşey izlemiyorum alıştım galiba
Tmm guzelimYok canım öyle uğradım bizim kızlara bakınırken birini burda buldum
Burda surekli kurallar degistigi icin arada bakiyorum ben :)Ben artık korono ile ilgili hiç birşey izlemiyorum alıştım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?